Digidexo.com

Informasjon om Low Carb Dieting og mosjon

Low-carb slanking kan være effektive for å stimulere fett tap, men virkningene av en lav-karbo diett er neppe bidrar til kvalitet i treningsstudioet. Kosten som er på en lav-carb regimet er mer utsatt for utmattelse, avtar i styrke og avtar i utholdenhets takket være sine kosttilskudd praksis. Hvis du trener regelmessig og vurderer en low-carb diett, dette er hva du trenger å vite.

Definere Low-carb

Mens low-carb dietter kommer i mange former og størrelser, vil elementene omtalt her være primært sett med low-carb dietter der du forbruker mindre enn 100 g karbohydrater per dag. Dermed, hvis dietten tillater for en større karbohydratinntaket, selv om det fortsatt kan være en redusert karbohydratinntaket fra "normal" diett, er det ikke low-carb i betydningen av disse effektene. Typiske karbohydrater inkluderer pasta, brød, bearbeidet mat, stivelse og sukker.

Low-carb og Endurance

Glykogen er en energikilde som kroppen din ekstrakter og produserer fra karbohydrater. Kroppen din bruker normalt glykogen for drivstoff under trening når du utfører arbeid på mer enn 60 prosent av din maksimale hjertefrekvens. Dette betyr at kroppen din vil være først ute til glykogen under vekttrening og moderat til høy intensitet cardio. Dessverre, vil de samlede glykogenlagrene bli nedsatt på en lav-karbo diett, som karbohydrater utgjør kroppens viktigste tilførsel av glykogen. Således, mens på en lav-carb diett kan du forvente å ha betydelig mindre utholdenhet generelt.

Low-carb og Styrke

Et low-carb diett kan også ha en negativ effekt på styrken din grense i gymsalen. På grunn av den vanndrivende (vann flushing) virkningene av en lav-karbo diett, vil kroppen din være mindre hydrert til enhver tid. Som en god del av kroppens vann lagres intramuskulært, betyr dette at musklene vil miste sin "pumpet" utseende. I tillegg til å påvirke deres utseende, vil hydration uttømming også påvirke musklene dine prestasjoner. Du vil ikke være i stand til å utøve den samme grad av intramuskulær press som du ellers ville gjort, og dermed påvirke din maksimale styrke potensial.

Induksjon Blues

I løpet av induksjons uker (de ukene hvor kroppen din er overgangen fra å bruke glykogen til å bruke fett som en primær drivstoff kilde) av en ketogen (en tilstand hvor kroppen din er primært brenner fett som brensel) diett, den resulterende tretthet og hjerne tåke kan ødelegge din evne til å utføre en god trening. Disse effektene oppstå på grunn av kroppen etter å ha tømt sine glykogen butikker uten å ha gjort overgangen til en ketogen tilstand. Selv om denne effekten er forbigående, til din manglende evne til å konsentrere seg under denne perioden kan negativt påvirke din trening.

Betraktninger

For å unngå disse effektene, vurdere å erstatte din low-carb diett med en carb-cycling tilnærming. På en carb-cycling tilnærming, mate deg kroppen din karbohydrater bare på dager som du utfører en betydelig mengde trening. Dette kan hjelpe refill glykogenlagrene og rehydrere muskler, lindre de ellers negative effekter fra en low-carb diett. Husk å spise det meste rene carb kilder på disse dagene - hold deg til frukt, grønnsaker og noen hele korn.