Digidexo.com

Hvordan bruke en enkelt Bardex Munnstykke for Klyster

Hvordan bruke en enkelt Bardex Munnstykke for Klyster


Klyster er en relativt ikke-invasiv måte å behandle alvorlig forstoppelse. Klyster som administreres på sykehus vanligvis kommer med sin egen slange og munnstykke. Men i noen nødssituasjoner, medisinsk utstyr kan ikke være i stand til å bli sendt til sykehuset. I en situasjon som dette, må en sykepleier bruke annet utstyr for å administrere klyster. Enkelt Bardex dyser, som ofte brukes når du setter inn en foley kateter, er ett mulig alternativ til tradisjonelle klyster dyser.

Bruksanvisning

•  Heng tom klyster bag på et IV-stativ. Kontroller at klyster bag er hevet over midjen av pasienten.

•  Fest Bardex røret til åpningen i bunnen av klyster posen. Bruk en lengde av rør som er minst tre meter lang. Vikle noen tape rundt Bardex rør og klyster bag for å holde slangen på plass.

Fest enkelt Bardex munnstykket til Bardex slangen. Klem Bardex slangen med klyster klemmen mens du tømmer klyster løsning i klyster bag.

Administrere klyster til pasienten akkurat som om du skulle bruke en klyster dyse. Husk å grundig smøre enkelt Bardex dyse før du setter den inn i pasientens anus for å unngå skader og ubehag. Fjern klemmen på Bardex slangen når den eneste Bardex munnstykke og rør er på plass.