Digidexo.com

Hvordan bli kvitt rosa øye Itch

Rosa øye eller konjunktivitt, er en smittsom øyeinfeksjon som forårsaker brennende øye opplevelser, en kontinuerlig pus utslipp og konstant kløe. Kløe er forårsaket av enten bakterier eller virus som trenger inn i tynn og klar membran som omslutter den hvite delen av øyet. Infeksjonen kan føre til delvis blindhet hvis den forblir ubehandlet. Ved å ansette alle de naturlige rettsmidler nedenfor, kan du med hell behandle rosa øye og fjerne kløen.

Hvordan bli kvitt rosa øye Itch

•  Bland to kopper linfrø med en kopp kumelk og bruke den til den infiserte øyet. Kombinasjonen gir en kraftig antiseptisk. Påfør lim på øyet i tjue minutter hver dag før symptomene forsvinner.

Bruk frisk, revet potet til øyet. Poteter inneholder en høy-stivelsesinnhold, som, når den påføres huden eller slimhinner, forårsake en beroligende følelse. Vask hendene og riv en potet med en ren ostehøvel. Vikle en håndfull revet potet i en ren ost klut. Sett den i en skål og fryse i en time. Ikke klem ut potet juice. Juice fungerer som en antiseptisk å drepe bakterier. Bruke den direkte til den infiserte øyet hver morgen til det ikke lenger er rødt og kløende.

Forbered og påfør marigold karbonader til din infiserte øyet. Marigold Bladene inneholder antibakterielle forbindelser som kalles luteins. Samle fire kopper marigold bladene og legge dem til kokende vann i ti minutter. Det varme vannet vil myke bladene. La stå i tjue minutter. Når bladene er myke, ta en Patty, legge seg ned og bruke den til øyet i tretti minutter. Bruk dette midlet før du går til sengs.

Fennikelfrø har antimikrobielle egenskaper. Legg til en kopp vann til en kopp fennikel frø og kjør til blandingen blir til en tykk pasta. Fryse blandingen i fem timer og gjelder for den infiserte øyet i tretti minutter. Skyll øyet med vann etterpå. Bruk denne blandingen hver dag, helst når du først våkner om morgenen. Fortsett denne metoden til kløe og rødhet forsvinner.

Skyll den infiserte øyet med kamille vann. Kamille blomster har beroligende og antimikrobielle forbindelser. Legg tre kopper kamille (bruk hele blomsten), til to kopper vann. Kok i femten minutter og sett til side for å avkjøle. Sil ut blomstene og overføre vannet til en ren krukke. Med hendene sprute kamille vann på den infiserte øyet. Bruk alt vannet. Øyet ditt vil føle deg uthvilt og mindre kløende. Bruk denne skylling tre ganger om dagen til du ikke lenger se symptomer.