Digidexo.com

Hvordan redusere og tone abdominal flab

Har du mage flab, enten fra å få barn, eller bare ikke trener så regelmessig som du ønsker? Her er noen ganske enkle måter å hjelpe tone og redusere den irriterende abdominal flab.

Hvordan redusere og tone abdominal flab

Øv din holdning. Å ha riktig holdning kan gjøre mirakler på utseendet på magen. Når man står sørg for at du står rett, skuldrene tilbake og at tuck i magen og baken.

enkel og effektiv crunches som ikke tar noe ekstra tid - trekk i magemusklene og hold i noen sekunder, og slipp. Dette er noe du kan gjøre mens utføre andre rutinemessige oppgaver som matlaging middag, sette på din makeup eller sitter ved skrivebordet.

Hvem sier at du trenger en sykkel for å få de samme fordelene. Her er en annen øvelse som hjelper dine magemuskler. Ligg på ryggen med hendene under baken. Bøy knærne i sjekken og utvide det ene benet rett opp mot taket. Bøye det i en syklet bevegelse og forlenge den andre som om din var å sykle.

Mens du ser på din favoritt TV-show, i stedet for rask videresending gjennom reklame, komme på gulvet og gjøre noen curl-ups i løpet av hver pause. Ligg på ryggen, inhalerer, og som du puster langsomt krølle hodet og skuldrene oppover, skyve hendene opp lårene mot knærne. Pause, inhalerer og mens exhaling bremse curl ned til hvilestilling.

Hint

  • Når du trener, kontraherer magemusklene.
  • Når du gjør crunches på gulvet, holde den lille på ryggen på gulvet for å hindre hoften flexors fra å gjøre alt arbeidet.