Digidexo.com

Leg Bursitis Treatment

Leg Bursitis Treatment


Leg bursitt skjer på hoften (trochanter) når bursa sacs mellom bein og brusk bli irritert og betent. Dette fører vanligvis smerter i hoften og utsiden av låret. Den beste behandling for denne tilstanden omfatter en kombinasjon av hvile, immobilisering, medisinering, is, varme og mosjon.

Betydning

Søk øyeblikkelig behandling for trochanteric bursitt. Hvis du tillater skaden til å nøle, kan det føre til en degenerasjon av brusk eller leddgikt. Du kan også rive sener i ballen og socket regionen i hoften.

Hvile og medisiner

Hvile er det viktigste tiltaket for trochanteric bursitt. Den bursitt vil ikke gro uten hvile. I løpet av denne tiden, kan en hip flexor brace brukes for å hindre ytterligere skade. Ta en anti-inflammatoriske medisiner, som ibuprofen, er også viktig for å redusere betennelse og smerte.

Is og Heat

Bruk av is i løpet av de første to eller tre dager, vil bidra til å redusere det opprinnelige hevelse og inflammasjon. Plasser en ispose direkte mot kilden til smerte. Etter noen dager, kan påføring av en varmepute øke blodstrømmen, noe som vil bringe oksygen og næringsstoffer for helbredelse.

Effekter av Exercise

Når betennelsen er under kontroll, kan visse tøyningsøvelser øke fleksibiliteten i ben og hofter. Dette vil hjelpe beinet blitt vant til visse bevegelser igjen. Styrketrening kan øke stabiliteten i de øvre lår og hofteleddet.

Time Frame

No set tidsramme finnes for vinne ben eller trocanteric bursitt. Recovery er betinget av alvorlighetsgraden av skaden og bruk av tilgjengelige behandlinger.