Digidexo.com

Hva du skal ta når du ikke kan ta leddgikt medisin

Leddgikt er ikke en sykdom, det er et begrep som brukes til å dekke mer enn 100 forskjellige forhold. Mens det er mange former for leddgikt som bærer varierende symptomer, de alle påvirker bevegelsesapparatet og ofte leddene. Flertallet av leddgikt sykdommer har smerter og betennelse som vanlige symptomer. Det er mange medisiner på markedet for å lindre disse symptomene, men noen mennesker kan ikke ta dem på grunn av bivirkninger, og må se på alternativer.

Utforsk alle alternativer

Rapportere alle medisinske problemer og tidligere bivirkninger til legen din. Diskuter mulige endringer av reseptbelagte medisiner, som å ta en Celebrex stedet for NSAIDs (non-steroide anti-inflammatoriske), hvis det er gastrointestinale problemer. Eller bruk av ikke-tradisjonelle medisiner, for eksempel anti-depressiva i stedet for smertestillende for smerte, som en mulighet. Også diskutere endre dosen av leddgikt medisiner for å se om de kan bli bedre tolerert.

Undersøk Alternatives

Det finnes mange kosttilskudd på markedet som har vært nyttig for dem som ikke kan ta leddgikt medisinering. Enkelte populære alternativer å vurdere er indisk Frankincense (Boswellia er den vanligste), for å redusere betennelse; bromelain, for å hjelpe til med smerte og infeksjon; DHEA (Dehydroepiandrosteron) for å redusere flares i lupus og Revmatoid artritt; fiskeolje, for å eliminere noen artrittisk smerte; SAM-e, å forbedre felles helse; MSM (Methylsulfonylmethane), for å bekjempe smerter og betennelser; Valerian, som en søvn hjelpemiddel; og Katteklo, som en anti-inflammatorisk. Glucosamine and chondroitin har vist lovende tatt sammen og hver for å hjelpe beskytte og gjenoppbygge brusk samt lettelser i smerte av leddgikt.

Betraktninger

Mens det kan ta en stund å få riktig dose og riktig kombinasjon av supplerende medisiner, er det mulig å styre mange av symptomene på leddgikt uten reseptbelagte piller. Tenk imidlertid at bare fordi du ikke trenger resept for å ta kosttilskudd, betyr det ikke at de ikke kan være skadelig. Hvis tatt i feil dosering eller blandes med visse andre kosttilskudd, over-the-counter eller reseptbelagte medisiner, kan nesten alt være farlig. Fortell legen din hva du tar og dosene. Hold apoteket klar over supplerende medisin hvis fylle eventuelle resepter og aldri slutte å ta noe brått uten retning fra en ernæringsekspert eller lege.