Digidexo.com

Hvordan stimulere vekttap

Stimulerende vekttap kan oppnås ved å kombinere et sunt kosthold med et par ukentlige økter med høy intensitet intervalltrening. Resultatene vil ikke komme over natten, men med konsistens og tålmodighet, kan du oppnå dine vekttap mål.

Hvordan stimulere vekttap

Diet

•  Gå gjennom din pantry og kjøleskap og kaste ut noen altfor bearbeidet mat. Bare holde ting som urter, krydder, magert kjøtt, frisk frukt og grønnsaker og lav glykemisk karbohydrater som brun ris, yams, og havremel.

Klargjør alle måltider for uken en gang i løpet av helgen og sette individuelle porsjoner i Tupperware beholdere. Livet blir opptatt så hvis du har sunne måltider som allerede er gjort, er du mindre sannsynlig å spise noe usunt.

Sett en stoppeklokke så den går av hver tredje time etter at du først får opp og før du går til sengs. Du må spise et lite måltid hver gang stoppeklokken går av om du er sulten eller ikke. Shoot for 4-6 små, balanserte måltider per dag.

Trening

Tilbring fem til 10 minutter varmer opp på din favoritt cardio maskin eller stroppen på et par joggesko og gå utenfor.

Går alle ut i 30 sekunder når du har varmet opp.

Hvil i 90 sekunder etter at 30-sekunders krafttak.

Gjenta syklusen fire til 12 ganger. Du ønsker å gjøre disse høy intensitet intervalløkter to til fire ganger per uke, avhengig av ditt nivå av form.

Hint

  • Gjenta sykluser med høy intensitet innsats og deretter hvile eller aktiv hvile er ofte kalt Tabata protokollen, oppkalt etter den enkelte som gjorde omfattende forskning på sine effekter. Høy intensitet intervaller har vist seg å øke metabolismen lenge etter at virkningene av tradisjonell aerobic cardio har avtatt.
  • Konsultere legen din før du prøver noen nye treningsprogram. Høyintensiv intervalløkter er ikke for alle.