Digidexo.com

Hvor mange pounds kan man tape på å ikke drikke brus?

Hvis du er forbruker brus eller søtet drikke hver dag, er du legge en betydelig mengde kalorier i kostholdet ditt som du ikke kan være klar over. Hvis du prøver å gå ned i vekt, eliminere brus og søtet drikke kan være et stort skritt for å oppnå et sunt kosthold. Fordi de fleste brus og søtet drikke inneholder en lignende kalori teller, kan du selv beregne omtrent hvor mange pounds soda er å legge til din diett.

Historie

USA hevder den tvilsomme æren av å ha den høyeste brus forbruk i verden. Selv om det har bare 5% av verdens befolkning, bruker den nesten 33% av verdens brus eller 13-15 milliarder liter brus i året.

Betraktninger

Brus og søtet drikke inneholder rundt 150 kalorier per 12 oz. servering størrelse. Det amerikanske Food and Drug Administration klassifiserer matvarer som inneholder mer enn 100 kalorier per porsjon som "moderate" kalori innhold matvarer. Hvis du drikker fire 12 oz. brus i løpet av en dag, er du legge rundt 600 kalorier i kostholdet ditt. Disse ekstra kalorier er ernæringsmessig tom, og vil være en barriere for alle som prøver å gå ned i vekt.

Expert Insight

En fersk studie av US Department of Agriculture fant at to tredeler av amerikanerne voksne drikker i gjennomsnitt 2,6 kopper brus om dagen, bestående av 14% av deres totale kaloriinntak. Studien fant også at amerikanske voksne oppnådd høyere kaloriinntak fra brus og søtet drikke enn fra hvitt brød, som pleide å være den viktigste kilden til energiinntaket i det amerikanske kostholdet.

Potensiell

Hver kilo fett i menneskekroppen inneholder rundt 3500 kalorier. Du kan redusere din ukentlige kaloriinntaket med dette beløpet til å begynne Shedding pounds og nå dine mål diett. Hvis du kutter ut fire 12 oz. brus eller søtet drikke om dagen, som vil trekke omtrent 4200 kalorier per uke fra kostholdet ditt, og du vil begynne å gå ned i vekt med en hastighet på litt mer enn en halvkilo hver uke.

Forebygging / løsning

Bytte til diett brus, selters, usøtet te eller vann er en fin måte å kutte ned på kaloriinntaket, holde et sunnere kosthold, og gå ned i vekt. Hvis du starter din brus og søtet drikke forbud i dag, bør du begynne å miste vekt ved slutten av uken. Unngå tomme kalorier fra brus er en enkel og lett start på å oppnå et sunnere kosthold.