Digidexo.com

Medisin Tropical Plants

Medisin Tropical Plants


Opptil 80 prosent av verdens befolkning er avhengig av medisinske planter for primærhelsetjenesten, ifølge Verdens helseorganisasjon. Innfødte kulturer i Latin-og Sør-Amerika har brukt tropiske planter for helbredende formål siden 8000 f.Kr. Farmasøytiske selskaper bruker medisinplanter i reseptbelagte medisiner i tillegg. Det finnes mange forskjellige typer av tropiske planter som kan brukes som helbredende midler.

Aloe Vera

Den første kjente medisinsk bruk av aloe vera skjedde i 333 fvt av Aleksander den store. Det er ca 180 arter av Aloe, og dets primære medisinsk bruk er til behandling for brannskader, solbrenthet, insektbitt og skraper. Det ble også benyttet i testingen ved stråleskader, så vel som behandling av kronisk forstoppelse. Den helbredende gel fra bladene til planten er den primære kilden til healing materialer.

Cocoa Plant

Kakao planter og trær produserer mer enn 150 helbredende kjemikalier fra alle deler av anlegget, inkludert blader, frukt, frø og bjeffer. De Olmecs, aztekerne og mayaene brukte først medisinsk plante for helbredelse. Det er kjent å behandle angst, tretthet, feber, hoste og nyrestein. Sjokolade er produsert fra dette anlegget, og det har polyfenoler, som kan bidra til å forebygge hjertesykdom også.

Curare

Denne giftige vintreet brukes for pil gift med innfødte kulturer i Sør-Amerika har også mange medisinske egenskaper. Det er rik på alkaloider, som brukes til å slappe av musklene. Det har vært brukt for anestesi, så vel som til behandling av feber, ødem, nyrestein og sår.

Guarana

Brukes av innfødte stammene i Brasil, er dette tropiske medisinsk plante frø brukes til mange formål. Anlegget har en av de høyeste innholdet av koffein av alle planter, inkludert to og en halv ganger så mye koffein i kaffe. Dette gjør det svært effektiv i behandling av migrene og nervøse hodepine, lammelser, urinveisinfeksjoner og nervesmerter. Det har også store mengder tanniner, som hjelper med diaré.

Periwinkle

Periwinkle er en tropisk plante som har vært brukt til behandling av hyperglykemi og diabetes. Det er også base planten brukes til å lage kreft narkotika vinblastin og vinkristin. Vinblastin (VLB) er kjent for å være en effektiv behandling av Hodgkins sykdom, mens vincristin (VCR) brukes til å behandle leukemier barndommen.

Yerba Mate

Bladene av den tropiske planten yerba mate brukes i te og medisiner for en rekke plager. Dette anlegget blir brukt til å øke energi, undertrykke appetitt, forbedre hukommelsen og stimulerer fordøyelsen. Det er også brukt som et smertestillende og immunitet booster.