Digidexo.com

skabb hvitløk

Hvordan å behandle skabb med hvitløk

Hvordan å behandle skabb med hvitløk


Skabb er en svært kløende hud tilstand forårsaket av midd som graver under huden, der de legger eggene sine. En av de beste hjem behandlinger for skabb er bruken av hvitløk. I en studie sitert av University of Maryland Medical Center, har hvitløk anti-virus, anti-sopp, anti-parasittiske og anti-bakterielle egenskaper. Det er et sammensatt i hvitløk kalles "allicin" som gir den disse egenskapene.

Bruksanvisning

•  Skill fedd fra en hvitløk pære, og skrelle alle nellik.

Plasser fedd i en hvitløkspresse, ett om gangen, og trykk på. Hvis du ikke har en hvitløkspresse, kan du hogge nellik i bittesmå biter for hånd med en skarp kniv. Sett hakket hvitløk stykker inn i en liten glasskrukke.

Legg en spiseskje olivenolje til hvitløk i glasset, og røre.

Test en liten oppdatering av huden med hvitløk og olivenolje blanding. Hvis du føler en svak svie, tilsett en teskje olivenolje å fortynne hvitløk videre. Personer med sensitiv hud kan ha problemer med å bruke rett hvitløk og må kanskje kutte blandingen enda mer.

Påfør hvitløk og olivenolje blanding direkte til skabb utslett. Dekk hvitløk-dekket huden med plastfolie, og la på i minst en time. Gjenta to ganger daglig hvis mulig. Hvis du ikke har sett bedring innen 10 dager, kan du se en lege eller hudlege for riktig diagnose.

Peel et fedd rå hvitløk og skjær den i to. Gni den flate siden av kuttet fedd mot skabb utslett, deretter forkaste dette fedd. Gjenta flere ganger i løpet av dagen.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at du vil lukte som hvitløk, mens under denne behandlingen. Vask alt sengetøy, klær og håndklær som har kommet i kontakt med skabb. Skabb er svært smittsomt, så unngå fysisk kontakt med andre for å hindre spredning.
  • Hvis du oppleve følelsen av svie eller hvitløk forårsaker rødhet og betennelse, bruker du ett fedd med hvitløk, og ikke hvitløk / oljeblanding. Huden kan bli for følsomt for tyngre behandling.

Skabb Hjem Behandling

Skabb er små midd som begraver seg inne menneskelig hud. De legger egg og spredte seg til mange deler av kroppen. Skabb forårsake alvorlig kløe, spesielt om kvelden når de legger eggene. Du kan ikke forvente skabb å gå bort på egenhånd, og du må være aktiv i å bli kvitt dem.

Behandling av skabb

Siden skabb er faktisk midd, trenger du et insektmiddel for å drepe dem. Du kan få en resept fra legen din for en, men det vil være full av kjemikalier. Noen få produkter tilgjengelig på helse butikker er faktisk helt naturlige insektmidler. Neem er en av de mest populære. Dette produktet selges i bladene eller i en olje. Lag en pasta ut av neem blader, eller bare bruke olje som det er. Spre neem på infiserte huden og la den være der i en time. Gjør dette hver dag inntil de skabb er borte. Også prøve tea tree olje, som er ikke så sterk som neem, men er en helt naturlig insektmiddel. Uansett hvilken metode du velger, være vedvarende med det.

Behandle Kløe

Det kan ta en uke til to ukers behandling for å fullt ut bli kvitt dine skabb, så behandle kløe hjemme. Bland en halv kopp eddik med en halv kopp vann og gni den over infiserte huden. Gjør dette så ofte som du føler kløen. Også legge litt havregryn til bad. Havregryn er beroligende og fungerer som en anti-inflammatorisk. Et annet alternativ er å skrelle et fedd hvitløk og gni den over infiserte huden. Oljen fra hvitløksfedd vil bidra til å redusere kløe. Bare pass på at du ikke skraper opp huden, eller du kan gjøre kløe verre.

Behandle Hjem

Hvis du ikke behandler ditt hjem og din vaskeri, vil du bli reinfested. Det er viktig å vaske alle klærne før og etter behandlinger på varmtvannsinnstilling. Noen sko som ikke kan vaskes i varmt vann skal være forseglet i en plastpose i to uker. Sengetøy bør vaskes daglig i varmt vann også. Sørg for at du også støvsuge tepper og møbler hver dag og umiddelbart fjerne støvsugerposer. Knytte dem i en plastpose og kaste dem utenfor i søpla. Fortsett å gjøre dette til du er 100% sikker på at skabb er borte.

Naturlig behandling av skabb

Skabb er parasitter som hule under huden til å leve, spise og legge egg. Utslettet de produserer generelt ser ut som små kvise-lignende støt. Ekstremt kløende om natten, vil de fortsette å bli verre før du behandler dem. Heldigvis er det naturlig rettsmidler på markedet som inneholder ingen syntetiske ingredienser. Kurere din skabb infestation og få en god natts søvn.

Utslettet

Skabb utslett vanligvis vises på bare på visse områder av kroppen, for eksempel duk av hender og tær, lysken, albuer, brystene og armhulene. Noen barn får skabb på ansiktet. Ved utbruddet av skabb angrep, vil du oppleve en irriterende kløe om natten; som parasitter tar tak, kløe blir mer og mer intens. Lindan var en gang den mest foreskrevet stoffet til å behandle skabb, men i løpet av årene legene har byttet over til permetrin krem. Elimite er den mest brukte rekke denne kremen; Men noen mennesker har allergi mot denne medisinen, eller ønsker en mer naturlig kur. Det er viktig å merke seg at du bør gå til legen hvis utslettet ikke blir bedre gjennom holistiske behandlinger. Du har kanskje feilaktig diagnostisert tilstanden din eller trenger annen behandling.

Manuka

Manuka er en type tea tree olje som kan brukes til å bekjempe skabb. Fordelen med manuka er at det er helt naturlig og kommer i en rekke former. Man kan få såpe, krem, og olje til bruk topisk. Bruk oljen til å vaske eventuelle sengetøy, klær eller håndklær. En familie pakken er tilgjengelig for å behandle flere personer. Det er viktig å behandle alle i husholdningen. Du vil ende opp med å gi skabb tilbake til hverandre hvis alle ikke er riktig behandlet. Rengjøre hjemmet ditt fra topp til bottom.Vacuum og bruke anti-parasittiske spray, kvitt. Må ikke komme i kontakt med folk, slik at du kan unngå å gi dem skabb.

Næringsstoffer

Et sunt immunsystem vil i stor grad bidra til å bli kvitt skabb. Påfør aloe vera til infiserte huden. Dens helbredende egenskaper reparere eventuelle skadet hud fra kløe. Bekjempe infeksjonen med Perubalsam, goldenseal, og tea tree olje påføres lokalt. Calendula salve vil berolige irritert hud. Ta daglige hvitløk piller, primrose oil, tare, sink, vitamin E, og en god daglig supplement. Næringsselskapet, Soleray, gjøre en god anti-parasittiske medisin som heter ParasiVeda. Spis godt balanserte måltider for å øke immunitet og holde opp din energi. Det vil trolig ta ca to uker for å se reell forbedring fra skabb infeksjon. Det er så fint å bruke en naturlig rette er at du vet nøyaktig hva ingrediensene er, og deres bivirkninger er minimal.

Hva slags Ground Clove Capsules Trenger jeg å bli kvitt skabb?

Selv om de ikke får så mye trykk som lus, skabb er en vanlig parasitt ofte overføres mellom barn. Skabb er en liten rusten rødlig midd som forårsaker kløe og en humpete utslett ved gravende inn i de myke deler av huden din til å legge sine egg. Du kan legge merke gråaktig linjer under huden. Dette er de Burrows, eller stier, de forlater. De er så små at de spredte seg raskt før noen merknader smitten.

Ground Clove Kapsler

Du har sannsynligvis bakken cloves i krydderhylle hjemme, men fedd pulver raskt mister mye av sin helbredende kraft når utelatt i luften. Dette er grunnen til at det er bedre å enten bruke kapsler eller et skjær av nellik til medisinske formål. Flere selskaper selger bakken fedd kapsler inkludert: Kroeger Urter, ny handling Produkter, OW Bionics og andre. Du bør se etter produkter som sier de fedd knopper er nymalt. Når knoppene er bakken de begynner å miste sin styrke, slik at de er innkapslet raskere, jo bedre. Hver kapsel bør inneholde minst 100 mg bakken fedd, og bør ikke inneholde noen fyllstoff som gjær eller mel.

Når du ønsker å kvitte deg med en parasitt som skabb, kan det være lurt å legge til andre urter til kampen. Mange bedrifter anbefaler at du kombinerer fedd kosttilskudd med svart valnøtt grønt skrog (100 mg), malurt (100 mg) og hvitløk (50 mg) for parasitten rensing. To merker som har alle disse kosttilskudd i en praktisk kapsel er Sunn Aldring Nutraceuticals Para Response og Michaels Helse produkter ParaHerbs.

Hensynet

Skabb er svært smittsom. Hvis du eller barnet ditt er berørt, holde seg hjemme inntil smitten er fjernet. Vask alle klær og sengetøy i varmt vann, og sjekk alle andre familiemedlemmer for angrep også. Som pinlig som det kan være, bør du la din arbeidsplass eller skolen vet om problemet, slik at de kan ta nødvendige tiltak for å stoppe spredningen av disse parasittene.

Alternativ kur for skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom forårsaket av mikroskopiske midd. Disse parasittene hule i menneskelig hud, legge egg og få flere midd som lever på døde hudceller. Mens skabb er ikke en livstruende parasitt, gjør de gjør huden ekstremt kløende, og hvis den forblir ubehandlet kan skape unødvendige problemer.

Hvor kan du få med skabb?

Skabb er ekstremt smittsom når du kommer i kontakt med en smittet person, eller sengetøy av noen med ubehandlet skabb. Ethvert sted der folk er i nært hold kan bli en yngleplass for skabb midd. Noen vanlige steder hvor du kan ta skabb er sykehjem, sykehus (enheter med langsiktige pasienter, særlig) og skoler.

Hva er symptomer på skabb?

Ifølge National Institutes of Health, symptomer på skabb inkluderer kløe som øker om natten, utslett, sår som utvikler seg fra skrape og grave inn i huden, og tynne linjer som ser ut som blyantstreker på huden. Skabb vil ikke gå bort av seg selv, så hvis du opplever disse symptomene, få testet umiddelbart og treffe tiltak for å inneholde og drepe denne parasitten før du smitter andre medlemmer av din familie eller arbeidsplass.

Tradisjonell behandling for skabb

The Mayo Clinic beskriver tradisjonelle behandlinger som kremer og lotion for å drepe midd. De vanligste medikamentene er permethrin (Elimite, Acticin) og crotamiton (Eurax). Legen din kan foreskrive oral behandling så vel, hvis du har en ugunstig immunreaksjon.

Alternativ behandling for skabb

ScabiesReport.com anbefaler Tea Tree olje som et naturlig middel for skabb, på grunn av sin naturlige antiseptiske egenskaper. Andre aktuelle rettsmidler inkluderer Neem olje og gurkemeie rot lim, sammen med å ta immun styrke kosttilskudd som sink og hvitløk.

Hvorfor bruke alternative behandlinger?

Ved hjelp av en alternativ behandling for å kurere skabb kan være mer effektiv enn en tradisjonell kur fordi disse alternative kurer har eksistert lenger og har færre dokumenterte bivirkninger enn de kjemiske behandlinger. Også, hvis du bruker den tradisjonelle behandlinger feil, det er en sjanse de skabb på kroppen din vil få motstand og komme tilbake. Den naturlige rettsmidler kan jobbe saktere, men de er også oljer og pastaer som tradisjonelt har vært gode hudpleie ingredienser, så de vil ikke forårsake noen skade på huden din som de drepe midd.

Tips om naturlig behandling for skabb

Som en svært smittsom hudsykdom, er skabb forårsaket av en parasitt som Burrows under huden. Folk fra alle samfunnslag kan få skabb. Den mest alvorlige formen kalles norske skabb, noe som påvirker folk som bor i nære omgivelser, som sykehjem. For de som ønsker å gå den naturlige ruten og unngå kjemikalier, naturlige botemidler florerer som vil forlate deg skabb-free i uker.

Naturlige aktuelle behandlinger

Mange naturmedisinere og naturforskere foreslår drepe skabb med tea tree olje. Dette anlegget har anti-bakterielle og antiseptiske egenskaper, som er perfekt for å eliminere skabb. Bland 10 ml av tea tree olje med 90 ml av trollhassel eller bruke oljen på egen hånd. Etter å ha tatt en kald dusj og tørking av, gjelder over den infiserte områder. Vent 10 minutter før du tar på noen klær. Neem olje er laget av frukt og frø av Azadirachta indica planten. Det er to måter du kan bruke denne oljen. Tilsett 100 ml olje i et kjølig bad eller bland 50 ml med en anapestic krem ​​og spredt på huden. En veldig giftfri tilnærming som er flott å bruke på barn er en blanding av svovel og petroleum gelé. Bland 1 del svovel med 9 deler vaselin og spredt over huden. Hold blandingen på i minst 30 minutter før du vasker av. Fordelene med å bruke disse to ingrediensene er deres bred tilgjengelighet og barnevennlige giftfri attributter.

Næringsstoffer

Dette mikroskopisk parasitt består immunitet, og dermed gjør din generelle helse nedgang. Ta et daglig tilskudd og spise godt balanserte måltider. Unngå mat som ytterligere vil undertrykke immunsystemet som sukker, bearbeidet mat, raffinert mel og melkeprodukter. Det er en god idé å begrense koffein, fordi søvn er allerede vanskelig. Hvitløk er meget effektiv som et anti-parasitt og antibiotika næringsstoff. Primrose olje er ofte brukt for å helbrede noen hudinfeksjon inkludert akne. Sink er en av tall en næringsstoffer for vev reparasjon. Goldenseal kan enten påføres lokalt eller inge å reparere kroppen. For å roe ned irritert hud, bruker calendula eller Comfrey blader.

Behandling

En av de verste problemene i behandling av skabb er at det tar et par uker før du ser forbedring. I mellomtiden, rense hjemme over alle skabb og skabb egg. Ta alle dine sengetøy og vaske den på en kommersiell vaskeri eller hjemme. Bruk noen dråper Manuka olje for å sikre deres død. Skabb er ansett som en seksuelt overførbar sykdom, derfor er det ekstremt viktig å ikke ha fysisk kontakt eller noen sove over. Vakuum tepper, tepper og badematter. Du kan kjøpe en populær parasitt spray som heter, kvitt. Ikke vent for skabb å bli verre. Behandle symptomene dine ved hjelp av naturlige behandlinger.

Over the Counter behandling for skabb

Skabb, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er et kløende hud tilstand som er forårsaket av den lille menneskelige kløe midd som Burrows under huden og legger egg. Heldigvis er det lett behandles med medisiner.

Symptomer

Symptomer på skabb inkluderer ekstrem kløe og en hevet utslett på huden som ligner kviser.

Smittsom

Skabb er svært smittsom og en felles verdensomspennende tilstand. Det er gått lett mellom familiemedlemmer, barn i barnehage, sykehjem eller fengsler fra hud-til-hud kontakt.

Over-the-counter medisiner

Scabicides finnes kremer og lotion som dreper skabb midd og deres egg, og de er tilgjengelige på resept. The Mayo Clinic anbefaler også Permathrin, som er tilgjengelig i en 5 prosent krem ​​og brukes til å behandle og drepe skabb.

Merkenavn

Ifølge Mayo Clinic, amerikanske merkenavn inkludere Acticin, Elimite og Nix Creme Rinse. I Canada, se etter Nix og Nix Dermal Creme.

Andre forholdsregler

Vask alle klær, sengetøy, håndklær og vaskekluter i varmt vann, eller har klær renset og forseglet i lufttett plast for to weeks.Vacuum gulv og møbler. Vask kammer, hårbørster og leker i veldig varmt vann.

Hjem Rettsmidler

Mayo Clinic har flere forslag for å bidra til å lette ubehag fra kløe. Først suge i en kul kar eller bruke kule vaskekluter. Antihistaminer kan avlaste en allergisk reaksjon og ubehag. Calamine lotion kan lindre irritasjon og kløe.

Om Svovel behandling for skabb

Svovel var en av de tidligste behandlinger brukes til å drepe skabb midd. Denne behandlingen fremdeles blir brukt i dag. Det er en av de få over-the-counter medisiner som en forbruker kan kjøpe for å kurere denne hud tilstand.

Hvordan Limer Work

Svovel pastaer fungerer på samme måte reseptbelagte permetrin kremer fungerer: De dreper skabb midd.

Hvordan søke

Svovel kremer må brukes på hele kroppen fra topp til tå før en person går til sengs hver kveld.

Bruke Limer Riktig

En person bør gjelde et svovel lim etter å ha tatt sitt daglige bad eller dusj. Pastaen må holde seg på plass i 24 timer for å være effektive.

Den råtne egg lukt

Svovel pastaer har en ubehagelig lukt, men det må brukes mesteparten av dagen for at pastaen skal ha sin riktige virkning.

Hvor lenge etter en kur?

Svovel kremer må påføres på huden i minst tre dager på rad.

History of sulfer Limer

Pastaer som inneholder omtrent 6 til 10 prosent svovel ble brukt i den tiden av den romerske republikken som en kur for denne tilstanden.

Behandling for skabb

Skabb er en smittsom og kløende hud infeksjon forårsaket av en gravende midd. I motsetning til det mange tror skabb kan oppstå i selv de reneste miljøer og er vanlig i barnehager og sykehjem. Skabb er kjent for folk over hele verden, i både utviklede og utviklingsland.

Årsak

Skabb er forårsaket av en midd som graver et hull gjennom huden deretter kryper under. Huden har da en allergisk reaksjon på denne mite og begynner å klø intenst.

Typer

Regelmessig Skabb: En hudsykdom forårsaket av mikroskopiske parasittiske midd som kalles Sarcoptes scabiei.
Norske Skabb: En alvorlig form for vanlige skabb.
Canine Skabb: En form for skabb finnes oftest hos hunder også kjent som skabb forårsaket av Sarcoptes scabiei canis mite.
Feline Skabb: En form for skabb funnet i katter også kjent som notoedric skabb forårsaket av Notoedres cati midd.

Diagnose

En lege kan undersøke huden for utseendet av et utslett og tilstedeværelsen av hulene. Legen kan få en hud skraping å undersøke under et mikroskop for å søke etter tilstedeværelse av midd, egg eller midd avføring. Legen kan også fjerne en midd med spissen av en nål til å undersøke det og stille en diagnose.

Behandling

Scabicides er reseptbelagte kremer og kremer som brukes til å drepe skabb midd. Alle klær, sengetøy og håndklær bør vaskes i varmt vann og tørket i en varm tørrere, renses eller forseglet i en plastpose i 72 timer. Hudsår fra skabb kan utvikle en sekundær bakterieinfeksjon, som bør behandles med en resept antibiotikum. Hund og katt skabb har mange behandlingstilbud. Veterinæren kan anbefale hvilken som helst kombinasjon av sjampo, dips, fuktighetsgivende balsam, antiseptiske midler og / eller piller.

Forebygging / kontroll

Unngå direkte hud-til-hud kontakt. Behandle alle medlemmer av husstanden. Alle klær, sengetøy og håndklær som har kommet i kontakt med smittet person skal vaskes, tørkes, renses eller lagres i en lukket plastpose i minimum 3 dager.

The Source of skabb

The Source of skabb


Skabb (Sarcoptes scabiei) er en type mikroskopisk parasitt midd finnes over hele verden. Skabb smitter mennesker og andre dyr, som griser, katter og hunder, der skabb kan forårsake skabb. Ifølge CDC, skabb er leddyr (insekter med harde skjeletter) i klassen Arachnida, slik at de har åtte bein.

Mobilitet

Skabb kan krype, men de kan ikke hoppe eller fly. Den eneste måten de kan smitte mennesker er ved å gjennomgå direkte på huden deres. Ifølge urologi Channel, skabb krype sakte, omtrent en tomme et minutt. Overføring av midd fra en person eller et dyr til et annet krever vanligvis langvarig kontakt for å tillate at midd tid til å overføre.

Person-til-Person

Overføring av skabb rekke som infiserer mennesker oftest involverer hud-til-hud kontakt, for eksempel oppstår når folk sover sammen, engasjere seg i samleie eller bor i umiddelbar nærhet og berører hverandre. Dermed utbrudd er vanlig i barnehager der barn leker sammen og i sykepleie anlegg der ansatte utilsiktet bærer midd fra en person til en annen.

Animal-til-Person

Skabb på en infisert dyr kan også krype på en person og infisere huden, ofte forårsaker en generalisert utslett og kraftig kløe, men de dyreraser er ikke i stand til å formere seg på mennesker, så infeksjonen avtar som midd dø. Men hvis dyret ikke er behandlet med en scabicide å drepe midd, personen, spesielt et barn som leker med en infisert kjæledyr, kan bli infisert på nytt igjen og igjen.

Eiendeler-til-Person

Skabb midd lever av huden, men i henhold til CD, kan leve i opp til tre dager fri av menneskekroppen, slik at de kan overleve på eiendeler, som klær, sengetøy, børster eller håndklær lange nok til å vente på et annet menneske å berøre elementet og tillate midd tilgang til huden på nytt.

Reproduksjon

Gang på huden, skabb bruke suckers på forbeina å holde på huden. Munnen og skjære deler av sine ben hule i det ytterste laget av huden, forårsaker kraftig kløe, irritasjon og utslett. Som de tunnel inn i huden, hunnene legger egg som klekkes til larver som deretter gjennomgå i hårsekkene til å modnes. CDC sier at hunnene kan legge opptil tre egg per dag og overleve i en til to måneder. Eggene klekkes og modnes til voksne innen ca to uker, men bare rundt 10 prosent overlever å bli voksen midd. Imidlertid er det tilstrekkelig å fortsette infeksjonen dette nummeret.

Betraktninger

Rask behandling med scabicides, for eksempel permetrin eller lindan, kan forebygge skabb sprer seg, men alle klær og sengetøy må vaskes i varmt vann eller renses og møbler og tepper støvsuges for å hindre ny infeksjon.

Skabb Behandling i Humans

Skabb er en sykdom der huden er infisert av Sarcoptes scabei midd. Disse midd graver seg inn i huden, forårsaker kløe, rødhet og hud flassing. Skabb rammer vanligvis hunder og katter, selv om det av og til påvirker mennesker, der det er allment kjent som skabb. Midd av skabb generelt ikke trives med menneskelige verter, dør innen tre uker. Her er noen behandlinger tilgjengelig for mennesker rammet av skabb.

Cortisosteroid Kremer

Kortikosteroid kremer er foreskrevet til behandling av kløe og irritasjon forårsaket av skabb-infeksjon, selv om ikke det underliggende angrep av midd. Begrunnelsen for dette er at midd afflicting et menneske vil dø av innen et par uker siden de ikke klarer å leve med en menneskelig vert.

Permetrin Cream

Dersom angrep av midd er alvorlig, kan leger foreskrive en permetrin krem ​​(Elimite). Dette aktuell behandling dreper midd på overflaten av huden for å fjerne infeksjonen. Vanligvis en 5 prosent permetrin krem ​​er foreskrevet. Lavere prosenter eksempel 1 eller 2 prosent kan ikke være sterk nok til å drepe midd. Kremen bør bare brukes for tidsperioden som er foreskrevet forlenget bruk kan forårsake skadelige bivirkninger.

Oral Anti-Paristic Medisinering

En annen tilnærming til behandling av skabb hos mennesker er en muntlig anti parisitic medisiner som ivermectin, som vil gjøre den menneskelige vert for en mindre ønskelig miljø for midd ved å drepe parasitten internt. Igjen, må oral anti-parisitic medisiner tas bare som foreskrevet, som de kunne være skadelig ved svelging feil.

Skabb i katter og hunder

Mange er en hud tilstand lett kjøpt av katter og hunder. Når din katt eller hund vurderes med denne tilstanden, er det best å bli utdannet om skabb årsaker, typer, forebygging og behandling. Selv om katter kan få skabb, er det mer vanlig hos hunder.

Forståelse Mange

Det finnes flere typer av skabb. Tilfeller av skabb kan variere fra mild til kronisk. Parasitter er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Når katten eller hunden får skabb, symptomene sannsynlig vil være kløe, hudlesjoner og selv massive hårtap.

Årsaker

Parasittene som forårsaker skabb er faktisk øremidd. De mest vanlige øremidd er Notoedres Cati, Sarcoptes canis, eller Demodex canis. Midd kan lett overføres mellom dyr. Det er enda sjeldne tilfeller der katter har spredt midd til mennesker. Den store typen skabb som mennesker kan få kalles skabb. Midd er enten en ikke-gravende eller gravende. Gravende midd grave ned i huden, danner tunneler og legger egg langs disse tunnelene. Den ikke-gravende midd lever av huden ved å suge både blod og vev.

Typer

Skabb hos katter og hunder kommer i fem varianter. Den vanligste typen er noteodric skabb. Flere sjeldne former er sarcoptic, Cheyletiella og demodectic skabb. Noteodric skabb også er referert til som leder skabb eller skabb. Midd søke hunden eller katten ved gravende under huden. Dette fører til riper, noe som også kan føre til blødninger og sår. Denne formen for skabb er svært smittsom, og i de fleste tilfeller, det påvirker ansiktene til hunder og katter. Det kan også dukke opp rundt halsen, ørene og kroppen.

Forebygging

For å forhindre skabb, stelle kjæledyrene ofte og alltid holde kjæledyret boareal ren. Et sunt og rent miljø kan gå en lang vei i å forebygge skabb.

Behandling

Den foretrukne behandlingen er Ivermectin. En veterinær regel gjelder dette på huden til ditt kjæledyr. Det er også ulike effektive former for sjampo som kan hjelpe deg å behandle eller hindre skabb. Vitamin C er også pålitelig når det gjelder behandling av denne tilstanden som det reduserer effekten av en eventuell allergi. Vitamin A kan også bidra til å gjenopprette, reparere og beskytte huden på kjæledyret ditt.

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn er lett å oppdage. Riktig identifisering av skabb kan bidra til å hindre spredning av denne sykdommen. Skabb kan bli funnet i barnehager og skoler, men er stort sett kontrahert ved langvarig hudkontakt som hugging. Lære barna gode sanitære forhold kan bidra til å stoppe spredningen av skabb.

Skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom forårsaket av kløe midd. Kløe kan Burrows under huden som forårsaker alvorlig kløe og rødhet. Kløe midd kan bare sees med et mikroskop. Skabb er ganske vanlig og ikke nødvendigvis forårsaket av dårlig hygiene. Det kan ta fire til seks uker etter eksponering for et utslett å utvikle.

Identifisere skabb hos barn

Utslettet fra skabb vises lyse rødt med humper og blemmer. Den utslett er vanligvis i et bestemt område. De vanligste stedene for et barn å ha skabb inkluderer; Web-områdene mellom fingrene, håndledd og ryggen av albuer, knær, og rundt midjen. Utslettet vil også inneholde Burrows som vises i en s-form. Burrows er ofte små og vanskelige å identifisere.

Smertefulle symptomer

Foruten den røde, humpete utslett, kan barnet ditt bli vist andre symptomer. Barn vil klø og klø i de berørte områdene. Hvis venstre ubehandlet, vil kløe forverres forårsaker barnet å klø oftere. Kløe forårsaket av skabb er alltid mer intens om natten.

Diagnose

En lege kan være i stand til å diagnostisere skabb av utslett og symptomer. En annen måte barnelege kan diagnostisere sykdommen er å ta en prøve fra utslett og se under et mikroskop for kløe midd og egg. Det er også en blekk test som innebærer å sette blekket på utslett for å se etter Burrows. Burrows kan ikke alltid bli identifisert fordi et barns kløe kan ripe opp Burrows unna.

Behandling for skabb

Typisk behandling for skabb innebærer å bruke permetrin krem ​​eller lotion til barnets hele kroppen. Hodebunnen og hårfestet kan også trenge å bli behandlet. Kremen er igjen på i opptil tolv timer, og kan trenge å bli gjentatt. Alle familiemedlemmer som kan være infisert behov for å bli behandlet på samme tid.

Tegn på at skabb går bort

Tegn på at skabb går bort


Skabb er smittsomt sykdom i huden forårsaket av små midd, kjent som Sarcoptes scabiei, som hule under huden. En person kan ikke vite at han har skabb før et par uker etter å ha blitt smittet-når arealet av en midd er Burrows fører den enkelte til å føle seg ekstremt kløende. Skabb er smittsomt og sprer seg med fysisk kontakt. Denne betingelse er imidlertid mulig å behandle ved bruk av aktuelle medikamenter eller piller foreskrevet av en lege.

Kløe er mindre alvorlig

Kløe er det første merkbare symptom blant de som er smittet med skabb, ifølge WebMD. Kløen er forårsaket av en allergisk reaksjon på midd, dets egg og avføring (scybala). Et godt tegn på at skabb går bort er når en smittet person føles mindre kløende, særlig om natten eller etter bading. The Centers for Disease Control (CDC) sier at det kan ta opp til fire uker etter avsluttet behandling for skabb for kløe å stoppe.

Det er mindre merk Burrows og spor i huden

Når en person har en skabb infeksjon, huden mellom fingrene og på håndleddet, knær eller albuer, for eksempel, vil ha utseendet på blyantmerker på den, ifølge Medline Plus. Disse merkene er fra midd gravende inn i en persons hud å sette inn egg. Når midd reise under en persons hud, vil små, vene-lignende spor danne. Burrows midd gjør i en baby kan vises som små blemmer eller kviser. Et skilt skabb går bort er forsvinningen av hulene og spor.

Helbredelse av huden

Utslettet en person med skabb får er et resultat av en allergisk reaksjon. Utslett kan føre en person til å klø et berørt område, noe som vil føre til ytterligere irritasjon, betennelse og utseendet skorpe på huden. I ekstreme tilfeller kan skrape av huden forårsake bakterieinfeksjoner i huden, ifølge CDC. Når behandling for skabb begynner, kløende følelse på en infisert persons hud vil minske, vil eventuelle utslett dannet begynne å rydde og betennelser vil være å redusere, noe som vil bidra til å helbrede huden. Men CDC sier at hvis en person fortsetter å ha nye utslett etter fire uker med å ha fullført en behandling for skabb, er det mulig at aktuell medisin eller piller foreskrevet ikke drepe alle midd.

Hvitløk for behandling av Lyme sykdom

Hvitløk har mange attributter for bruk som et naturlig middel og urte supplement. Hvitløk inneholder naturlig blod rensing og antimikrobielle egenskaper. Brukt alene eller kombinert med andre urter og reseptbelagte farmasøytiske remedier, kan hvitløk hjelpe i behandlingen av Lyme-sykdom. Som med alle typer hjem rette, ta kontakt med en lege før du begynner behandling.

Symptomer

For folk som tilbringer tid utendørs eller bor i skogområder, kontrahering Lyme sykdom er en bekymring. Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, Lyme sykdom symptomer er utslett, smerter, hevelse i ledd, frysninger og feber.

Årsaker

Lyme sykdom er forårsaket av tre flått som bærer bakterier fra fôring på dyreblod. Lyme sykdom kan overføres til mennesker gjennom en tre flåttbitt. Først fjerner treet flåtten og oppsøke lege for spesifikke Lyme sykdom tester. Hvis en rødlig blink merke vises på huden etter en Lyme sykdom testen er gitt, er det en indikasjon på at du kanskje har kontrakt Lyme sykdom.

Behandling

Hvitløk har blitt brukt som en frastøtende for tre flått, lus og mygg i år. Mange tror at hvitløk naturlige sterk lukt og smak er usmakelig for insekter. Hvitløk inneholder medisinske egenskaper som bidrar til å rense blodet, dra hjertefunksjon, og fungere som naturlige typer antimikrobielle midler, drepe uønskede bakterier.

Hvitløk med lege Behandling

Hvitløk brukes i kombinasjon med et lege-foreskrevet behandling for Lyme-sykdom har vist seg å være effektive for mange mennesker. Noen anbefaler å bruke hvitløk i kombinasjon med andre urter, for eksempel tistel, fjell mynte, ginseng, sitronsaft, og andre urteblandinger. Oral antibiotika er vanligvis foreskrevet for behandling av Lyme sykdom av leger.

Advarsel

Oppsøk lege hvis du er bekymret for Lyme sykdom. Noen urte homeopatiske midler som er anbefalt kan være farlig eller føre til forgiftning eller andre bivirkninger hvis de tas uten å konsultere lege først. Bismacine, også kalt chromacine, bør unngås som en urtemedisin for Lyme sykdom, da det kan føre til hjerte-og nyresvikt. Ved hjelp av hvitløk eller noen form for urte blanding for behandling av Lyme sykdom alene eller i kombinasjon med andre reseptbelagte medisiner kan være farlig hvis det ikke er godkjent av en lisensiert lege.

Skabb i babyer

Skabb i babyer


Hvis barnet ditt har en rød, kløende utslett, kan han ha skabb. Hvert år blir flere og flere mennesker --- inkludert barn og spedbarn --- diagnostisert med denne ubehagelig sykdom. Og hvis barnet ditt har det, er det svært sannsynlig andre i familien din gjøre også. Heldigvis gang diagnostisert, er relativt enkelt å behandle skabb.

Hva er skabb?

Skabb er en irritasjon forårsaket av en liten parasitt som Burrows under huden. Resultatet er et kløende utslett forårsaket av en allergisk reaksjon mot parasitten egg og avføring. Skabb er overførbare ved å berøre noen som allerede er smittet.

Symptomer

Det vanligste symptomet på skabb er et kløende utslett, vanligvis rundt håndleddene, mellom fingrene, på nedre del av magen, på kjønnsorganene, i armhulene, på kneskålene, på sidene av føttene og på utsiden av albuene. Babyer kan også få utslett på deres såler, hodebunn, ansikt eller palmer.

Noen ganger tynne røde eller buede linjer vises på en babyens hud der parasittene hule, og noen babyer også utvikle pimple- eller vann-blemme-lignende pustler.

Intens kløe er vanlig, særlig om natten eller etter et varmt bad. Kløe kan føre til åpning av opp huden, noe som i sin tur kan føre til infeksjon.

Diagnose

Når barnet ditt har en uforklarlig utslett, er det alltid en god idé å ringe henne barnelege. Vanligvis vil legen ønsker å se utslett i person og smertefritt skrape av en liten prøve for å vise den under et mikroskop. Imidlertid kan det bare være avføring og egg i prøven, siden det bare tar en parasitt for å forårsake en ubehagelig utslett.

Skabb er ofte feildiagnostisert hos spedbarn fordi så mange skorper (fra intens kløe) er til stede, som dekker opp sanne symptomer på sykdommen. Derfor, ved første tegn på kløe, bør foreldrene plasserer sokker eller votter over deres babyens hender og holde sine babyens negler godt trimmet.

Behandling

En resept krem ​​må brukes på all huden på barnets kropp, inkludert mellom fingre og tær, og i sin navle. Dette må være på plass i minst en dag, deretter vasket av.

For å hindre at barnet fra å sette en krem-dekket hånd i munnen hennes, påfør krem ​​om natten, som dekker hendene med sokker hvis hun har en tendens til å suge hennes tommelen eller fingre.

Selv etter behandling er gitt, kan det ta så lenge som tre uker for kløe å forsvinne. Derfor, leger vanligvis foreskrive et antihistamin (tas oralt) eller en kortison krem ​​for å holde babyen komfortabel. Pass på å også trimme babyens negler regelmessig for å hindre ham fra å åpne huden hans mens skrape.

Legen din bør revurdere din baby etter en uke, for å sikre en ny runde med behandling er ikke nødvendig.

Andre familiemedlemmer

Dessverre, fordi skabb er så lett overføres, du og din familie vil trolig trenge behandling også, selv om du ikke har symptomer.

For å hindre spredning, vaske klær, sengetøy og utstoppede leker i kokende vann og vakuum grundig. Leker som ikke kan vaskes kan være forseglet i en plastpose i en uke.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

Skabb er forårsaket av midd gravende inn i huden og forårsaker intens kløe. Denne kløe er generelt dårligere om natten. Tørking skabb er hvordan midd blir drept. Behandlinger seg er helt å tørke skabb, og tørking er ikke generelt nødvendig etter behandling. Hvis du må tørke skabb etter behandling, dette mest sannsynlig betyr at behandlingen fungerte ikke. Det er noen vanlige behandlingsmetoder du kan prøve.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

•  Påfør en midd morder. Midd mordere kommer i en krem, og brukes fra halsen og ned. La kremen på over natten, og så vaske det av i morgen. Søknadsprosessen er vanligvis gjentas hver syv dager for best resultat.

Ta en oral medisin. Selv om mer praktisk, kan ivermectin være mer skadelig for kroppen, og bør tas bare som et alternativ til kremen. Det har også vist seg å være mindre effektive. Det er generelt tatt annenhver uke.

Prøv et antihistamin. Antihistaminer, som Benadryl, kan tas for å lindre forverring av kløe. Imidlertid vil disse bare redusere ubehag av midd, men ikke bli kvitt dem helt.

Vask sengetøy. Midd overlever ikke lenge når de er tatt vekk fra kroppen. Vaske sengetøy og pyjamas i varmt vann kan være en effektiv måte å drepe midd, og fjerne sjansen for infeksjon. Det er vanligvis ikke nødvendig å vaske alle klærne, eller matter som sjansene er noen midd som kan ha funnet veien på disse tingene er allerede døde.

Unn dem du jevnlig kommer i kontakt med. Hvis du oppdager at du har blitt infisert av midd, anbefales det at i tillegg til deg selv, noen du vanligvis kommer i kontakt med bør også gjennomgå behandling. Eliminere midd vil være verdiløst hvis de kan lett bli kontrahert igjen av noen du kanskje har gått dem til.

Hint

  • Ikke bland behandlinger uten autorisasjon fra en lege. Alltid konsultere en lege før du gjennomgår noen form for behandling.

Skadevirkninger av skabb behandling på babyer

Når du finner ut babyen din har skabb, kan du føle bekymret for hvordan du best kan behandle babyens symptomer. Legemidler finnes som kan drepe skabb, men deres virkninger kan være skadelig for babyer.

Definisjon

Skabb er en smittsom infeksjon som spres ved kontakt med mennesker. Disse små insekter kan lett gått fra mor til barnet, eller i nært hold som barnehager eller sykehus. Skabb krype under huden og bor der, legge eggene sine.

Symptomer

Skabb forårsaker et utslett på bestemte steder på kroppen. Berørte områdene inkluderer bretter av ledd som knær, albuer og rumpe, samt i mellom fingrene. Babyer som kontrakts skabb kan være mer irritabel enn vanlig på grunn av den intense kløe i væskefylt blistery utslett.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb ved hjelp av en aktuell lotion eller krem ​​som heter en scabicide. Scabicides drepe insekter og deres egg. Vanlige scabicides inkluderer Lindane og Permetrin. Leger kan velge å foreskrive en oral medisin som vil drepe insekt, men dette er ofte brukt som en siste utvei.

Skadelige effekter

Babyer er generelt ikke foreskrevet aktuell Lindane grunn av medisinens skadelige bivirkninger, som inkluderer svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting eller kramper. Ved hjelp av en voksen-styrke medisiner på en baby kan føre til anfall og død. Permetrin er ansett for å være trygt for spedbarn, men likevel kan gi irritasjon i huden, hevelse og rødhet.

Forebygging

Hindre gjeninntreden av skabb er viktig. Du bør vaske alt sengetøy og klær som kom i kontakt med smittet person for de siste tre dagene. Vask klær og sengetøy på varmt og tørt på varme i minst 20 minutter for å sikre at skabb og deres egg er døde. Vær spesielt nøye med å vaske noen favoritt leker eller utstoppede dyr som barnet kan kose med også.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Skabb er en hudinfeksjon forårsaket av små midd som borer seg inn i huden din. Symptomene inkluderer røde, kløende og lette røde linjer under huden. Når du får en skabb infeksjon, får huset ditt en, også. Dette er fordi mens skabb midd ikke kan leve mer enn ca 3 dager uten en menneskelig vert, de er veldig lett å "gå rundt", fordi de kan reise på håndklær, sengetøy, leker og omtrent alt annet som har blitt behandlet av en person med en skabb infeksjon.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Unn alle. Leger generelt vil forskrive en krem ​​å bære over natten som vil drepe midd. Det er best for alle i huset for å bruke denne kremen (med mindre legen bestillinger ellers) for å hindre at midd fra å migrere.

•  Isoler alt. Dette betyr at du trenger å samle opp alle leker, sengetøy, håndklær, puter og utstoppede dyr i huset. Alt som kommer i kontakt med familiemedlemmer på en daglig basis, må være i denne isolasjon "målgruppen." Ellers, hvis midd lever på noe som er savnet, og du berører den, så vil du fortsatt ha smitten lenge etter at du er ferdig med behandlingene.

Place leker, puter og utstoppede dyr i lufttette poser. De må være positiv i disse poser i to uker. På slutten av de to ukene, kan du støvsuge dem grundig for å fjerne eventuelle døde skabbmidd og deretter returnere dem til sine eiere.

Vask alle sengetøy og håndklær minst to ganger i varmt vann med oppvaskmiddel. Du blir nødt til å gjøre det samme etter hver natt for å påføre kremen på sengetøy som alle sovet på. Dette vil vaske midd ut av sengetøy og hindre dem fra å ligge på lur for deg å komme tilbake i sengen den første natten din krem ​​diett er over. Du må også vaske alle de vanlige vaskeri på samme måte. Dersom klær ikke kan ta varmt vann og høy varme tørking, da blir du nødt til å plassere den i lufttette poser i stedet.

Tørk alt tøyet på høy varme. Dette er svært viktig fordi det vil avslutte eventuelle midd som gjorde det gjennom vaskesyklusen.

Støvsug huset. Normalt vil dette bare bety matter og tepper. Men når du kjemper skabb, du også trenger å støvsuge madrasser, gardiner og møbeltrekk. Dette må gjøres for hver dag under hele behandlingen.

Hint

  • Skabb kan være vanskelig å diagnostisere. Prøv ikke å klø det infiserte området så legen vil være i stand til å få øye på midd lettere.

Skabb parasitt hos barn

Den menneskelige kløe midd er parasitten som forårsaker skabb. Det er en svært smittsom midd som graver seg under huden og legger egg. Midd er spredt ved lengre tids berøring av en annen persons hud. Barn er i faresonen for skabb i barnehage og skole.

Diagnose

En lege er den eneste personen som er kvalifisert til å stille en diagnose ved å se på barnets utslett. Huden blir også tatt og undersøkt under et mikroskop.

Symptomer

De viktigste og mest plagsomme symptom barnet ditt kan ha er kløe. Andre symptomer inkluderer et utslett med små kvise-lignende støt og skorpedannelse av utslett, noe som indikerer alvorlige skabb.

Beliggenhet

Utslettet vanligvis vises mellom barnets fingre og tær, kaster armene og håndleddet. Imidlertid, kan det påvirke andre deler av kroppen, så vel.

At Risk

Denne parasitten er vanlig blant barn på grunn av sin nære kontakt med andre barn i barneinstitusjoner og skoler.

Behandling

Hele familien trenger å bli behandlet. En scabicide krem ​​brukes til å behandle parasitten, og anti-klø medisiner letter kløe. Alle klær og sengetøy bør vaskes i varmt vann.