Digidexo.com

Hjem rette for graviditet Hyperpigmentation

Graviditeten maske, ellers kjent som hyperpigmentering, indikerer at huden produserer for mye melanin, som regel på grunn av hormon ubalanse eller sol eksponering under graviditet. Mens hyperpigmentering er vanligvis ikke noe å bekymre seg for, er det svært merkbar, og det kan være lurt å prøve å fjerne den uten sterke kremer som kan være usikre under svangerskapet. Det er flere hjem rettsmidler for å bli kvitt hyperpigmentering, og ett enkelt rette kan ikke fungere for alle.

Citrus

Citrus har naturlig bleking egenskaper fordi når du bruker den til huden din, fjerner det øverste laget av celler (se Referanse 2). For å gjøre en hud lightening behandling hjemme, bland lime juice med gurkemeie pulver til det er konsistensen av en lime. Bruk den til de mørke flekker på huden din. Eller, kan du blande sitronsaft med en liten mengde honning; bruke det til dine mørke flekker og skyll. Vær oppmerksom på at sitrus kan svi ødelagt hud og øyne, så hvis du har brutt eller sensitiv hud, eller hvis hyperpigmentering er i nærheten av øynene, sitrusrettsmidler kan ikke være riktig for deg.

Eddik

Eddiksyren som finnes i eddik kan hjelpe naturlig bleke huden din. For å gjøre en eddik hjem rette for hyperpigmentering, bland like deler hvit eddik og vann, og vask huden med løsningen. Skyll godt med mye vann etterpå, fordi eddik har en sterk lukt og kan forlate limrester på huden din. Gjør dette en gang om dagen i flere dager før du begynner å se forbedring.

Poteter

Ifølge YGO Hjem tiltak (se Reference 3), poteter inneholder stivelse og mild bleking egenskaper som, når den brukes til huden din, kan hjelpe med hyperpigmentering. Bare juice en potet som du ville noen sitrusfrukter og bruke saften til de mørke flekker på huden din en gang om dagen. Hvis dette midlet fungerer for deg, bør du begynne å se resultater etter ti dager.