Digidexo.com

Hva skjer hvis du Rapporter Skole Mobbing og skolen gjør ingenting?

Hva skjer hvis du Rapporter Skole Mobbing og skolen gjør ingenting?


Å bli utsatt for en skolegård bølle kan permanent påvirke et barn. Det første skrittet i arbeidet med en skolegård bølle er å kontakte skolens administrasjon. Noen ganger tjenestemenn overse eller vende et blindt øye til mobbing, selv etter at du tar problemet til deres oppmerksomhet. Ikke gi opp dersom skolen nekter å diffuse situasjonen. Lær hvordan å håndtere en mobberen uten hjelp fra skolen tjenestemenn.

Tegn og symptomer

Barnet kan i utgangspunktet ikke fortelle deg om en mobber victimizing ham på skolen. Gjør deg kjent med de vanlige tegn og symptomer på en mobbe offer. Hvis du plukke opp på noen av disse atferd, snakke med barnet ditt umiddelbart. Et barn opplever en mobber kan komme hjem fra skolen med uforklarlige blåmerker og kutt, samt skadet, dratt eller revet klær. Et offer kan også oppleve sosial isolasjon og tilbaketrekning fra sosiale aktiviteter, skole eller skolearbeid. Et barn opplever plutselige anfall av depresjon, tristhet og irritabilitet kan også være målet for en bølle.

Være vedvarende

Ikke gi opp. Ignorerer mobbing eller unnlater å kontinuerlig ringe oppmerksomhet til det kan gjøre barnet ditt føle at du ikke tror henne eller bryr seg om problemet. Snakk med ulike skole tjenestemenn for å få din sak hørt. Hvis du snakket med rektor først, gå direkte til en lærer, skole sosionom, rådgiver eller en annen medarbeider. Spør andre ansatte i skolen å nærme rektor med deg igjen. To personer kan ofte overtale bedre enn ett.

Snakk med myndighetene

Dersom skolen fortsetter å gjøre ingenting, og mobbingen vedvarer, ta kontakt med din lokale politiet. Før du går til politiet, samle så mye bevis på mobbing som mulig, for eksempel bilder av blåmerker og kutt på barnet ditt, beskrivelser av stjålne gjenstander og uttalelser fra barnet og eventuelle tilgjengelige vitner. Politimannen kan ta en uttalelse fra barnet ditt, noe som kan føre til å trykke kostnader på lovbryteren. Diskutere alternativer med myndigheter og barnet ditt før du fortsetter med noen kostnader, som noen ganger mobbing blir verre når offeret forteller en voksen.

Oppsøk Legal Counsel

Besøk en advokat for å diskutere alternativer. De fleste skoler, andre enn private skoler, får midler fra regjeringen. Som en fastsettelse av en slik finansiering, må skolen ta opp alle tilfeller av mobbing knyttet til sivile rettigheter lover. Hvis rovdyr jakter på barnet på grunn av rase, kjønn, hudfarge, nasjonal opprinnelse eller på grunn av nedsatt funksjonsevne, må skolen undersøke og håndtere situasjonen. I tilfelle skolen ikke undersøke, kan du velge å ta skolen og / eller lovbryteren til retten og saksøke for økonomisk vinning.