Digidexo.com

Ikke-steroid injeksjon for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er en vanlig tilstand av utbredte smerter og muskeltretthet, som rammer 7-10 millioner amerikanere, for det meste kvinner. Mens det påvirker alle aldersgrupper, typisk det begynner i 20-årene eller 30-årene, og det er ingen rase eller etnisk gruppe som er mer disponert for sykdommen.

Betydning

Injeksjoner kan gi noen midlertidig smertelindring, som i sin tur forbedrer en fibromyalgi pasientens bevegelighet og evne til å utøve som del av en terapi program.

Tidsramme

Mens injeksjoner i triggerpunkt (områder av knyttede muskler, som er ute av stand til å slappe av) kan gi smertelindring i opptil et par måneder, er det ofte en forsinket reaksjon av et par dager etter injeksjon, men det er en umiddelbar forbedring i spekter av bevegelse.

Process

Injeksjoner kan skje som tørr needling (ikke injisere noe medikament), eller brukes med lidokain eller prokain, lidokain selv har færre allergiske reaksjoner, og er vanligvis foretrukket av den grunn. Steroider er generelt ikke benyttet for fibromyalgi pasienter, men sterilt saltvann kan anvendes i det tilfelle pasienten er allergisk for lokalanestetika.

Betraktninger

For å hjelpe med smerter umiddelbart etter injeksjon, alternative fuktig varme og is for én til to dager. Blåmerker er normalt, men legen bør kontaktes hvis rødhet eller hevelse utvikler.

Advarsel

Injeksjoner for fibromyalgi pasienter med lokale eller systemiske infeksjoner, blødningsforstyrrelser eller for de som er på anti-koagulasjon medisiner anbefales ikke.