Digidexo.com

Blodtrykket medisiner for migrene

For hver 1 million mennesker i verden, det er 3000 daglige migreneanfall, melder Verdens helseorganisasjon. Det finnes et antall mulige behandlinger for å nedsette hyppigheten av migrene, inkludert bruk av blodtrykk medisiner.

Funksjon

Blodtrykk medisiner bruker ulike metoder for å forbedre flyten av blod gjennom blodårene. Selv om legene ikke forstår hvorfor, denne økningen i blodstrømmen bidrar til å lindre migrene hos enkelte pasienter, rapporterer Mayo Clinic.

Typer medisiner

En rekke klasser av blodtrykket medisiner arbeide for å lindre migrene, inkludert betablokkere som metoprolol og sotalol, kalsiumkanalblokkere som verapamil, ACE-hemmere som lisinopril og angiotensin II-hemmere som kandesartan.

Time Frame

Blodtrykk medisiner ikke alltid lindre migrene umiddelbart. Det kan ta opptil tre måneder med behandling for hyppigheten av migrene for å redusere, melder Min migrene Connection.

Risiko

De vanligste bivirkningene av blodtrykket medisiner er svimmelhet, tretthet og svimmelhet. På grunn av dette, bør du ikke kjøre bil eller bruke tunge maskiner før du vet hvordan medisinen påvirker deg.

Betraktninger

Ikke alle blodtrykket medisiner arbeider for å lindre migrene i hver pasient. Det kan være nødvendig for deg å prøve mange forskjellige medisiner til du finner en som er effektiv og ikke forårsaker bivirkninger som forstyrrer ditt daglige liv.