Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer


Ifølge undersøkelser gjennomført av Centers for Disease Control (CDC) har amerikanske fedme doblet for voksne og tredoblet for barn og unge mellom 1980 og 2008 Overvektige tenåringer bære en spesielt stor byrde. De er høyere enn vanlig risiko for depresjon, sosial isolasjon og dårlig selvfølelse, og ikke minst spiseforstyrrelser. CDC fant at i 2005 hadde 12,3 prosent av high school-elever gått for en dag eller mer uten å spise for å gå ned i vekt i 30 dager før de blir kartlagt, og 4,5 prosent hadde kastet opp eller tatt avføringsmidler. Du kan miste litt vekt i to dager ved å spise bare frukt og grønnsaker, som har mye fiber og få kalorier, og drikker bare vann. Men det finnes sunnere måter for tenåringer å gå ned i vekt, høvding blant dem vedtakelsen av en sunnere livsstil.

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer

En overhaling matvaner. Nix kantina måltider, salgsautomat fare og etter skoletid nærbutikk går. I stedet for snacking på chips eller informasjonskapsler, velger frukt eller grønnsaker. Ta med din egen lunsj til skolen i stedet for å spise varm lunsj. Bytt ut brus for vann, juice eller usøtet te. Hvis du må spise på fast food restauranter, ta sunne valg. Unngå alt stekt eller sukkerholdige, hoppe over mayo og prøve en salat.

Ikke heng ut på kjøkkenet etter skolen. Finne et annet sted å gjøre lekser og lese. Ikke beite i løpet av lekser, tv og andre aktiviteter etter skoletid. Hvis du må ha noe i munnen for å konsentrere seg, lære å drikke te, vann eller club soda med lav-kalori juice. Puss tennene etter å ha spist så du er mindre fristet til å fortsette snacking.

Ta opp en sport eller fysisk aktivitet. Spør en lærer eller en annen skole offisielt om egenutført fotball, dans eller kampsport programmer. Hvis din videregående skole ikke har noe som interesserer deg, se til din lokale samfunnshus. Hvis du er en enslig type, ta opp jogging eller steppe. Hvis du er mer av en lagspiller, vurdere basketball eller landhockey.

Fokus på små mål, som 5 pounds om gangen. Ikke gå over med noen diett eller mosjon planer. Sørg for at planen er sunt. Hvis du ikke er sikker, bør du oppsøke lege eller helsesøster.

Hint

  • Du kan endre måten du spiser. Aldri tror at sunt vekttap er en håpløs oppgave. En god holdning gjør underverker.
  • Lære å lage din egen sunne måltider er en fin måte å gå ned i vekt.
  • Weight Watchers er et godt program for tenåringer, fordi det oppmuntrer sunn mat valg i et støttende miljø.
  • Hold deg unna måltid erstatning vibrering og andre typer vekttap supplement. Som tenåring, trenger du mer næring og energi enn de kan gi. De oppfordrer apati og utmattelse, noe som er dårlig for de nye idretter du tar opp.
  • Motstå fristelsen til å slutte å spise eller å ta slankepiller. Disse aktivitetene kan være effektive på kort sikt, men svært farlig i det lange løp. Hvis du befinner deg på vei mot spiseforstyrret atferd, snakke med en rådgiver på skolen eller sykepleier.