Digidexo.com

Toddler søvn rettsmidler

Alle foreldre med en pjokk 1 til 3 år gammel vet at å få den lille til å sove hver natt kan være et stort slag. Småbarn kan vanligvis sove gjennom natten, men vil fortsette å våkne opp under korte intervaller. En pjokk som kan sovne på egen hånd vil vanligvis være i stand til å få seg tilbake til å sove uten innblanding fra mor eller far. Med dette i bakhodet, er det flere ting som foreldre kan gjøre for å hjelpe sine småbarn få en bedre natts søvn.

En vanlig søvn tidsplan

Stille inn en vanlig søvn tidsplan. Dette er sannsynligvis det viktigste du kan gjøre for barnet ditt. Barn trenger rutine, og dette inkluderer ikke bare fôring ganger, men napping og sengetid også. Etablering av en lur og sengetid rutine vil programmere ditt barns interne klokke slik at hun forventer søvn. Når kroppen er programmert til å forutse denne sove tid, vil kroppen hennes automatisk begynne å vise tegn på å være sliten. Når småbarn er slitne, de vanligvis gi flere ledetråder, slik som å gni øynene, dra i ørene, eller stirrer ut i verdensrommet. Vær oppmerksom på disse skiltene og sette barnet til sengs når hun først gjør at du vet at hun er sliten. Småbarn trenger vanligvis en to-timers lur hver dag. Ideelt sett bør dette lur være på samme tid hver dag, vanligvis etter lunsj og ikke sent på ettermiddagen.

Bedtime Rutiner

Etablere en beroligende, konsekvent sengetid ritual; det er avgjørende å klargjøre barnet for søvn. Rutinen kan bestå av mange ting, men å holde det enkelt er viktig. Gi ham et bad før sengetid kan være beroligende, så kan et glass varm melk. Melk inneholder tryptofan, en aminosyre som antas å spille en rolle i å gjøre deg søvnig ved å heve nivået av serotonin i hjernen. Hjelpe barnet i hans pyjamas, lese ham en godnatthistorie eller to, synge en vuggesang eller gi ham et kyss godnatt kan legges til en sengetid rutine. Det viktige med leggetid rutiner er at de trenger å være konsekvent å etablere gode søvnvaner.

Beroligende Omgivelsene

Gjør soverommet miljø som fremmer søvn. Soverommet bør være mørkt, kjølig og stille. En natt lys er greit, så lenge det ikke skinner direkte på barnets soveområde. En natt lys vil berolige barnet ditt at hun er i kjente omgivelser hvis hun våkner i løpet av natten. Sørge for at dette området er konsistent natt etter natt er også viktig. Belysning bør forbli det samme hver natt, så bør støynivået. Noen foreldre liker å spille beroligende musikk mens barnet deres er å få sove. Dette er greit, så lenge musikken er rolig og myk. En plate full av vuggesanger eller klassisk musikk er et nyttig verktøy. En TV er ikke en god søvn hjelpemiddel, som støy og lys er for stimulerende.

Sette grenser

Setter klare grenser, for eksempel hvor mange bøker du vil lese for ham eller hvor mange drikker vann du vil tillate. Småbarn vil prøve sitt hardeste å stoppe ved sengetid, uansett hvor lei de er. De ønsker å bo med deg og spille sine små hjerter ut! Komme inn i en kamp mellom viljer med pjokk er ikke til å hjelpe situasjonen. Være fast i å fortelle ham at han må gå til sengs, og ikke gi etter for tårer.

Urte søvn rettsmidler

Vær forsiktig før du gir din pjokk noen urte søvn rettsmidler. Bare fordi noe er ansett som "naturlig" betyr ikke at det er trygt. Urtemedisiner er ikke regulert av US Food and Drug Administration, og derfor er det ingen regulering av hva finnes innenfor noen urte supplement. Medisiner kan ha negative bivirkninger. Før du kontakter legen din om eventuelle medisiner som kan hjelpe barnet sove, anbefales det at du prøver alle medikamentfrie remedier.