Digidexo.com

Hvordan å avgifte hydrogenert olje

Hvordan å avgifte hydrogenert olje


Hydrogenerte oljer eller delvis hydrogenert oljer er ekstremt dårlig for helsen. Ikke bare gjør de tetter blodårene og føre til hjertesykdom, men de kan også føre til vektøkning og konstant sult. Avgifte hydrogenert olje er viktig for å sikre god helse og rydde opp i kroppen. Det vanligvis vil resultere i en sunnere vekt, økt selvtillit og en helhetlig god følelse som kroppen helbreder.

Hvordan å avgifte hydrogenert olje

•  Drikk minst åtte glass vann om dagen. Vann hjelper skylle systemet av giftstoffer ved å gi giftstoffer et sted å forlate kroppen. Åtte glass vann er det gjennomsnittlige beløpet de fleste menn og kvinner trenger å være hydrert.

Oppgave daglig. Dette er ikke bare bra for den generelle helse, men det får blodsirkulasjonen i gang og forbedrer lymfesystemet fungerer. Bevegelse gjør at lymfesystemet å fungere skikkelig mens lediggang fører det til å slutte å virke. En sterk lymfesystemet vil automatisk avgifte kroppen.

Spis fiskeolje. Aminosyrer som finnes i fiskeoljer kan forbedre helse, spesielt hjertet helse, og hjelpe hjertet og kroppen helbrede fra de negative effektene av hydrogenerte oljer.

Cook med kokosolje. Kokosolje er full av sunne egenskaper, og siden det er høy i mettet fett, ikke høy varme ikke føre til at det hydrogenate som oljer som inneholder mye umettet fett.

Unngå mat som har hydrogenerte oljer. Den eneste måten å fullstendig avgifte hydrogenert olje er å slutte å konsumere det. Bare da kan kroppen arbeidet med å fjerne giftstoffer.