Digidexo.com

Fordeler med Rosehips

Fordeler med Rosehips


Når roser slippe sine kronblad, avslører de sine grønne frø pods. Kalt hofter eller haws, disse blir røde som de forfaller. Med seksti ganger så mye vitamin C enn sitroner, hofter bidra til å forhindre forkjølelse, influensa og infeksjoner.
Sies å styrke kroppens vev, bygge og vedlikeholde en sunn karsystemet og unngå skader på blodkar, rose hofter er tenkt å ødelegge smittsomme sykdommer når det tas daglig som et forebyggende.
Forskning har vist seg å være effektiv i behandling av hjertesykdom, artritt, slag og kreft.

Historie

Rosa canina er urteaktige busker fra tempererte områder gjennom begge halvkuler.
Sannsynligvis først dyrket i antikkens Persia, hundrevis av arter dyrkes nå over hele verden for sine blomster, men frøet pods har en viktig plass i medisin, parfymer, såper, matvarer og kosmetikk.
I det første århundre e.Kr., Plinius registrert 32 lidelser som responderte godt på rose forberedelser. Først nevnt om AD 470 i kinesisk medisinsk litteratur, rose hofter er fortsatt brukes for kronisk diaré med mage svakhet.
Indianerne brukte rose hofter å behandle muskelkramper. Den inneholder flavonoider; antioksidanter som beskytter mot aldring og stress.

Vitamin C

Nyper ble brukt under den andre verdenskrig i England å foreta en sirup høy i vesentlig vitamin C, som ikke kan fremstilles av menneskekroppen. Vitamin C bidrar til å forebygge og behandle infeksjoner, forkjølelse, influensa og lungebetennelse.
Mangelen på vitamin C fører potensielt dødelig skjørbuk. En japansk studie viste at risikoen for slag hos de med høye nivåer av vitamin C var 29 prosent lavere enn de med lave nivåer.

Nurses 'Health Study på mer enn 85.000 kvinner over 16 år, tyder på at høyere vitamin C inntak kan være cardioprotective.

Fordeler med te

Det er ingen måte å fortelle hvor mye rose hofter er i tillegg eller andre former. Brygging friske eller tørkede hofter inn te selv garanterer innholdet.
Plukk hoftene når de har blitt rød. Bruk hele pod, inkludert frøene når brygging, deretter press før drikking.
Drikk 3-4 store kopper daglig i to uker i begynnelsen av hver influensasesongen.
Putre fem på seks spiseskjeer av rose hip frø i tretti minutter i én liter vann og press. Drikk to kopper te daglig som en mild vanndrivende og for å lindre revmatiske smerter.
Te beholder sin effektivitet for tjuefire timer.

Rose hip rettsmidler

BBS News rapporterte i 2007 at i en seks-måneders prøveperiode i Danmark og Tyskland, Litozin inneholder rose hofter økt aktivitet og reduserte leddsmerter hos pasienter med revmatoid artritt, en potensielt ødeleggende lidelse i leddene.
Komponentene fette danne en sterk antioksidant som øker immunsystemet og er effektivt mot forkjølelse og influensa.
Rik på pektin --- en fiber som bedrer kolesterolet, hjerte helse og blod predigestive effektivitet --- rose hofter også fremme fylde og kan redusere sult cravings.
Olje laget av rose hofter inneholder naturlige trans-retinoic syrer brukes til å behandle rynker, pigmentflekker, hyper-pigmentering, arr og hud brent fra solen eller andre kilder.

Kostnad

The University of California i Berkeley advarer at vitamin C piller merket "med nyper" kan inneholde lite eller ingen hofter, siden helse supplement innhold ikke er regulert.

Rose hofter inneholder trolig gunstige fytokjemikalier (som bioflavonoider), men ingen studier fastslå hvordan disse til nytte for din helse eller det beløpet du bør ta.

Hofter er en konsentrert naturlig kilde til vitamin C, men 250 til 500 mil dagen er en anbefalt dose og 500 mil av rose hofter ville være på størrelse med en hest pille, sier UC Berkeley Wellness Letter, som stiller spørsmål ved om forbrukerne må betale ti ganger mer for å få vitamin C fra rose hofter enn syntetiske piller.