Digidexo.com

De vanligste bivirkningene av Topimax

Migrene er alvorlig smertefull hodepine som kan vare i timer eller dager. Medisiner som Topimax kan lindre smerten av migrene og gjøre dem forekommer sjeldnere. Som med alle medikamenter er det potensielle bivirkninger forbundet med anvendelse av topiramat.

Parestesier

Ifølge Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals, nummenhet og kribling, også kjent som parestesi, er den mest vanlige bivirkningen. Denne bivirkningen skjer vanligvis i løpet av de første stadiene av behandlingen.

Fatigue bivirkninger

Brukere av Topimax har rapportert følelser av tretthet og utmattelse mens du tar medisinen.

Effekter på Taste

En annen vanlig bivirkning av Topimax opplever endringer i måten mat og drikke smaker. Topimax brukere har rapportert denne bivirkningen mens du drikker kullsyreholdige drikker.

Vekttap

Vekttap har blitt rapportert mens du tar dette stoffet. Men ifølge Topimax hjemmeside, de rapporterte vekttap brukere opplevde var knyttet til de dosene de tok.

Konsentrasjon og hukommelse bivirkninger

Topimax brukere har rapportert problemer med å konsentrere seg. Andre brukere har rapportert spørsmål om hukommelse husker fungerer.

Betraktninger

Topimax brukere kan oppleve andre vanlige bivirkninger som kvalme, diaré og tap av matlyst. Hvis du opplever noen av disse vanlige bivirkninger konsultere legen din for mer informasjon.