Digidexo.com

Øvelser for Inaktive eldre kvinner med lavere tilbake smerte

Det er en ond sirkel når det kommer til ryggsmerter - regelmessig mosjon kan gjøre det føles bedre, men kan også forverre det på kort sikt. Øvelser for inaktive kvinner med smerter i korsryggen bør lette deg inn i en vanlig rutine. Begynn sakte med alle øvelser og bygge deg opp til en vanlig rutine. Sørg for å skikkelig varme opp før trening og bruk varme eller is på ryggen etter behov.

Cardio Exercise

Lys daglige kardiovaskulær trening hjelper deg til å bruke ryggmusklene, bidrar til å lindre smerte. Hvis du starter ut med for mye trening, men du kan skade ryggen din enda mer. Start med å dedikere bare ti minutter om dagen til cardio trening. Ettersom dette blir lettere, gradvis øke mengden av tid som du trener.

Walking gjør for stor oppgave, fordi du kan gjøre det hvor som helst og uten spesialutstyr. En elliptisk maskin gir deg en tilsvarende trening, men er lav effekt, noe som kan være lettere på dine knær og rygg. Kanskje den beste øvelsen for nedre ryggsmerter er svømming, som ikke har noen innvirkning. Uansett hvilken trening du velger bør være en som du liker å gjøre, som vil hjelpe deg å holde deg til programmet.

Kjerne styrke øvelser

I noen tilfeller kommer smerter i korsryggen fra å ha svake magemusklene. Magemusklene støtter baksiden. På grunn av dette, er det en god idé å innlemme øvelser som styrker kjernemuskulaturen.

Hvis du er i stand til å utøve på ryggen uten for mye smerte, er pilates en god måte å arbeide kjernen på en skånsom måte. Noen kvinner med lavere tilbake smerte, men kan ikke ligge på ryggen for en lang tidsperiode. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve kjerne building øvelser som du kan gjøre stående. For eksempel ved å plassere hendene bak hodet, kan du gjøre crunches ved å ta med venstre kne opp til høyre albue og knaser ned med høyre albue.

Hvis du har problemer med å finne øvelser som du kan gjøre som ikke skade ryggen, planlegge et møte med en personlig trener.

Tøyningsøvelser

Stretching øvelser kan bidra til å holde hele kroppen smidig, lindre korsryggsmerter. Se etter øvelser som strekker korsryggen. For eksempel vil en fremover sving mens du holder på albuene gir deg en fin strekk i korsryggen. Du kan også prøve å ligge på ryggen og trekke bena inn i brystet ditt.