Digidexo.com

Hva er det beste middel for en migrene?

Det finnes mange løsninger for migrene sykdom, en tilstand som inkluderer - men er ikke begrenset til - de smerte hodepine ofte referert til som "migrene". Rettsmidler kan omfatte en rekke medisiner eller naturlige, holistiske behandlingsmetoder.

Betraktninger

Det er tre behandlingsmetodene som brukes for å avhjelpe ubehag av migrene: akutt - oppfordrer til bruk av narkotika etter utbruddet av migreneanfall; forebyggende - krever bruk av narkotika tatt daglig for å redusere antall eller hindre angrep; komplementær - utnytter medikamentfrie metoder som gir lindring, og inkludere alternative helse prosedyrer som biofeedback, akupunktur, velvære og kosttilskudd endringer.

Identifikasjon

Det er mer enn 100 medikamenter på markedet utformet for å gi et middel for migrene. De beste medisiner for lindring er triptaner, som kommer under ulike merkenavn: Amerge, Axert, Frova, Imitrex, Maxalt, Pelpax og Zomig. Studier har vist at ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen og naproxen også er nyttig for migrene behandling.

Typer

Legemidler som inneholder opioider og barbiturater har vist seg å føre til en økning i migreneanfall, heller enn å gi langsiktig løsning. Slike medikamenter inkluderer cCodeine, Oxycontin, darvon, Vicodin, Fiorinal og Fioricet.

Fordeler

Lider som foretrekker fordelene med en naturlig migrene rette opt for bruk av urter som Feverfew, butterbur ekstrakt og ingefær.

Effekter

Mer negative bivirkninger resulterer av bruk av opioider og barbiturat-baserte medikamenter for lindring av migrene. Mindre alvorlige bivirkninger skyldes bruk av triptaner, og svært få negative effektene stammer fra å søke naturlige, alternative behandlingsmetoder.

Advarsel

Regelmessig bruk av migrenerelaterte narkotika, i uker eller måneder av gangen, vil gjøre mer skade enn godt. Overforbruk kan øke antallet og alvorlighetsgraden av migreneanfall.