Digidexo.com

Hvilken informasjon bør være på mitt barns Medical armbånd?

Alle foreldres mareritt er at deres barn kan ende opp på sykehuset. Enda verre, hva hvis barnet er innlagt på sykehus, og du ikke er der for å gi viktig medisinsk informasjon? En medisinsk ID armbånd kan snakke når et barn eller en forelder ikke kan.

Medisinsk ID Bracelet

Mange bedrifter i dag produserer armbånd, halskjeder og andre smykker elementer som kan være gravert med relevant medisinsk informasjon, i tilfelle det er en nødssituasjon, og brukeren kan ikke snakke for seg selv.

Viktig informasjon

Det viktigste som kan være oppført på en medisinsk ID armbånd er pre-eksisterende forhold, for eksempel diabetes, autisme eller andre tilstander som kan tenke seg har en innvirkning på behandling. Mat, narkotika og insekt allergi bør også inkluderes.

Medisiner

En liste over medisiner tiden blir tatt bør også tas med på en egen lommebok kort. Armbåndet skal dirigere ambulansepersonell å referere til dette kortet. Hvis barnet ditt ikke bære en lommebok, har kortet lett tilgjengelig andre steder på deres person eller inkludere en liste på armbåndet.

Hva å ikke inkludere

Inkludert sykeforsikring informasjon eller Social Security informasjon er ekstremt farlig, da denne informasjonen kan brukes til identitetstyveri. Det er også irrelevant for akuttmedisinsk behandling.

Fordelene med å bruke en ID

Viktig informasjon på en medisinsk ID kan holde medisinske omsorgspersoner fra administrering av et legemiddel som kan forstyrre med et annet medikament brukeren tar, forebygge feildiagnostisering og annen utilbørlig behandling, og hastighet behandlingsprosessen.