Digidexo.com

Hvordan bruke urter for å hjelpe med Overspising

Hvordan bruke urter for å hjelpe med Overspising


En av de raskest voksende områdene i helse og fitness industrien innebærer bruk av urter. Urter fra hele verden kan brukes til å lette cravings, gi viktige mineraler for å hjelpe fordøyelsen og støtter dusinvis av andre tiltak for å hjelpe deg med overspising. Du må bruke urter ansvarlig med en lyd diett plan for å redusere mat cravings.

Hvordan bruke urter for å hjelpe med Overspising

Legg Urter til den nye kosten

•  Ta kontakt med en akupunktør for å bestemme mulige kinesiske urter som kan hjelpe deg med å håndtere overspising. Du kan bruke en lys mengde akupunktur og foreskrevet urter autorisert av utøveren å undertrykke appetitten.

Hold en pakke med multi-urt kombinasjoner i kjøkkenbenken for å bruke i de fleste av dine måltider. Multi-urt kombinasjoner er spesialdesignet av den som gir selskapet å håndtere spesifikke plager som fedme eller GI veisproblemer.

•  Undersøk emballasjen på urter i din lokale matbutikk eller helsekost butikk. Store selskaper bruker ofte ordet urt å indikere helse verdier som er dempet av kunstige fargestoffer, søtstoffer og tilsetningsstoffer.

Kjøpe noen chickweed fra en organisk mat butikk for å hjelpe deg med overspising. Chickweed bidrar til å brenne fett og øke effektiviteten i din endokrine systemet når det brukes i små doser.

Påfør sitronmelisse til mat og drikke tillatt i kosten plan for å hjelpe deg å stoppe overspising. Sitronmelisse er en plante som er en naturlig anti-bakterielle middel så vel som et hjelpemiddel for kjertelfunksjoner. Du kan også bruke sitronmelisse brygget som en te for å roe deg selv, som kan hjelpe deg å unngå komfort spise.

Dryss på biter av stevia når du lager te eller andre sunne drikker for å hjelpe deg å håndtere overspising. Stevia er en urt som fungerer som et naturlig søtningsmiddel, uten den kjemiske basis av kunstige søtemidler.

spasertur forbi leverandører og butikk keepers på ditt lokale bondens marked å finne naturlige urter i nabolaget ditt. Disse urtene vil trolig koste mer enn urter som finnes i din dagligvarebutikk. Fordelen med å kjøpe bondens marked urter, derimot, er at du kan snakke direkte til bøndene om deres metode for å dyrke urter.

Hint

  • Kompilere en jukselapp av urter som er inkludert i ditt kosthold for enkel tilgang mens du gjør et måltid. Du bør lage en enkel liste over hver urt i skapet og hvordan det hjelper med overspising. Du kan også bruke en rekke sirkler for å vise vei urter lapper i form av deres egenskaper og opprinnelse.