Digidexo.com

Diett for å senke kolesterolet i Kids

Barn med høyt kolesterol er i risiko for hjertesykdom og hjertesvikt. Som voksne, enkeltpersoner som hadde høyt kolesterol, som barn er mer sannsynlig å lide hjerteinfarkt. En anstendig kosthold og sunn fritids trening kan redusere disse risikoene og sikre et sunt liv for dine barn. Overvåking hva barna bruker mest vil hjelpe deg å oppdage usunne gjerningsmennene.

Switch Snacks

Barn har en tendens til å spise et overskudd av usunn snacks. Snacks de velger er vanligvis høy i natrium, sukker og fett. Foreslå fiberrike alternativer. Sukkerholdig frukt snacks kan erstattes med frisk eller tørket frukt eller en helt naturlig frukt popsicle. Buttery snacks som popcorn kan gjøres med sunnere oljer, som raps.

Velg ikke-fete meieriprodukter.

Yoghurt, melk og oster har alle ikke-fete alternativer i meierigangen. Fettrik yoghurt inneholder også rikelig med sukker for å skape kaos på guttens tenner. De magre alternativer for yoghurt generelt bære mindre sukker i tillegg. Fettfattig ost er vanligvis usynlig for små smaksløker, og kan spises i større kvantum hvis ønskelig. Prøv å innlemme frukt og lav-fett yoghurt inn i barnets snack rutine for å se om hun merker en forskjell.

Introdusere magert kjøtt og unngå Trans fett

Fisk og fjærkre uten hud er gode alternativer til biff, som kan øke et barns kolesterol betydelig hvis spist regelmessig. En side av grønnsaker ville gå fint med en grillet kyllingbryst eller kalkun skiver. Mens disse slankere kjøtt er lavere i kalorier og sunnere, bør du unngå panering, steking og sautéing dem. Pommes frites, kjeks, potetgull og andre ofte konsumert snacks bør unngås, som de er vanligvis høyere i transfett.