Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med diett Patches

Diett patcher blir mer og mer populært. Det finnes en rekke tilgjengelige for å hjelpe deg å miste vekt. De kan være knyttet til ulike deler av kroppen din og funksjon ved å hjelpe kroppen brenne fett, stimulere stoffskiftet og også undertrykker appetitten. De fleste flekker kan brukes regelmessig for et antall uker før du har nådd ønsket vekt. Slik naturlig kosthold patcher fungerer, så du vil forstå hvorfor stikker dem på kroppen din hjelper deg å miste vekt.

Hvordan å miste vekt med diett Patches

•  Se på ingrediensene som er oppført på diett patcher. De fleste naturlige diett plaster inneholder ett eller en kombinasjon av fire bestanddeler. Det mest vanlige er krom. Krom balanserer blodsukkernivå ved å regulere funksjonen av insulin og hjelpe til med opptak av glukose i celler. Den mest populære bruk av krom er som et vekt-tap hjelpemiddel. Det fungerer ved å øke lean mass mens tappe fett butikker.

Vet at guarana er en annen populær ingrediens. Dette stoffet er hentet fra en koffein-holdig plante innfødt til Sør-Amerika. Den del av anlegget som benyttes er den pulveriserte frø. Koffein innholdet varierer fra 2,6 til 7 prosent. Det gjør stimulere nervesystemet, men det er forstått å være den minst sannsynlige av alle planter som inneholder koffein å indusere angst.

•  Se opp for blæretang (Fucus vesiculosus), en annen viktig ingrediens. Produsenter av kosthold patcher hevder at blæretang er i stand til å forbrenne fett på grunn av sin høye jod innhold. Jod brukes av skjoldbruskkjertelen til å lage ulike skjoldbrusk hormoner som regulerer mange metabolske prosesser knyttet til energibruk og vekst.

Se etter ingrediens Garcinia cambogia, også kjent som brindle bær. Ekstraktet fra denne gule, Indian frukt er kjent for å forhindre omdannelsen av karbohydrater til fett ved inhibering av virkningen av enzym-citrat-lyase.

Hold utkikk etter andre naturlige diett patcher, for eksempel de som bruker grønn te. Det antas at grønn te kan hjelpe metabolization av kroppsfett. På denne måten er det ikke bare hjelper med vekttap, men reduserer også risikoen for andre sykdommer som kan til slutt føre til tykktarmskreft.

Hint

  • Den typiske anbefalte dosen for krom er 200-600 mcg (mikrogram) per dag.
  • Diett patcher synes å vise positive resultater, men de kan være dyrt. De er trolig best brukes over en kort periode hvis du bare ønsker å miste noen få pounds.