Digidexo.com

Hvordan Enkel ørebetennelse Pain

Hvordan Enkel ørebetennelse Pain


De fleste husker smerten av barndommen ørebetennelser, og foreldre er altfor kjent med angst for å håndtere ørebetennelser hos spedbarn. Selv om disse infeksjonene er mest vanlig blant barn, de oppstår hos voksne også. De fleste ørebetennelser enten passere av seg selv eller avslutte kort tid etter behandling med antibiotika, men i denne perioden, kan ubehag være intens. Et par enkle hjelpemidler kan bidra til å håndtere smerten.

Smertestillende

De fleste ørebetennelser begynne når en kald fører øretrompeten å svelle. Fluid bygger seg opp bak hovne tube, legger press på den. Til tross for det faktum at forkjølelse typisk forårsake øreinfeksjoner, er kald medisin ikke anvendelige for å dempe smertene. Acetaminofen eller ibuprofen kan bidra til å redusere smerte forårsaket av svellingen og trykk, men har ingen virkning på den svellende verket. I tillegg bør barn med øreinfeksjoner ikke gis aspirin.

Elevation

Smerte forårsaket av en øreinfeksjon er vanligvis størst når du ligger nede. Heve hodet kan avlaste noe av trykket, og derfor noen av ubehag. En pute under hodet kan brukes i de fleste tilfeller, men barn som sover i en barneseng eller under en alder av to, bør ikke gis puter. I stedet kan foreldre heve svært små barn ved å sitte dem oppreist, støtte dem med armene eller i et bilsete.

Komprimerer

Varme og fuktighet er tradisjonelle rettsmidler for smerten av en øreinfeksjon. Fukting en vaskeklut eller håndkle i varmt vann og å anvende den til den siden av hodet som er nærmest smitte kan ha en beroligende virkning. Endre håndkle for å sikre at den er varm. Voksne kan bruke kjemiske varmeputer, som den typen som brukes for muskelsmerter; Imidlertid kan disse være for varmt for de fleste barn. Varmeplatene bør aldri brukes med spedbarn.

Svelge

Fordi øreinfeksjoner resultere fra øretuben hevelse lukket, en hvilken som helst aksjon som har en tendens til å åpne røret kan lindre infeksjonen. Svelging åpner øretrompeten litt, så drikker rikelig med væske er en god idé under en øreinfeksjon. Tyggegummi er en annen måte å fremme svelging. Små barn kan være resistente mot å svelge på grunn av smertene av infeksjonen; Men foreldre bør oppmuntre sine barn til å svelge som en måte å forbedre infeksjonen over tid.

Hint

  • Ta bad ikke dusjer
  • Hold bomull baller hendig
  • Hold øret dekket
  • La aldri vann for å komme i den infiserte øret
  • Bo ut av kald luft