Digidexo.com

Slik forskning en tannlege

Før du setter deg ned i en tannlegestolen for første gang, er det en god idé å undersøke hans bakgrunn og legitimasjon. Hver stat har forskjellige systemer på plass for å sjekke statusen til en tannlege lisens. Hvis en tannlege er medlem av American Dental Association, har de blitt enige om å følge høye etiske standarder for oppførsel og holdes oppdatert med den nyeste informasjonen om deres spesialitet. En uformell metode for å forske en tannlege er å søke henvisninger fra lokale venner og familiemedlemmer.

Bruksanvisning

Din Statens Dental Board

Besøk Health Guide USA hjemmeside for å finne nettsiden til statens dental bord. Finn en lenke i Referanser.

Klikk på linken for statens dental bord. De fleste statlige dental styrene har en lisens søkeverktøy på deres hjemmeside for å verifisere en tannlege lisens på nettet. Hvis du bor i en stat som ikke gir denne tjenesten på nettet, finner styrets telefonnummer og kontakte dem via telefon.

Ta kontakt med statens dental bord for å finne ut om noen disiplinære tiltak har blitt iverksatt mot tannlegen.

Besøk American Dental Association hjemmeside for å finne ut om tannlegen er medlem i god stand. Finn en lenke i Referanser. ADA fastsetter at dette verktøyet gir rask tilgang til informasjon om ADA medlems tannleger, men det er ikke en henvisning tjeneste.

Bruk en forbruker rapportering tjeneste som Angie liste. Disse tjenestene ofte kreve en medlemsavgift for å få tilgang til forbrukernes vurderinger og anbefalinger.

Andre informasjonskilder

Besøk din fylket tinghuset for å se om tannlegen har vært gjenstand for eventuelle søksmål.

Bruk en offentlig poster søk nettsted som PublicRecordFinder.com. Disse nettstedene kan kreve en avgift for å få tilgang kriminelt rulleblad informasjon.

Gjør et søk etter tannlegens navn på din lokale avisens nettside.

Hint

  • For tips om hvordan du velger en tannlege, kan du besøke American Dental Association link i Resources.