Digidexo.com

Remedy for Cardiac astma

Cardiac astma er ikke hva legene anser "true" astma. Det er først og fremst forbundet med hjertesvikt, og ikke lungene eller luftveiene. I hjertesvikt, kan væske hope seg opp i lungene, og gjøre det vanskelig å puste. Symptomene på hjerte astma ofte etterligne tegn på astma, og inkluderer: hoste, tungpustethet, økt hjertefrekvens, økt blodtrykk og kortpustethet. Den behandling for astma og hjerte astma er helt forskjellige, så mottar den riktige diagnose er et viktig første trinn i utvinningen.

Cardiac astma rette

Roten årsaken cadiac astma er hjertesvikt; legemidler til behandling av hjertesykdom vil bidra til å lindre symptomene på hjerte astma. Ved hjelp av behandlinger som brukes for "sann" astma, slik som inhalatorer, faktisk kan forverre symptomer på hjerte astma og bør ikke brukes. Mange pasienter som lider av hjerte astma generelt svarer godt til en kombinasjonsbehandling av brochodilators, ekstra oksygen, og medisiner som behandler hjertesvikt. Leger ofte foreskrive diuretika. Disse "vann piller" kvitt lungene av overflødig væske og hjelpe pasienten puste mer effektivt. Kortikosteroider kan være foreskrevet for å lette betennelser hvis pasienten ikke reagerer godt til andre behandlinger. Noen pasienter kan kreve kirurgi for utette ventiler eller andre problemer som påvirker hjertefunksjon.

Forebygging Cardiac astma

Din generelle helse er svært viktig i maintaing hjertefunksjon. Hold på et balansert kosthold og mosjon plan. Minimer inntak av natrium. Natrium kan føre til at kroppen for å beholde fluidum, så begrense væskeinntaket til 2L en dag, så vel. Kontrollere vekten vekt, slutte å røyke, og overvåke kolesterol. Røyking og høyt LDL kolesterol krympe blodårene for å gjøre det vanskeligere for hjertet å pumpe blod. Dreven vekt vil også tvinge hjertet til å jobbe hardere enn den er i stand til å gjøre.

Spør du lege for riktig valg av livsstil og trening og kosthold planer som er nødvendige for å opprettholde hjerte helse.