Digidexo.com

Protokoller for buffere

Buffere refererer seg til løsninger som motstår endringer i pH eller surhet når små mengder av en syre eller en alkalisk forbindelse tilsettes til dem. Buffer protokoller er tekniske prosedyrer som brukes i kjemiske og biologiske laboratorier for vitenskapelig forskning. Protokoller for buffere omfatter citratbuffer antigen gjenfinning, fosfatbufret saltoppløsning og polymerasekjedereaksjon buffer.

Citratpuffer Antigen Retrieval

Natriumcitrat eller sitronsyre anvendes i denne protokoll som buffere under laboratorieprøver for å påvise visse proteiner kalt antigener. Teknikere pre-varme et vannbad, plassere en farging fatet inneholder natriumsitrat eller citrate i badekaret og vent til temperaturen når 212 grader Fahrenheit. Senere, fordype de lysbilder med vevsprøver i farging fatet, inkubasjon i 40 minutter. Objektglassene blir deretter skylt med PBS-Tween vaskemiddel. Endelig er lysbilder inkuberes med antigener for minst en time i romtemperatur, melder Rocky Tuan i "utviklingsbiologi Protokoller".

Fosfatbufret saltvann (PBS)

Fosfatbufret saltløsning (PBS) er en bufferløsning som ofte brukes i biologiske undersøkelser. Den PBS-protokollen består i å blande dinatriumfosfat (Na2HPO4), mononatriumfosfat (NaH2PO4), natriumklorid og destillert vann. PH-verdien for denne oppløsning bør nå en verdi på 7,4, noe over nøytral.

Polymerase Chain Reaction

Polymerase kjedereaksjon (PCR) bufferprotokoll benytter kjemiske forbindelser kaliumklorid (KCl), tris-hydroksymetyl-aminometan, vanligvis betegnet som tris og magnesiumklorid (MgCl2). Denne protokollen blir brukt i analysen av enzymer, for eksempel polymerase. PCR-bufferløsninger er kommersielt tilgjengelige i forskjellige konsentrasjoner, i henhold til laboratoriet for Microbial Ecology of University of Toledo.