Digidexo.com

manglende pubertet gutt alder

Hvilken alder armhulen håret vokser?

For preteens som er ivrige for voksenlivet, kan ankomst av puberteten ser ut til å ta en evighet. I forhold til andre milepæler i puberteten, som brystkreft vekst for jenter og en dypere stemme for gutter, passer veksten av hår under armene til en forutsigbar tidsplan av hendelser, som en del av kroppens naturlige reaksjon på tilstrømningen av voksne hormoner.

Betydning

Veksten av armhulen håret er utløst av utgivelsen av kjønnshormoner, og modningen av feromon produserende kjertler i armhulen. Fra et vitenskapelig ståsted, feromoner føre til en positiv seksuell respons hos pattedyr, og er ansett som viktig for reproduktive formål. Dette kan starte så tidlig som 11 år gammel i mindre enn 3 prosent av tenåringer.

Time Frame

Hår under armene kan begynne å vokse så sent som i 17 år, med 96 prosent av tenåringer å se sin første veksten av den tiden de er 15, og 95 prosent rapporterer full vekst av den tiden de er 19. Veksten skjer sakte, med en gjennomsnittlig på 3 til 4 år fra det tidspunkt at håret begynner å vokse til et komplett region med vekst er rapportert.

Identifikasjon

For gutter, ca 2 år etter kjønnshår begynner å utvikle seg, armhulen håret vokser i press mellom armen og overkroppen, og kan sees når armene er hevet over hodet. Håret under armene begynner å vokse sakte, med bare noen tynne, pistrete tråder vises først. De kan ha liten eller ingen farge, men etter som tiden går, vil mer hår av mørkere farge vises i området. I både gutter og jenter, begynner akne å utvikle rundt samme tid.

Fordeler

Armhulen håret transporterer fuktighet vekk fra huden, som kan havnen lukt-bakterier. I mange europeiske kulturer, kvinner ikke barbere armhulene. Faktisk, mange steder, armhulen hår anses sexy. For jenter, armhulen håret begynner å vokse rundt samme tid kjønnshår begynner å vokse.

Misforståelse

Noen mennesker tror at barbering armhulen hår fører det til å være mørkere og tykkere. I virkeligheten, de flate endene av hår som har blitt barbert tendens til å se tykkere og mørkere enn de slanke koniske endene av hår som har blitt forlatt til å vokse naturlig.

Potensiell

Mengden av armhulen hår du vil utvikle er forhåndsbestemt av genetikk. Hvis dine foreldre har en tendens til å ha tykke, mørke flekker av hår under armene, er sjansen stor for at du kan utvikle det også. Likeledes, hvis dine foreldre har en tendens til å ha tynnere, lettere hår, med mindre uttalt vekst, vil det være din arv.

Betraktninger

Et fravær av armhulen hår og andre tegn på pubertet etter alder 15 kan være grunn til bekymring. Leger kan sjekke hormonnivåer og anbefale hormonbehandling, hvis det er nødvendig. Alle utvikler på sin egen plan, som for det meste basert på arvelighet, og kan begynne så sent som 16 eller 17 år gammel.

Testosteron terapi hos barn

Testosteron terapi hos barn


Testosteronbehandling er et alternativ for barn som har det & rsquo; er kjent som konstitusjonell vekst forsinkelse. Constitutional vekst forsinkelse (CGB) er ikke en livstruende medisinsk tilstand. Foreldre som anser hormonbehandling for deres barn skal gjøre det med skjønn. Langsom utvikling, men bør ikke bli ignorert fordi det er alvorlige medisinske tilstander som kan hemme vekst og utvikling.

Hva er Consitutional Vekst Delay?

Constitutional vekst forsinkelse (CGD) er den vanligste årsaken til kortvoksthet. Det er også kalt idiopatisk kortvoksthet - "idiopatisk" betyr at årsaken i ukjent - og ikke-veksthormonmangel kortvoksthet. De første tegn på forsinket vekst vises etter de første tre månedene når veksten bremser ned. Under puberteten, skjer vekstspurten senere enn gjennomsnittet. Hva må understrekes imidlertid at dette ikke er en lidelse; det er bare en variant av normal vekst. Behandling er ikke nødvendig. Barn som er små skiller seg ikke fra andre barn når det gjelder faglige prestasjoner eller sosiale ferdigheter. Men hvis psykiske problemer og stress vedvarer på grunn av treg fysisk modenhet, behandling kan vurderes.

Årsaker til Consitutional Vekst Delay

Konstitusjonelle vekst forsinkelse antas å være genetisk og arvet fra flere gener fra begge foreldrene. Dr. Pamela Clark, en pediatrisk endokrinolog, indikerer i en eMedicine artikkel at det er 60 til 90 prosent sannsynlighet for å utvikle CGB fra et familiemedlem av samme eller motsatt kjønn. Ifølge University of Maryland Medical Center, hvis to foreldre som er relativt kort, men sunn, har et barn, det & rsquo; s sannsynlig at barnet vil falle på kortest 5 prosent.

Behandling av CGD

Igjen kortvoksthet skyldes genetikk er ikke et alvorlig helseproblem, men hvis foreldrene er bekymret for den følelsesmessige velvære av barnet sitt, kan de vurdere hormonbehandling. Generell behandling av CGD innebærer å gi et barn med forsinket pubertet lave doser av anabole steroider, syntetiske hormoner som er derivater av testosteron. Anabole steroider fremme vekst og kjønnsmodning.

Er hormonbehandling trygt?

Det har vært uenighet rundt bruk av hormonbehandling hos gutter. Bekymringen stammer fra muligheten for at anabole steroider fremme seksuell modning, men stunt vekst. Ifølge "New England Journal of Medicine", en studie ble utført med gutter (alder gjennomsnitt 14.1) som viste tegn på forsinket konstitusjonell vekst og ble gitt testosteron enanthate (50mg) for 1,2 år. Kjønnsmodning kommet, men den endelige høyden ble ikke påvirket. I konklusjonen, forskere hevder at lav dose testosteron behandlingen er effektiv hos gutter med forsinket vekst og utvikling, og reduserer ikke endelig voksen høyde.

Andre årsaker til forsinket vekst og utvikling

Igjen hvis begge foreldrene er av kortvokste og sunt, så er det ingen grunn til å være bekymret for å ha et barn som er mindre enn gjennomsnittet. Det er imidlertid medisinske tilstander som fører til forsinket vekst. Disse forholdene omfatter veksthormonmangel og kroniske sykdommer som medfødt hjertesykdom, nyresykdom, sigdcelleanemi og hypotyreose. Infeksjoner av fosteret under svangerskapet også føre til vekst problemer. Endelig spiller underernæring en skadelig rolle i et barn og rsquo, vekst og utvikling.

Naturlige kinesiske bulk urter

Naturlige kinesiske bulk urter


Kinesisk urtemedisin overgår den vestlige gjennomføringen av begrepet "urt," oppsummert i blomster, blader, frø, røtter og bark, for å inkludere dyr og mineraler. Naturlige urter er kategorisert etter tradisjonell kinesisk medisin (TCM) utøvere som kvaliteter "fire naturer, fem smaker og 12 meridianer", som alle spiller en avgjørende rolle i å skape samhold i kroppen og mellom kropp og natur, i henhold til fjerde generasjon herbalists ved kinesiske naturlige urter. Med fremveksten av solid forskning på de mange helsemessige fordelene av naturlige kinesiske urter har kommet en panikk av engros urt utsalgssteder. Verdens helseorganisasjon attributter del av denne vestlige fascinasjon med østlige medisin til sin kostnadseffektive naturen; i motsetning til tradisjonelle reseptbelagte legemidler, kan urter kjøpes i bulk til en rimelig pris.

Kun Bu for vekttap og metabolisme

Ellers kjent som tare, er Kun Bu en vanlig form for tang urfolk til havbunnen som TCM utøvere bruker for å bekjempe fedme ved å regulere stoffskiftet. Fordi Kun Bu er rik på jod, et viktig mineral for balansert hormonproduksjonen hos både menn og kvinner, det kan også hjelpe til med å balansere skjoldbruskkjertelen. Tare bulk urter kan spises i rå, tørket, pulver eller tinktur former, men på grunn av sin høye jod innhold, bør ikke tas av de med hypertyreose. Tare natur er kategorisert som yin, eller kald, som sies å "rydde vekk varme, renske brann og eliminere giftig materiale," i henhold til TCM leger ved TCM Clineek.

Hou Po for Anti-Stress og angst

Huo Po, ofte kalt magnolia bark, blir tilkalt av TCM utøvere for å redusere stress og angst på grunn av sin evne til å kontrollere kortisol, kroppens sjefs stress hormon. Når produsert i høye nivåer, har vært knyttet til kortisol slike lidelser som fedme, diabetes, dårlig immunfunksjon og problemer med hukommelse. Ifølge Flora Health, en europeisk urt produsent og leverandør siden 1900-tallet, Hou Po tilbyr også antioxidant fordeler som overgår de av vitamin E ved 1000 til én. Huo Po natur er kategorisert som yang, eller varm, som sies å utvise kaldt og gjenopprette vitalitet.

Han Shou Wu og Jiao Gu Lan for Anti-Aging

TCM utøvere definerer manglende evne til å alder elegant som en ubalanse av Qi, eller yin og yang livsenergi. Han Shou Wu har tradisjonelt blitt brukt av den eldre generasjonen av menn og kvinner i Kina for å stimulere endokrine kjertler, stanse gråning av håret og minske kroppsstreker fallende med aldring, ifølge kinesiske urter Direct, en engros bulk urt uttak. Jiao Gu Lan er definert som "udødelighet" urt i Kina på grunn av vitenskapelige observasjoner av folk som bor langt utover 100 år gammel i den sørlige kinesiske fjellene, hvor det forbrukes naturlig. Jiao Gu Lan sies å være en opphøyet form av ginseng som tilbyr alle de medisinske egenskaper av ginseng, men uten overdreven stimulering. Han Shou Wu er kategorisert av TCM som en søt urt som brukes internt for å ernære, harmonisere og fukte.

Hu Zhang for hjertet helse

Også kjent som resveratrol, fordelene med denne rødvin ekstrakt inkluderer antioksidanter som kalles polyfenoler som beskytter slimhinnen i blodårene i hjertet, ifølge en fersk helse rapport fra CNN. Hu Zhang har også blitt verdsatt av tradisjonelle og østlige leger for sin evne til å "hindre arteriene blir tilstoppet med fet blokkeringer» og for å redusere risikoen for blodpropp og betennelser, to viktigste årsakene til hjertesykdom. Hu Zhang er kategorisert som en bitter og kaldt urt og kan tas i en rekke forskjellige måter, blant annet uren form og tinktur.

Ban Zhi Lian for Cancer Fighting

Studier nylig utført av University of Californias komplementær og alternativ medisin program på pasienter med stadium IV metastatisk brystkreft har funnet den kinesiske medisinsk urt Ban Zhi Lian å ha "anticancer egenskaper," forårsaker døden til kreftceller ved å hemme celledelingen. Studien inspirert ytterligere undersøkelser av Bionovo, en farmasøytisk medikament utviklingsselskap, som senere lanserte den første FDA godkjent klinisk studie av BZL101 hjelp Ban Zhi Lian som sin viktigste kreft-bekjempelse agent. Ban Zhi Lian er kategorisert som en yin natur med bitter smak ment for sletting.

Hvordan snakke til en gutt Om Pubertet

Hvordan snakke til en gutt Om Pubertet


Alle gutter kropper gå gjennom endringer som de blir eldre og inn i puberteten. Dessverre forstår ikke hver gutt hva som skjer og kan spørre noen hva disse endringene betyr. Det er viktig for en gutt å lære at det som skjer med kroppen sin er normalt og naturlig.

Bruksanvisning

Snakk med en gutt Om Pubertet

•  Stress at disse endringene er normalt for hver gutt, og at alle går gjennom dem på et tidspunkt. Puberteten kan føre til usikkerhet og bekymring, så sørg for at du er betryggende og åpne spørsmål under samtalen med gutten.

Bruk formell, anatomisk korrekt språk når du snakker med din sønn om pubertet. Sier "wee-wee" når du mener "****" vil fornærme din sønn og gjøre ham mindre sannsynlighet for å lytte til hva du har å si. Hvis du ikke kan motstå å bruke eufemismer, få noen andre til å snakke med ham om pubertet.

Få spesifikk. Din sønn bør vite nøyaktig hva som vil skje med ham. Stemmen hans vil sprekke som hans stemmeforandringer, hans **** og testiklene vil vokse seg større, og han kan ha våte drømmer. Forklare betydningen av å ta vare på kroppen sin, slik som å vaske ansiktet hans for å bli kvitt akne.

Vær forberedt på å svare på noen tøffe spørsmål. Din sønn kan være lurt å vite hvorfor hans **** er ikke veldig stor, og hvorfor han ikke har kjønnshår ennå. Forklare ham at alle går gjennom puberteten i et annet tempo, og det tar vanligvis lengre for gutter enn det går for jenter.

La din sønn med noe å lese. Den beste måten å gjøre dette på ville være å sende ham til en nettside som kan gi ham mer detalj om pubertet. Ett godt eksempel er nettstedet for American Academy of Pediatrics (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Gutter vanligvis føle seg litt bedre å snakke om kroppen sin med andre hanner. Hvis det er mulig, bør du la guttens far, onkel eller en annen betrodd mannsperson å snakke med ham heller enn hans mor. Men hvis det ikke er en annen betrodd mann i livet sitt, bør en betrodd kvinnelig være en å snakke med ham.
  • Ikke vent for din sønns skole for å snakke med ham om pubertet. Ofte kommer den samtalen for sent. Men noen foreldre aldri snakke med sine sønner om puberteten, så det ville være en god idé å oppmuntre ditt lokale skolen for å starte samtalen før puberteten skjer.

Hva regnes Late Pubertet?

Hva regnes Late Pubertet?


Når puberteten begynner ikke etter alder 13 i jenter eller alder 14 hos gutter, er det anses å være sent eller forsinket. Sen pubertet er mer vanlig hos gutter enn det er hos jenter, ifølge Merck Manuals.

Symptomer

Symptomer på sen pubertet hos gutter er manglende testikkelkreft utvidelse og kjønnshår. Symptomer på sen pubertet hos jenter inkluderer mangel på brystene og en menstruasjon.

Årsaker

Sen pubertet kan være forårsaket av faktorer som en familiehistorie med sen utvikling, kronisk sykdom, underernæring, problemer med hypofysen eller skjoldbruskkjertelen, eller en kromosomfeil.

Diagnose

Sen pubertet kan bli diagnostisert av helsepersonell ved å gjennomgå tenåringens familie og personlig medisinsk historie og utfører en fysisk, grunnleggende laboratorieprøver og hormonnivå tester.

Behandling

Behandling for sen pubertet er avhengig av den underliggende årsak. I de fleste tilfeller når årsaken er på grunn av en familiehistorie med forsinket utvikling, er ingen behandling nødvendig. Imidlertid er supplerende kjønnshormoner foreskrevet i noen tilfeller.

Mestring

Sen pubertet kan være vanskelig for tenåringer å takle, og det kan være nyttig å diskutere følelser forbundet med sen pubertet med en forelder, lege eller annen voksen du stoler på.

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Mange foreldre anta at gutter ikke får blære infeksjoner, men dette er slett ikke tilfelle. Gutter får ikke blære infeksjoner så ofte som jenter, men de får dem. Å vite hvilke symptomer du skal se etter vil tillate deg å søke behandling og fjerne infeksjonen.

Identifikasjon

Identifiseringen av blære infeksjon hos gutter er ikke enkelt varierer fra barn til barn, så vel som fra smitte til infeksjon. En indikasjon på et problem oppstår når et barn klager over ubehag og ubehag ikke går bort eller forverres.

Funksjoner

Tegn på en blære infeksjon hos gutter kan være så enkelt og uspesifikke som en feber som ikke går bort, eller barnet bare ikke kan være så sulten som vanlig. Mer vanlige klager av en blære infeksjon hos gutter inkludere symptomer som smertefull vannlating, manglende evne til å tømme blæren, skyet urin, økt trang til å urinere, urin som har blod i den, urin som har en stygg lukt, lav rygg og mage smerte, og noen barn selv begynner å tisse deres seng eller bukser etter å ha blitt potte trent.

Effekter

Når et barn er brakt til lege med blære infeksjon symptomer, vil han trenge å avgi urinprøve. Legen vil bruke urin dip pinner som kan se etter smitte gjennom nivået av hvite blodlegemer. En blære infeksjon er lett diagnostisert gjennom denne metoden, og behandlingen startes.

Behandlingen består vanligvis av oral antibiotika som amoxicillin eller Cipro for sju til ti dager. For mindre barn, vil antibiotika bli utlevert i flytende form, men kapsler kan være foreskrevet for eldre gutter. De som opplever ukontrollerbare smerter kan ta Motrin. Hvis dette ikke gir nok lindring, kan en lege foreskrive en medisin.

Etter å ha en blære infeksjon mange barn og foreldre er mer sannsynlig å ta hensyn til hygiene vaner på badet og andre steder. Selv om dette ikke kan hindre alle blæren infeksjoner i gutter vasking av hender etter å gå på do vil bidra til å forhindre spredning av bakterier. Gutter bør også læres opp til å fullt tømme blæren og rist eventuelle gjenværende drypper før etterbehandling for å unngå å tiltrekke bakterier.

Betydning

Blære infeksjoner i gutter er store nok til at i en alder av fem opp til 2 prosent av guttene har hatt minst én. Den gode nyheten er at det er skritt som kan tas for å hindre fremtidige blæren infeksjoner. Fokus på å utvikle gode toalett og hygienevaner og gjør unna med boble bad og duftende såper kan alle bidra til å redusere forekomsten av urinveisinfeksjon.

Selv tar skritt for å hindre blæren infeksjoner kan ikke gjøre unna med problemet for godt, som noen barn som har en familiehistorie med blære infeksjoner eller har en misdannelse i blæren eller nyrene kan fortsette å ha problemer.

Risiko

En blære infeksjon som ikke er behandlet på en riktig måte vil ikke bare føre til at barnet til å oppleve mye smerte, kan det også gjøres om til en nyre infeksjon, som hvis den ikke behandles kan føre til en rekke andre problemer. Risiko knyttet til blæren infeksjon hos gutter kan være begrenset når det søkes behandling så snart symptomer er rapportert.

Grunner for tidlig pubertet hos jenter

Pubertet er starten på seksuell modenhet, når et barn forandrer fysisk og hormonelt. I jenter, fysiske endringer inkluderer utvikling av bryster, utseende av underarm og kjønnshår hai, og utbruddet av menstruasjon. Det er også en generell økning i veksttakten. Puberteten inntreffer vanligvis mellom 9 og 16 år for jenter. Forskjellige årsaker til tidlig pubertet er mulige, men de fleste tilfeller ikke ha noen kjent årsak.

Prevalens

Tidlig pubertet hos jenter, også kalt veslevoksne puberteten, innebærer tegn på pubertet oppstår før fylte 8. Tidlig pubertet er hyppigere hos jenter enn gutter, og mye mer vanlig i afrikansk-amerikanske jenter enn hos hvite jenter. Ifølge National Research Center for kvinner og familier, etter alder 8, totalt 48 prosent av afro-amerikanske jentene viser klare tegn til puberteten, mens bare 15 prosent av hvite jenter gjør.

Hormonell og i eggstokken Unormale

Visse fysiske forhold er forbundet med tidlig pubertet hos jenter, som det fremgår av University of Michigan Health System. Hypofysen, som regulerer de fleste hormoner, kan signalisere eggstokkene å begynne hormonproduksjonen tidlig. Ovarieceller avvik, for eksempel tumorer, kan også føre til tidlig pubertet.

Genetiske sykdommer og fødselsskader

Tidlig pubertet også er forbundet med McCune-Albright-syndrom, en genetisk sykdom som omfatter benene og pigmentering av huden. Barn født med ryggmargsbrokk, der ryggraden og spinalkanalen ikke er helt lukket, sammen med hydrocephalus, en opphopning av væske i skallen som forårsaker press på hjernen, har en tendens til å begynne puberteten tidlig.

Vekt og sosiale faktorer

Fedme også er knyttet til tidlig pubertet hos jenter, ifølge University of Michigan Health System. I tillegg familiekonflikter og fravær av jentas far i barndommen spådd en tidligere start av menstruasjon enn normalt, som indikert av en studie publisert i en 1992 utgave av tidsskriftet Child Development. Hvis jenta også var overvektige, en kombinasjon av disse faktorene var en enda bedre prediktor.

Miljøgifter

Dyrestudier har vist at eksponering for miljøgifter som etterligner østrogen aktivitet kan framskynde begynnelsen av puberteten. University of Michigan Health Center viser flere miljøgifter som kan bidra til veslevoksne puberteten. Bisfenol A, ftalater og polybromerte bifenyler (PBB), for eksempel, blir brukt i fremstilling av visse typer av plastmaterialer. DDT (diklor difenyl trikloretan) plantevernmiddel metabolitter kan også bidra til tidlig pubertet. Hormonforstyrrende som kan ende opp i miljøet inkluderer syntetisk østrogen hormon diethylstilbestrol (DES), den industrielle biprodukt dioksin og polyklorerte bifenyler (PCB), en gang ofte inkludert i et bredt spekter av produkter.

Om Pubertet brystsmerter

Om Pubertet brystsmerter


Puberteten er en spennende, forvirrende, og noen ganger smertefull tid. Som organer forandre seg og vokse, må ubehag og smerte behandles. Utviklings brystene er ømme og hovne. De kan klø og brenne og lage et ungt menneskes liv miserable. Forstå hvorfor brystene vondt i puberteten og hva som kan gjøres for å lindre smerten vil gjøre overgangen fra barndom til voksen alder en enklere reise.

Fakta

Nesten alle jenter og noen gutter opplever brystsmerter under puberteten. Når brystene først begynner å vokse, blir de kalt bryst "knopper." Disse blomstrende knopper kan føre til ubehag og smerte som de begynner å svelle. Hormonelle endringer under puberteten fortelle kroppen til å begynne å modne og forberede seg for voksenlivet. En økning i østrogen hos jenter og testosteron hos gutter oppstår ved starten av puberteten, forårsaker brystkreft vekst og ømhet. Er normal brystvekst hos gutter i begynnelsen av puberteten. Det kalles gynekomasti og er vanligvis forbigående. Når en pubescent jente starter sin periode, kan hun føle smerter i brystene rett før hennes syklus begynner.

Identifikasjon

Den første indikator på at en jente brystene begynner å utvikle er en hard knute eller klump under brystvorten. Dette klump ofte fører til smerte eller ubehag. Smerten er vanligvis mild, men kan likevel være ubehagelig for unge jenter. Brystsmerter ledsaget av andre pubertets symptomer (dvs. kjønnshår utvikling, vekst sprute) er ikke grunn til bekymring. I tillegg til brystsmerter, er en strekk eller kløe sensasjon vanlig.

Time Frame

Brystsmerter kan begynne så tidlig som 7 eller 8 år hos noen jenter. Andre jenter kan ikke begynne å oppleve brystsmerter og vekst til 12 eller 13. Når jenter utvikler bryster er hovedsakelig bestemt av gener. Over fem-seks årene, bryster gå gjennom stadier av utviklingen. Jenter kan oppleve forbigående smerter i hele denne perioden. Jenter typisk nå sitt fulle fysiske modenhet rundt 17. Brystsmerter utover dette punktet er vanligvis knyttet til menstruasjonssykluser eller graviditet.

Forebygging / løsning

Selv om brystsmerter er nesten uunngåelig i puberteten, er det tiltak for å lindre smerten. Smertestillende som for eksempel Tylenol kan være ganske gunstig. Når brystene begynner å hovne opp betydelig, vil en trening bra å støtte de nye brystene og minimere stoff gni mot brystvortene. Snakker om brystsmerter, eller snakke med din datter om hennes bryst smerte, vil lette angst hun kan føle seg i løpet av denne skiftende og forvirrende tid.

Advarsel

Mens minimal brystsmerter er en normal del av puberteten, kan noen symptomer indikerer et medisinsk problem. Utflod fra brystvortene er ikke et vanlig symptom på puberteten. Enhver væske fra brystvortene løpet av denne tiden bør rapporteres til legen din. Det er ikke uvanlig for hvert bryst for å utvikle seg på ulike priser, men hvis ett bryst knopp ser ut til å være veldig rødt, varmt, ekstremt smertefullt, eller ledsaget av feber, bør du oppsøke lege.

Tidlig pubertet hos Adrenal Disease

Tidlig pubertet, eller veslevoksne puberteten, er en tilstand karakterisert ved utvikling av modne seksuelle egenskaper hos små barn. En sykdom som kalles medfødt adrenal hyperplasi kan utløse symptomer på tidlig pubertet.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, kan medfødte adrenal hyperplasia påvirke både jenter og gutter. Det oppstår når binyrene ikke klarer å produsere visse hormoner, utløser økt produksjon av mannlige kjønnshormoner.

Tegn i Girls

Tegn på medfødt adrenal hyperplasi hos jenter inkluderer dypere stemme, unormal eller fraværende menstruasjon, genitalia med kombinert mannlige og kvinnelige egenskaper og tidlig debut av armhulen og kjønnshår.

Tegn i Boys

Tegn på medfødt adrenal hyperplasi hos gutter inkluderer dypere stemme, forstørrede penis, tidlig debut av armhulen og kjønnshår og muskelutvikling. Disse egenskapene kan forekomme i gutter så unge som to eller tre år.

Non-Classic Hyperplasi

En mindre alvorlig form for lidelse, kalt ikke-klassiske medfødt adrenal hyperplasi, kan også utvikle seg i tidlig voksen alder eller sent i barndommen. I tillegg til de viktigste tegn på sykdommen, siterer Mayo Clinic symptomer som inkluderer lav beintetthet, lavt blodtrykk, fedme og alvorlig acne.

Betraktninger

Hyperplasia kan også slå nyfødte barn, med potensielle symptomer som dehydrering, oppkast og hjerterytmeuregelmessigheter (arytmi).

Hvordan er oppvekst Ulike til Pubertet?

Oppvekst

Ungdomstiden regnes som perioden mellom barn og voksen. Ungdomstiden er preget av fysiske, psykiske og sosiale endringer, hvorav den ene er i puberteten. Noen mener at ungdomstiden starter i puberteten, og ungdomsårene er definert som perioden mellom puberteten og 22 år til 25 år.
Kultur påvirker definisjonen av ungdomsårene og voksen alder. I kulturer der jenter gifter seg på 13 eller 14 år gammel, er jentene anses å være voksne; kulturer hvor disse jentene er fremdeles bor hjemme og går på skole anser dem barn eller ungdom. Ungdomstiden er regnet som en modningsperiode, forbereder barn til å bli voksne medlemmer av samfunnet. I ungdomsårene, unge voksne opplever sin første friheter kjører, jobber, bank, få kreditt, drikking, giftet seg og ta selvstendige avgjørelser som vil forme sine liv. Mer enn bare de fysiske endringene som følger puberteten, oppvekst gir barna den tiden som trengs for å etablere selvstendighet, som samfunnet verdier og krever.

Pubertet

Pubertet refererer til den raske fysiske vekst og utvikling som oppstår i ungdomsårene. Pubertet markerer begynnelsen på seksuell modenhet og bevissthet. Ifølge Mayo Clinic, vanligvis starter puberteten hos jenter i alderen mellom åtte og 12, og i gutter i alderen mellom ni og 14. Tegn på pubertet hos jenter inkluderer bryst vekst og menstruasjon. Gutter utvikler ansiktshår, sin penis og testiklene blir større, og deres stemme blir dypere. Både gutter og jenter vil utvikle kjønnshår og kroppslukt når puberteten begynner.

Formål

Starten av puberteten --- uansett alder --- ikke markere følelsesmessig eller sosial modenhet hos unge voksne. Barn kan lide følelsesmessig hvis behandlet annerledes fordi kroppen modnes tidligere enn sine jevnaldrende. Jenter vanligvis nå fullstendig fysisk forfall med 16 år, gutter ved alder 17 eller 18; men strekker oppvekst i de tidlige tyveårene. Tid for emosjonelle og sosiologisk vekst er nødvendig etter fysisk forfall. Ifølge psykolog Otto Rank (1884-1939), gjør det mulig oppvekst tid for personlighetsutvikling. Denne avgjørende utviklingen spurs endringen fra avhengighet til uavhengighet.

Tanner stadier av Mann Pubertet

Tanner stadier av Mann Pubertet


Barnelege James Tanner først utviklet en serie av fem etapper for å kartlegge mannlig pubertet. De Tanner stadier, som de kalles, nå tjene som felles referansepunkter for å betegne de endringene en ung mann gjennomgår i ungdomsårene. Den nøyaktige alder hvor opptrer disse endringene avhenger av den enkelte, men vanligvis de oppstår mellom 9 og 18.

Stage One

Ved første Tanner Stage av mannlige puberteten, endringene er relativt små. Gutten vokser med et gjennomsnitt på 2 til 2 1/2 inches i året, har han spormengder av kjønnshår, og hans penis og testiklene begynner å sakte forlenge. Ereksjon er sjeldne, men forekommer. Dette trinn finner sted i omtrent 11 år, selv om det kan forekomme hvor som helst mellom 9 og 13, avhengig av barnet.

Stage Two

Endringer akselerere i løpet av andre Tanner Stage, som vanligvis finner sted mellom 11 og 13. Gutten opplever et økt antall ereksjon, og huden hans testikler sac tynner. Kjønnshår blir tykkere og mørkere, og resten av kroppen hans blir mager. Testiklene hans forlenge til ca 1 til 1 1/4 inches, ledsaget av en rødhet i huden rundt. I denne fasen en gutt vokser ca 3 inches per år.

Stage Tre

På scenen tre, som vanligvis oppstår rundt 14 år, fortsetter guttens penis å forlenge og hans testikkelsekken vokser ved en annen 1/2 tommers. Kjønnshår er nå ganske fremtredende, og brystvortene hans kan bli mer følsom. Guttens stemme begynner vanligvis å bryte under scenen tre, og muskelmasse blir stadig mer fremtredende.

Stage Four

Innen den gutten når alder 15 eller så, han vokser med et gjennomsnitt på 4 inches i året. Testiklene hans forlenge med annen 1/2 tommers og hans penis begynner å tykne betraktelig. Hår under armene begynner å dukke opp, og hans kjønnshår regionen er nå fullt dekket med hår. Akutt akne blir vanlig som kjertler i huden hovne opp og skiller ut olje. Guttens stemme utdyper også, tar på banen og klang av en voksen mann.

Stage Five

I den siste Tanner Stage, alder 16 til 18, er endringene for oppvekst fullført. Penis og testikler oppnå sin fulle størrelse og overordnede organ veksten stopper sakte. Testikkel lengde stopper ca ca 1 3/4 inches, og kjønnshår sprer seg til guttens innsiden av lårene. Hår vokser nå på guttens hake og kinn, og muskler fortsette å utvikle og fylle ut resten av kroppen.

What Happens in Pubertet?

What Happens in Pubertet?

Starten av puberteten

Ved starten av puberteten, begynner et barns kropp til å gå gjennom noen store endringer. Disse endringene er hva som må skje for å hjelpe et menneske flytte fra barndom til ung voksen alder. Kjemikalier som kalles hormoner begynner å skille ut fra hypofysen. Hormonene føre til fysiske forandringer i kroppen; samt, svingninger i humør og følelser. Hvert menneske går gjennom disse endringene; selv om de er forskjellige for gutter og jenter.

Jenter

En jente erfaringer pubertet hvor som helst i alderen 8 til 13. I løpet av denne tiden, vil kroppen hennes vokse mye raskere enn normalt. Hypofysen hormoner vil føre eggstokkene løslatelse av østrogen, som er et annet hormon, inn i kroppen hennes. De to hormoner sammen føre til at jenta å begynne å utvikle bryster. Når dette skjer, kan brystvortene hennes være litt sår, men smertene vil forsvinne snart. Å lindre ubehag, bør hun få utstyrt for en støttende trening bra. Hormonene vil også føre til en jente kropp generelt beholde mer fett enn det tidligere gjorde, noe som gir henne en curvier silhuett. Hun vil også begynne å utvikle hår under hennes armer og i nærheten av hennes vagina.

A Girl Periode

Opp til 2 år etter at en jente begynner å utvikle bryster, vil hennes periode begynner. Dette kalles også menstruasjon, og det er det som må skje i en jentes kropp, slik at hun vil være i stand til å en dag ha en baby. Under menstruasjon, vil ett av eggene, som alltid har vært lagret i eggstokkene, forlater eggstokken og flytte ned egglederen til livmoren. Hvis egget ikke blir befruktet av sæd fra en mann, er det vasket ut av kroppen gjennom skjeden med blod. Dette vil skje ca en gang hver 28. dag. Hver jentas kropp reagerer på menstruasjon og pubertet annerledes. Det kan være noen smerter eller trykk i nedre del av magen under menstruasjon, men det vil bli mildnet etter hennes periode går unna.

Gutter

Guttene begynner å oppleve puberteten i alderen 10 til 15. Hans hypofysehormonene gå til testiklene hans og føre dem til å produsere testosteron og sperm. Hans høyde vil trolig øke mer dramatisk. Han vil begynne å dukke opp mer muskuløs. Stemmen hans vil begynne å endre. I begynnelsen vil det sprekke litt. Snart vil det være mye dypere enn det var. Han vil begynne å vokse hår under hans armer og rundt hans penis. Hans penis skal vokse seg større, så vel. Til slutt kan en gutt vokse hår på brystet og ansiktet.

Endringer i gutter og jenter

Med utbruddet av pubertet, kan begge kjønn begynne å bruke underarm deodorant for å unngå en ubehagelig lukt som kan oppstå under armene når han eller hun svetter. På grunn av svingninger i hormoner, kan gutter og jenter begynner å få kviser på deres ansikter. Hormonene kan også forårsake store variasjoner i humør at barnet ikke hadde tidligere opplevd. En klarert vokst opp kan være en stor ressurs for å snakke med om følelser eller bekymringer når et barn går gjennom puberteten.

Om hårvekst i Pubertet

Om hårvekst i Pubertet


Puberteten er en overgang når barnekropper endre og utvikle seg til voksne kropper. Som seksuelle utviklingen er fullført, jenter bli til kvinner og gutter blir til menn. Pubertet er vanligvis ledsaget av hårvekst i merkelige steder, for eksempel armhulene og skam områder. Gutter kan også forvente hår til å vises på forsiden. Hårvekst i puberteten skjer gradvis og kan avvike mellom individer.

Pubertet

Et barn går gjennom puberteten som han eller hun overganger inn i voksenlivet. I denne fasen, er seksuell og skjelettlidelser vekst avsluttet. Pubertet begynner mellom alderen 9 og 13 for jenter, og mellom 10 og 14 for gutter. Under puberteten, jenter vokse mer hår, øke kroppens fettmasse, opplever skjelettvekst, og utvikle seksuelle organer som bryster, kjønnsleppene og livmor. Gutter vokse mer hår, økt muskelmasse, endre sine stemmer, oppleve en vekst sprute, og utvikle seksuelle organer som testiklene, penis, prostata og pungen.

Puberteten Stages for jenter

I gjennomsnitt, jenter dyrker sin første tilnærmingene av kjønnshår i en alder av 11, etter at brystene begynner å vokse. Så jenter opplever en vekst sprute, mer bryst utvikling, og deres første menstruasjon. Hår begynner å vokse i armhulene ved 12 eller 13. Ved den tiden de er ca 14 til 15, jenter vanligvis har fullført kjønnshår vekst. Dette er etterfulgt av fullførelsen av skjelettvekst og brystutvikling.

Puberteten Stages for Boys

Guttene første vokse kjønnshår på gjennomsnittlig alder av 12, etter at testiklene begynner å vokse. De opplever da penis vekst, midlertidig bryst utvikling, tale endring og vekst sprute. I en alder av 14, gutter begynner å vokse hår i armhulene. Etter opplever sine første våte drømmer og får sine voksne stemmer, ansiktshår begynner å vises. Gjennomsnittlig gutt begynner å vokse en bart på 15 og værhår på 16 år.

Jenter og hår

Under puberteten, jenter vokser hår under armene og i kjønnshår området, inkludert mellom beina, over og rundt vagina inngangen. Mer hår vokser også på armer og ben. Håret vokser gradvis, ser ut til å være lys i bløt i starten, og får tykkere med tiden. Fargen av kroppshår kan ligne på håret på hodet eller mørkere. Jenter kan føle selvbevisst og ønsker å begynne å bli kvitt kroppshår. Det er mange forskjellige hårfjerning teknikker som de kan bruke, for eksempel barbering, voksing eller bruke hårfjerningskremer. Ellers kan de vurdere iført klær som dekker hårete områder hvis de ikke er klar for hårfjerning.

Gutter og Hår

Under puberteten, en gutt vokser vanligvis hår under armene, på overleppen, kinn, hake, hals og i kjønnshår området, inkludert mellom bena, over og rundt hans penis og på pungen. Mer hår vokser også på hans armer og ben. Hårene begynner tynn og myk, deretter blir tykkere og mørkere etter hvert. Kjønnshår kan slå krøllete med tiden. Noen gutter også vokse hår på brystet, ryggen eller nederst i de senere stadier av puberteten. Kropp og ansiktshår kan variere i farge fra håret på hodet. Timing og intensitet av hårvekst forskjellig for enkelte gutter. Hvis gutter ikke liker utseendet på sitt ansikts hår, kan de velge å barbere hjelp av en elektronisk barbermaskin, eller en barberhøvel og barberskum.

Skilt og stadier av Pubertet

Forberedelse

Den menneskelige kroppen, både hos gutter og jenter, begynner forberedelsene til pubertet lenge før de fysiske endringene manifest. Når jenter slår åtte, og guttene enten ni eller ti, begynner hypothalamus (et område av hjernen) til å skille ut gonodotropin-frigjørende hormon (eller GnRH). Dette hormonet virker som et kjemisk signal til hypothalamus (området av hjernen som kontrollerer andre vekst og kjønnshormoner) for å begynne endringene for puberteten. I gutter denne kjemisk signal begynner produksjonen av sædceller og testosteron, og hos jenter disse kjemiske signalene begynner utgivelsen av egg og produksjonen av østrogen i kroppen hennes.

Gutter

Endringene i en guttekropp skje innen relativt rask rekkefølge. Som sperm og testosteron produseres, testiklene og pungen forstørre sammen med fortsatt høydevekst (alder 12-13). Den neste fasen er når kroppshår begynner å vokse på pungen, bena, og kjønnshår området. Penis begynner å vokse i lengde og stemmen blir dypere med sporadisk cracking (alder 13-14). Vekst av alle områder fortsetter, kroppshår sprer seg til under armene og ansiktet. Utløsninger begynner å bli vanlig (alder 14-15). Veksten er hovedsakelig fullført, har stemmen nådd full dybde og størrelse og kroppsbygning er mer voksen. Barbering er sannsynligvis en vanlig oppgave (rundt 16 år).

Jenter

Jenter først utvikle bryst knopper som et ytre tegn på pubertet, også få både høyde og vekt (alder 11-12). Bryst vekst fortsetter, det samme gjør veksten av kjønnshår, som begynner å komme i mørkere og grovere. Noen jenter får sine første periodene sent i denne fasen av vekst (alder 12-13). Kjønnshår tar deretter på en mer voksen, trekantet form, og hår under armene bør også begynne å vokse. Eggløsning kan også begynne i denne fasen (alderen 13-14). Under den siste fasen av puberteten, har en jente ferdig med å vokse. Hun er på hennes full voksen høyde, og brystene er ferdig med vekst. Regelmessige menstruasjonsperioder og eggløsning har også blitt godt etablert.

Testosteron terapi for sen pubertet

Sen pubertet, også kjent som konstitusjonelt forsinket pubertet, er egentlig en senere enn vanlig kroppslig forandring fra barndom til voksen alder. For gutter, ofte begynner denne endringen hvor som helst i alderen 9 til 15. arvelighet er den vanligste årsaken til sen pubertet, men barnet kan også oppleve denne forsinkelsen skyldes ernæring, sykdom eller genetisk lidelse. Uavhengig av årsak, er det viktig å forstå hvorfor din "blomstret sent" ikke har gått gjennom puberteten før noen gang starter noen form for behandling.

Ingen behandling

For mange gutter opplever sen pubertet, er testosteronbehandling ikke er nødvendig for å behandle tilstanden, siden det ikke er en tilstand i det hele tatt. Dette skyldes i stor grad det faktum at barnet ditt er rett og slett bak "standard" timeplan med puberteten. Hvis du ser tilbake på din families historie, kan du huske eller oppdage at andre slektninger var også sene bloomers. Så snakk med legen din før du noensinne administrering av noen form for testosteron terapi til barnet ditt.

Short-Term Therapy

Mens tålmodighet kan ofte gå en lang vei mot å oppnå pubertet, ville noen tenåringsgutter heller ikke vente. Og avhengig av familien din lege, barnet kan ha muligheten til å bruke en "short-term" form for testosteron terapi. Når denne form for terapi anvendes, er testosteron administreres i en relativt lav dose, og stadig økt over tid inntil riktig dosering er oppfylt.

For noen tenåringer, er testosteron foreskrevet i tablettform tas daglig. For andre kan det hormonet gis gjennom periodiske injeksjoner på legens kontor. Det kan også være foreskrevet ved hjelp av et transdermalt plaster eller topisk gel. Uansett form av spredning, bør resept be pubertet å sette inn og utløse felles kjennetegn sett i løpet av denne tiden i livet, for eksempel en endring i kroppsform, hårvekst, penisforlengelse og en senking i stemmen. Etter hvor som helst mellom tre og fire måneders tid, vil behandlingen som regel ende, siden barnets kropp burde ha tatt over den nødvendige testosteron produksjonen.

Long-Term Therapy

Selv om det ikke nødvendigvis anses sen pubertet, kan denne form for forsinkelse være et resultat av en kjertel problem. I denne situasjonen, kan barnet må langtidsbehandling for å erstatte de hormoner som normalt blir produsert i kroppen. Doserings metoder er hovedsakelig den samme som kortvarig testosteronbehandling, forventer for bruk av en oral pille. Oral hormon erstatning, spesielt med testosteron, kan gi alvorlige bivirkninger, men legen din sannsynligvis ikke vil foreskrive denne form for behandling.

Tidlig pubertet hos barn

Hos de fleste barn, oppstår pubertet etter fylte 7 eller 8 for jenter, og etter 9 år for gutter. Men i noen barn begynner puberteten uvanlig tidlig; tidlig eller veslevoksne puberteten er definert som starten av puberteten før 7 eller 8 i jenter og 9 gutter.

Signs

Tegn på pubertet inkluderer acne, kroppslukt, kjønnshår eller hår under armene, rask høyde økning; bryst utvikling eller menstruasjon hos jenter; og stemmen blir dypere, ansiktshår, eller utvidelse av penis eller testikler hos gutter.

Årsak

For de fleste jenter er tidlig pubertet uforklarlig og er ikke på grunn av en medisinsk tilstand. Det er mer sannsynlig å være forårsaket av et helseproblem hos gutter.

Effekter

Veslevoksne puberteten kan hindre barn fra å nå sitt fulle høyde potensial. Skiftende organer kan også føre til sosial forlegenhet og erting.

Diagnose

Hvis du har mistanke om veslevoksne puberteten i barnet ditt, kan en lege gjøre en fysisk undersøkelse samt utføre urin eller blodprøver for å sjekke for forhøyede nivåer av kjønnshormoner.

Behandling

Behandling kan inkludere korrigering av et underliggende problem eller medisiner til lavere nivåer av kjønnshormoner og stoppe videre utvikling.

Hva er Pubertet?

Puberteten er en tid med betydelige fysiske og følelsesmessige endringer og representerer overgangen fra barndom til ungdomsårene.

Hva er årsaken Pubertet?

Puberteten blir aktivert av en liten kjertel i bunnen av hjernen som kalles hypofysen. Når hypofyse blir aktiv, hormoner utgitt av denne kjertelen stimulere andre deler av kroppen.

Når Betyr Pubertet vanligvis starter?

Normalområdet for jenter er 9 til 11 og for gutter er det 9 til 12. Tidlig pubertet er definert som pubertet som begynner før denne aldersgruppen. I noen tilfeller kan det også forekomme forsinket pubertet. Dette er definert som pubertet som begynner etter fylte 14 i jenter og gutter. Både tidlig og forsinket pubertet kan kjøre i familier, og begge kan også ha medisinske årsaker også.

Hva er de fysiske symptomer?

I piker, er den første symptom vanligvis brystutvikling, fulgt av skam hårvekst, akne og deretter menstruasjon. Menstruasjon oppstår vanligvis to år etter brystutvikling. I gutter, de første symptomene er økning i veksten av både penis og testiklene, etterfulgt av utviklingen av kjønnshår, en dypere stemme, akne og veksten av ansiktshår. Ikke alle barn vil følge de samme mønstrene når det gjelder utvikling, imidlertid, og variasjonene er normale.

Hva er Emosjonelle symptomer?

De samme hormonene som forårsaker fysiske endringer også føre til følelsesmessige endringer. Barn og unge som opplever puberteten kan føle engstelig, forvirret og flau, spesielt hvis de går gjennom disse endringene tidligere eller senere enn sine jevnaldrende. Humørsvingninger er veldig vanlig for begge kjønn i løpet av puberteten.

Når skal man oppsøke lege

Symptomer på tidlig pubertet eller ingen symptomer på pubertet før fylte 14 er begge grunner til å se en lege. Vanligvis er tidlig pubertet ikke behandlet, men legen vil kjøre tester for å utelukke eventuelle underliggende medisinsk tilstand som kan være årsaken til det. Mange ganger, kan forsinket pubertet behandles med hormon medisiner.

Hvordan beregne BMI for en gutt

Beregne en gutt BMI (body mass index) kan hjelpe deg å avgjøre om ungen er på en sunn vekt, undervektig eller overvektig. Her er formelen for å bestemme en gutt BMI.

Hvordan beregne BMI for en gutt

•  Vei ungen og registrere hans eller hennes vekt i pounds. For en mer grundig lesing, veie ungen et par ganger for å være sikker på at du ikke får en unøyaktig vekt.

Mål ungen totale høyde i inches.

Formelen for å bestemme en gutt BMI er som følger:

Barne BMI = [vekt / (høyde x høyde)] x 703

Ta en kalkulator.

Multipliser barnas høyde av seg selv (høyde x høyde) og trykk på "lik" knappen. Skriv ned dette nummeret som ungen squared høyde og trykk på CC-knappen for å fjerne kalkulatoren.

Del ungen vekt ved ungen squared høyde og trykk på "lik" knappen.

Multipliser dette tallet med 703 ​​og trykk på "lik" knappen. Dette nummeret er barnas BMI.

Slå opp ungen BMI på enten en jente eller en gutt BMI Chart. Finn barnas alder ved bunnen av BMI diagram og følge linjen opp diagrammet før det skjærer med ungen BMI som du beregnet tidligere. Kurven kryssende med barnas alder og barnas BMI indikerer barnas BMI persentilen.

Hvor mye bør jeg veie i en alder av 11?

Det avhenger av dine Kjønn

Vekt skiller mellom gutter og jenter på samme alder, som sett på vekten diagrammer fra US Centers for Disease Control and Prevention. For eksempel, 11-år gamle gutter mellom femte og 95. persentilene veie alt fra litt mindre enn 60 pounds til mer enn 100 pounds, mens jenter i samme aldersgruppe fra 60 til nesten 120 pounds.

Det avhenger av din høyde

Vekten av barn måles mot deres høyde for å bestemme om deres vekst går normalt. En høyde i 50-persentilen og en vekt på 95 persentil kan indikere et vektproblem. Høyde og vekt som er både i 95-persentilen ikke ville bli betraktet som en årsak til bekymring.

Bottom Line

Normal vekt for en 11-år gammelt barn varierer sterkt, avhengig av kjønn og høyde. 50-persentilen for jenter i denne alderen er litt over 80 pounds, mens for guttene er det litt under 80 pounds.

Hva skjer i en gutts Full Fysisk Eksamen?

Hva skjer i en gutts Full Fysisk Eksamen?


Ideelt sett bør foreldrene planlegge fysiske undersøkelser for gutter før noen tegn på sykdom dukker opp. Regelmessige fysiske undersøkelser er en viktig del av å holde barna friske. For unge gutter som ikke liker eller som ikke er vant til lege avtaler, kan disse besøkene være en kilde til angst. Å vite hva du kan forvente fra en fysisk eksamen kan gjøre den unge gutten i livet ditt mer åpne for å delta på utnevnelsen. Utdanning selv om prosedyrer vil også hjelpe deg å være i stand til å svare på eventuelle spørsmål som din sønn kan ha.

Høyde og vekt

Det første som din sønn vil bli bedt om å gjøre er å ta av seg skoene og gå på vekten. Noen vil spille inn sin høyde og vekt. Denne prosessen kan gjøres av lege, men mange ganger er det utført av en sykepleier, som registrerer disse dataene på ditt barns diagram og presenterer det til legen når han kommer.

Vital Signs

Det neste settet med data som skal registreres vil være din sønns vitale tegn. Noen, trolig en sykepleier, vil måle blodtrykket ved hjelp av en mansjett som er knyttet til din sønn overarm, og vil ta pulsen hans. Noen kontorer ta pulsen ved hjelp av en finger touch og overvåking metoden. Andre bruker en skjerm som festes til fingertuppen.

Øyne, ører og tenner

Sønnen din lege vil foreta en vurdering av hans syn. Forskjellige diagram kan benyttes, alt etter barnets alder og evne til å lese bokstaver eller figurer. Legen vil også bruke en otoscope å skinne et lys inn i din sønns øregangen og undersøke helsen til øret, og vil utføre en grunnleggende observasjon av tennene for å se etter misdannelser og forfall. Ikke bruk de øye tann eksamener som finner sted i et legekontor i stedet for regelmessige besøk til en optiker og tannlege. Disse spesialistene fokusere spesielt på sine fagfelt, og vil være i stand til å gi mer detaljerte og grundige undersøkelser.

Abdominal eksamen

Sønnen din vil mest sannsynlig kle av og sette på et papir kjole for resten av eksamen. Legen vil gå ut av rommet og tilbake når dere begge indikerer at du er klar. For abdominal eksamen, vil barnelege undersøke magen med barnet ditt legging med hodet hevet og hender ved hans side. Denne undersøkelsen er smertefri og bare består av flere innslag gjort med hendene.

Vaksinasjoner

Hvis barnet ditt er grunn for vanlige vaksiner skudd, vil legen hans mest sannsynlig utføre disse på tidspunktet for eksamen. Forskjellige bilder har forskjellige nivåer av smerte og ubehag forbundet med dem. Prøv å utdanne deg selv om ventende skudd på forhånd; barnelege kan også gi informasjon og tips for barnet ditt mens på kontoret.

Laboratorietester

Din sønn kan ha behov for å gi en urin og blodprøve. Teknikere vil tegne og analysere disse væskene for ved tilstander som anemi, nyreproblemer, tuberkulose, diabetes eller høyt kolesterol. Noen legekontor er utstyrt for å ta disse prøvene på stedet, mens andre arbeider med utenfor laboratorier at de vil henvise deg til for testing. Disse labs deretter sende resultatene til barnets lege.

Spørsmål

Sønnen din lege vil be deg om både spørsmål om hvordan barnet sover og andre relevante henvendelser som kan henspille på mulige problemer. Du vil også bli utstyrt med mulighet til å stille noen spørsmål om din egen og for å ha din sønn løse eventuelle bekymringer han har.