Digidexo.com

Behandling for herpes lesjoner

Herpes-lesjoner kommer i to forskjellige former: herpes 1 er den orale form av virus, og herpes 2 er genital versjonen. De første symptomene på herpes innebærer vanligvis et kløende, kriblende følelse som blir til et utslett. Betent område deretter utvikler små blemmer som bryter ut og bli et åpent sår, og deretter en skorpe som til slutt helbreder. En herpes utbrudd kan vare så lenge som to uker. Men det er noen behandlinger som kan dempe utbruddet og gjøre de ulike stadier av herpes viruset mer utholdelig.

Reseptbelagte legemidler

Zovirax (acyclovir) og Valtrex (Valacyclovir) er begge reseptbelagte legemidler som bidrar til å undertrykke og behandle et utbrudd av herpes virus.

Renslighet

Enten behandling av herpes simplex 1 og 2, er det viktig å holde det berørte området rent og tørt. Hvis sårene er smertefulle, prøv soaking i et varmt bad og deretter sette på en salve som Zovirax for å lindre smerten.

Tørking

Ikke dekk til området, men la den infiserte regionen for å lufttørke så mye som mulig for å øke hastigheten helbredelse. Vær forsiktig så du ikke berører den infiserte regionen for å unngå å spre viruset. Sørg for å ha på deg løstsittende klær som gjør at området for å puste. Dersom sår er på kanten, la det luft så mye som mulig, eller dekk med lys gasbind.

Pain

Hvis området forårsaker sterke smerter, ta en over-the-counter smertestillende som inneholder ibuprofen eller paracetamol for å lindre smerten.

Varme eller Ice

Enten en ispose innpakket i en vaskeklut, eller en vaskeklut som er fuktet og satt i mikrobølgeovnen i noen minutter, vil bidra til å lindre smerten midlertidig.

Kosttilskudd

Ta en vitamintilskudd som inneholder aminosyren L-lysin-og B-vitaminer. L-lysin har vist seg å bidra til å hemme herpes symptomer og kan fremskynde utvinning, og B6 og B12 både hjelpe kroppen til å overvinne stress, noe som vil bidra til utvinning tid.