Digidexo.com

nervesmerter i armhulen

Armhulen Helvetesild

Helvetesild er en smertefull hudsykdom forårsaket av et virus. Tilstanden vanligvis påvirker den nedre del av ryggen, men kan noen ganger synes andre steder, slik som ansiktet og armhulen. Det finnes en rekke behandlinger som kan gjøres for å bekjempe smerte forårsaket av helvetesild.

Helvetesild

Helvetesild refererer til en smertefull, blemmer utslett. Før utslettet vises, vil den lidende opplever en sensasjon som kiling, svie eller smerte. Et utslett vil da begynne å vises på huden. Etter hvert vil dette begynne å blemme. Andre symptomer kan være feber, leddsmerter, hodepine, hørselstap og hovne kjertler, blant andre. Helvetesild er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper.

Utslett

Utslett forårsaket av helvetesild blir blemmer som vil bryte og skorpe. Etter to til tre uker, vil skorpen faller av. Helvetesild forlater svært sjelden arr. Vanligvis utslett vises på ryggraden og den nedre halvdel av magen, og noen ganger på ansiktet. Sjelden, utslett vises på armhulene. Fordi armhulene er alltid i kontakt med andre hud, kan helvetesild som vises her være spesielt smertefullt.

Behandling

Helvetesild vanligvis gå bort uten behandling. Det er noen medisiner som kan brukes til å øke hastigheten på virus og forkorte periode at det varer. Hvis smerten av helvetesild er ikke så ille, kan legen din bestemme seg for ikke å gi noen medisiner for smertene. Men som helvetesild i armhulen kan være mer smertefullt enn andre berørte områder, legen din vil sannsynligvis foreskrive medisiner for smertene.

Medisinering

Legen din kan foreskrive anti-virus medisiner for å fremskynde prosessen med viruset og redusere dens varighet. Kremer, på antihistaminer bekjempe kløe og smertestillende vil også bli foreskrevet til å håndtere smerten av armhulen blemmer. Ved å trykke på en kald, vått håndkle til det berørte området kan redusere irritasjon og smerter forårsaket av blemmer, og huden må holdes rene. Ikke bruk infiserte klær før den er desinfisert ved å bli vasket i kokende vann.

Betraktninger

Mens helvetesild vanligvis bare vare i to eller tre uker, kan de skade nerveendene i det berørte området. Hvis dette skjer, så området kan forbli smertefullt for måneder eller år. Denne tilstanden kalles nervesmerter. På grunn av posisjonen av armhulen på kroppen, kan det berørte området utvikle en bakteriell infeksjon. Av denne grunn, alltid holde huden ren. Hvis utslettet på armhulen forblir lenger enn det som er vanlig, bør du kontakte lege.

Occipital Nervesmerter Teeth Pain

Occipital Nervesmerter Teeth Pain


Selv bakhodet Nervesmerter er uvanlig, kan det være smertefullt. Det er ofte feildiagnostisert fordi en person kan føle smerter i tennene og ser ut til å trenge tannarbeid når årsaken er nevropatisk.

Funksjoner

En person med bakhodet Nervesmerter kan føle en bankende smerte eller verke på den ene siden av ansiktet hans, ligner på en tannpine.

Årsaker

Noen årsaker til bakhodet Neuralgia tann smerter er tidligere traumer, leddgikt eller en svulst trykke på occipital nerve. For å finne den underliggende årsaken, kan en lege foreta en medisinsk eksamen, gjennomgå pasientens historie og vurdere symptomer og smerte plassering.

Behandlinger

Anti-anfall medisiner eller trisykliske antidepressiva kan hjelpe undertrykke smerter i tennene, spesielt hvis det er skarpt. Hvis smerten er matt, kan et topisk smertestillende middel benyttes, eller i noen tilfeller, kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging / løsning

Den trigeminusnevralgi Association UK anbefaler å unngå ekstreme mat og drikke temperaturer og mat som er vanskelig eller crunchy å bidra til å redusere angrep. Skyll munnen etter måltider også.

Betraktninger

Occipital trigeminusnevralgi tann smerter er ofte det første symptomet på multippel sklerose, ifølge National Multiple Sclerosis Society.

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Slik unngår du at Nervesmerter

Nervesmerter er en intens brennende eller stikkende smerte forårsaket av irritasjon eller skade på en nerve. Smerten kan være kort, men kan være alvorlig. Det finnes forskjellige typer nervesmerter. Glossopharyngeal nevralgi er skarp smerte rundt halsen og mandel området. Migrene nervesmerter er skarp smerte rundt pannen og rundt øynene. Occipital nevralgi oppstår når det er smerter på den ene side av baksiden av hodet. Postherpetisk nevralgi er vedvarende smerte som oppstår som en komplikasjon til en helvetesild smitte. Trigeminusnevralgi er korte episoder av alvorlig skyting smerter på den ene siden av ansiktet.

Slik unngår du at Nervesmerter

•  Spis sunn mat. En årsak til nevralgi er en fattig diett. En person bør spise rikelig med hele korn og grønne grønnsaker for B-vitaminer viktig for nerve helse. En hel mat diett med tilstrekkelig protein, karbohydrater og fett som også inkluderer gjær, lever, og hvetekim kan også være nyttig for å hindre nervesmerter. Tiamin (vitamin B1) er spesielt viktig. Uten tiamin, nervene er i stand til å bruke karbohydrater for energi.

Børst tennene regelmessig og holde god tannhygiene. En av årsakene til trigeminusnevralgi er smerter i tennene. Det kan være på grunn av uoppdaget tann abscesser og andre infeksjoner. Hvis en person har god tannhygiene kan det hindre trigeminusnevralgi.

Hold streng kontroll av blodsukkeret. Siden diabetes kan føre til nervesmerter, forebygge diabetes eller kontrollere diabetes kan bidra til å forhindre utviklingen av nervesmerter.

Besøk legen å behandle helvetesild. Personer med helvetesild bør se en lege innen tre dager å utvikle utslett fordi aggressiv behandling av blemmer kan minimere risikoen for å utvikle postherpetisk nevralgi.

få vaksinert. To vaksiner kan bidra til å forhindre helvetesild og hindre den fra å lede til postherpetisk nevralgi. Både vannkopper (varicella) vaksine og helvetesild (varicella-zoster) vaksine kan hindre noen fra å få helvetesild, og til slutt postherpetisk nevralgi.

Hint

 • De fleste neuralgias er ikke livstruende. Imidlertid kan smertene være alvorlig og uutholdelig. For sterke smerter, kan du se en smerte spesialist for behandling.
 • Milde over-the-counter smertestillende, for eksempel aspirin, paracetamol eller ibuprofen, kan være nyttig for mild smerte.
 • Narkotiske smertestillende midler, så som kodein, kan benyttes for en kort tid til å kontrollere store smerter.
 • Kirurgi kan være nødvendig å behandle noen former for neuralgias.

Armhulen Lukt Disorder

Svette og armhulen lukt kan være plagsom for mange. Svette kan forårsake en ubehagelig lukt når det kommer i kontakt med bakterier på huden din. Ifølge Mayo Clinic, noen ganger endringer i kroppslukt kan være et tegn på et helseproblem som for eksempel lavt blodsukker (hypoglykemi) eller en overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyreose). Mesteparten av tiden, kan hjem rettsmidler og livsstil justeringer løse problemer med armhulen lukt og svette.

Hyperhidrose og UnderarmOdor

The National Institute of Health (NIH) sier hyperhidrose er en medisinsk tilstand som forårsaker ekstreme og uforutsigbare svetting. Personer som lider av dette kan svette mens du hviler eller når temperaturen er kult.

Selv om svette ikke vanligvis har en ubehagelig lukt, når bakterier og bakterier på huden din begynner å bryte ned fra svette, de produserer en lukt.

Når overdreven svetting påvirker armhulene, hender eller føtter, det heter primær hyperhidrose. NIH sier nesten 3 prosent av den amerikanske befolkningen lider av tilstanden, og det ser ut til å være arvelig.

Fysiologiske Betraktninger

Kroppens temperaturregulering system (svettekjertler) styrer armhulen (og overordnede organ) lukt og svette. Huden din har både ekkrine og Apokrine kjertler. Ekkrine kjertler forekommer over det meste av kroppen din og åpne direkte på det øverste laget av huden. Apokrine kjertlene utvikle hvor det er en stor tilførsel av hårsekkene, for eksempel på armhulene og hodebunn. Bakteriell nedbrytning av apocrine svette fører ofte en lukt.

Symptomer

Svette og underarm lukt er ofte et resultat av hard fysisk trening, nervøsitet og varme temperaturer. Hvor mye du svetter og hvilken type lukt som produseres kan variere avhengig av kosthold, medisinske tilstander, hormonnivåer og selv humøret.

Du bør kontakte legen din hvis du begynner å svette mer enn vanlig, hvis det forstyrre din daglige fungering, eller hvis det er en påviselig endring i kroppen din lukt. En endring i kroppslukt kan være et tegn på visse medisinske tilstander, så som nyresvikt.

Behandling

Ofte armhulen lukt og svette kan med hell behandles med over-the-counter (OTC) antiperspirant og deodorant. Deodoranter er vanligvis alkoholbasert og føre til at huden blir surt. Dette gjør huden din unappealing til bakterier.

Antiperspiranter inneholder aluminium-baserte forbindelser som midlertidig hemmer svettepore. Dette reduserer mengden svette som kommer i kontakt med huden din.

I gjenstridige tilfeller kan legen anbefale resept-styrke antiperspiranter som drysol, eller Xerac.

Livsstilsendringer

Det er flere tiltak du kan ta for å bidra til å redusere svette og armhulen lukt. Bruk bomull, ull og silke klær. Disse stoffene gjør at huden din å puste.

Avspenningsteknikker inkludert mekling og yoga kan hjelpe deg å lære å håndtere stress som forårsaker svette og armhulen lukt.

Hvis mat eller drikke føre til at du svette overdrevet eller lage din svette har en ubehagelig lukt, kan det være lurt å holde seg borte fra sterkt flavored matvarer som hvitløk og løk. Det kan også bidra til å eliminere koffeinholdige drikker fra kosten.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en medisinsk tilstand som fører til kronisk smerte i den øvre hals, på baksiden av hodet og bak ørene. Disse er de områder som tilsvarer plasseringene av occipital nerver, og occipital nevralgi er forårsaket av skade på disse nerver. Skaden kan være fra traumer, fysisk stress på nerver, eller et resultat av en medisinsk komplikasjon slik som en tumor av benet. Symptomer omfatter kroniske hodepine og er ofte feildiagnostisert som spenningshodepine eller migrene.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er oftest behandlet med en kombinasjon av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler for å lindre inflammasjon, til injeksjoner av steroider i kombinasjon med lidokain rundt nerveroten lindre smerte og nummen området, og fysioterapi.

Fysioterapi for occipital nevralgi involverer ulike teknikker som varme, manuell terapi og elektrisk stimulering av større occipital nerve med titalls enheter.

Manuell fysioterapi innebærer å bruke bare hendene i stedet for noen enheter. I manuell terapi, fysioterapeuter bruke hendene til å legge press på muskler og manipulere ledd for å redusere smerte. Transkutan elektrisk nervestimulering, også kjent som TENS, er en ikke-invasiv metode for smertebehandling. En enhet TENS lindrer smerter ved å sende elektriske impulser gjennom små elektroder anbragt på huden til nerver, som deretter blokkere smerte signaler til hjernen.

Varme fungerer på en lignende måte. Det stimulerer de sensoriske reseptorer som reagerer på varme og kulde, som hjelper til med å blokkere overføringer av smerte signaler til hjernen. Heat terapi øker også blodsirkulasjonen, noe som reduserer stivhet og slapper såre muskler.

I noen tilfeller av occipital nevralgi, er kiropraktisk manipulering av det øvre ryggraden anbefales, og i meget sjeldne alvorlige tilfeller kan en kirurgisk dekompresjon av nerveroten bli utført for å avlaste trykket på nerven.

Alle disse typer behandling bør diskuteres med legen din for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Hvordan bli kvitt av armhulen svette

Uansett om du er mann eller kvinne, armhulen svette kryper opp på nesten alle på et eller annet tidspunkt. Stress kan varme forhold og til og med hormoner spiller en rolle i svetteproduksjonen. Noen mennesker lider av overdreven underarm svette med en tilstand kalt hyperhidrosis. Den tilstand som rammer opp til 3 prosent av befolkningen, produserer flere ganger mer enn normal transpirasjon, ifølge Harvard Medical School Family Health Guide. Bli kvitt armhulen svette ved å innlemme visse forebyggende metoder i din hygiene rutine.

Hvordan bli kvitt av armhulen svette

•  Vask armhulen området med en antibakteriell såpe. Skumme en våt vaskeklut med såpe og gni forsiktig over armhulen området. Vaskeklut graver i porene, fjerne bakterier som forårsaker lukt. Skyll vaskeklut med varmt vann og rengjør såpe fra armhulen området.

Tørk underarmene helt med et rent håndkle. Påfør en kombinasjon deodorant og antiperspirant til armhulene. Slitasje løstsittende skjorter som ikke skrape opp eller irritere underarm området.

Påfør en antiperspirant som inneholder minst 10 prosent aluminium salter til armhulene to kvelder i uken. Pakk plastfolie rundt armhulene etter påføring av antiperspirant. Aluminiumsaltene føre til hevelse til svettekjertlene, holde svette fra å forlate kroppen.

Unngå mat og krydder som løk, chilipepper, karri og curry, som kan utløse svettekjertlene til å overprodusere.

Snakk med legen din om botulinum toxin (Botox) injeksjoner hvis du lider av underarm hyperhidrose, en tilstand som overstimulates svettekjertlene. Toksinet lammer nervene knyttet til svettekjertlene. Normalt 12 til 14 injeksjoner er påkrevet for hver armhule, men resultatene siste seks til 10 måneder, avhengig av Harvard Medical School Family Health Guide.

Armhulen Lukt hos barn

Armhulen Lukt hos barn


Mens vanligvis finner hos barn som kommer inn i puberteten, barn så unge som fem år (eller enda yngre) kan ha armhulen lukt. Foreldre ser for trygge, effektive behandlinger for å hjelpe sine barn leve uten denne sykdommen og forlegenhet den bringer.

Sweat

Det kan være overraskende å høre at svette har ingen lukt. Det finnes to typer svette kroppen produserer: ekkrine og apocrine. Ekkrine er klar og luktfri. Det er svetten som dekker våre kropper. Den regulerer kroppstemperaturen. Apocrine er tykkere, og det er hva du finner på armhulene, hodebunn og lyske områder. Dette fører ikke til kroppslukt. Kroppslukt resultater fra bakterier som oppstår når svette ikke kan fordamper lett, på steder som armhulene.

Prematur adrenarche

Prematur adrenarche kan være en del av problemet. Prematur adrenarche starter i svært ung alder. Mens starten av puberteten kan begynne i en alder av 8, begynner tidlig adrenarche før da. Hormonene som trolig forårsaker denne situasjonen er DHEA (Dehydroepiandrosteron) og DHEAS (Dehydroepiandrosteron sulfate). Barnet vil ha krøllete (ikke rett) kjønnshår, og muligens andre symptomer som kroppshår og en sterk lukt.

Svett underarmer

Aksillær hyperhidrose er svette armhuler. Denne tilstanden er vanligvis ledsaget av overdreven hånd svette. Aksillær hyperhidrose kan oppstå i nærvær av stimuli som følelsesmessig nød og angst, men ofte er det ikke behøver å bli utløst av dem. De sympatiske nerver som kontrollerer aktiviteten til svettekjertlene produsere en overdreven mengde svette og dette fører til svette armhuler.

Alternativene på Hjem

Noen foreldre foretrekker naturlig rettsmidler fremfor mer mainstream alternativer. Prøv denne oppskriften for deodorant. Bland like deler av trollhassel, aloe vera og mineralvann. Du kan også legge til 1 ts av glyserin sammen med god-luktende olje. Bland det i en sprayflaske.

Bakterier trives mellom tærne. Tørk ditt barns føtter og andre sprekker grundig etter bading. Tørk føttene grundig etter bading. Bruk unperfumed, naturlige pulver som maisstivelse eller natron, som de pulver hjelpe tørr svette.

Få dine barn sko og sokker laget av naturlige materialer: Sko laget av naturlige materialer, som skinn eller et mesh materiale kan bidra til å forhindre fotsvette ved å la føttene til å puste. Endre hennes sokker to ganger om dagen, tørking hennes føtter når du skifter sokker. Hold et par undertøy hendig, slik at du kan, når det er hensiktsmessig, kan du endre ditt barns undertøy, eller til og med klær i løpet av dagen. Påfør deodorant i løpet av dagen. Naturlige, løse stoffer som bomull gjør barnets hud å puste - farger som hvitt eller sort er best til å skjule svette. Det er lukt-kampene vaskeri ingredienser. En godt balansert kosthold kan gjøre underverker.

Kommersielle alternativer

Hvis du hemme produksjonen av apocrine svette, og så begrense bakterier på huden, kan du hindre kroppslukt. Det er mange behandlingstilbud, for eksempel daglig vask med en antibakteriell såpe. Benzoylperoksid, som finnes i mange akne rensemidler, er sterkt antibakteriell. Rubbing alkohol er et utmerket valg på grunn av sine antibakterielle egenskaper. Trollhassel og hydrogen peroxide har egenskaper som ligner på isopropanol. Aluminiumbaserte kjemikalier er i nesten hver antiperspirant som stopper deg fra å svette fordi de blokkerer porene i Apokrine kjertler. Se for irritasjon eller kontakteksem. Hvis du bestemmer deg for det gode overvinner dårlige når det gjelder å antiperspirant, se etter milde, parfymefrie alternativer.

Hvordan ta en baby temperatur under armhulen

Tar en babyens temperatur er aldri en morsom ting å gjøre, men det er nødvendig hvis du mistenker at barnet kan ha feber. Å vite hvordan du skal ta en baby temperatur under armhulen kan hjelpe deg til å konkludere hvis du trenger å ringe legen for feber av det barnet ditt ikke kjører en feber.

Hvordan ta en baby temperatur under armhulen

Bruk et sondedeksel over spissen av termometeret.

•  Hold termometeret mellom tommelen og de ​​andre fingrene. Slå på termometeret og sørg for at den er nullstilt i henhold til instruksjonene for termometeret.

Plasser tuppen av termometeret høyt oppe i babyens nakne armhulen. lover babyens arm og hold den fast over brystet til termometeret piper når den er ferdig.

Se på digital avlesning og skriv ned lesing og tid på døgnet. Kast probedekselet.

Vask spissen av termometeret med kaldt vann og såpe. Tørk den med alkohol og erstatte den i det tilfellet

Hvis temperaturen var over 99.0F, vil du ønsker å ringe babyens lege. Inntak av temperaturen på en baby under armhulen har vanligvis omtrent 1 grad mindre enn hva den faktiske kroppstemperaturen er.

Hint

 • Bruk denne metoden for å ta en baby temperatur mindre annet er bedt av legen din.
 • Pass på at når du kaller babyens lege, at du la dem vite at du tok temperaturen under armhulen.

Hvordan å miste armhulen Fat Fast

Hvordan å miste armhulen Fat Fast


Kroppsfett kan pool i de mest klosset steder og armhulen området er intet unntak. Du vil miste bule fort, men siden du kan ikke bare spot-redusere en problemfri område, må du fokusere på over-all vekttap ved å følge en dedikert kosthold og mosjon plan. Gjør en innsats på en daglig basis, og du vil nå dine mål.

Hvordan å miste armhulen Fat Fast

innlemme vekttrening inn i treningen for å tone og styrke musklene og øke stoffskiftet. Utfør øvre og nedre kroppen styrke-øvelser ved hjelp av vektstenger, kettlebells, manualer eller din egen kroppsvekt. Stram musklene rundt armhulene med flyes, pushups, rader, lat pulldowns, assisterte pullups og side tri stiger.

Få minst 30 til 45 minutter av moderat intens aerobic trening daglig. En cardio trening som får hjertet ditt pumper vil øke ditt daglige kaloriforbrenningen, hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Jogging, aerobic, rask gange, sykling og svømming er alle effektive cardio trening. Split cardio aktiviteter inn i minst tre, 10-minutters biter hvis tid er et problem.

Konsumere et sunt, næringsrike diett som vil drivstoff treningsøktene dine. Spis balanserte måltider som inneholder en blanding av karbohydrater, proteiner og sunt fett. Øv del kontroll på dine viktigste måltider på dagen og snack på sunne godbiter som nøtter og frukt i mellom. Bruke et nettbasert verktøy for å beregne hvor mange kalorier du kan konsumere daglig for å gå ned i vekt. Du må skrive inn din alder, høyde, vekt, kjønn og aktivitetsnivå i verktøyet for å få resultater.

Hint

 • Snakk med legen din før du starter noen nye treningsprogram.

Hva er årsakene til armhulen Pain?

Hvis du har opplevd smertefulle, røde, hovne klumper under armhulen, kan du umiddelbart har vært opptatt av og prøvde å finne årsaken. Faktisk er disse smertefulle støt er ganske vanlig og kan komme av forskjellige grunner, noen mer alvorlige enn andre, og det er viktig å forstå dem slik at du vet når du skal ringe legen din.

Skade

Den mest åpenbare grunnen til armhulen smerte er at du har skadet den på noen måte. Dette kan omfatte kutt, blåmerker eller andre skader. Armhulen kan bli irritert, men vanligvis bør smertene være borte i løpet av få dager. Hjem behandling bør inkludere å holde skaden rent så mye som mulig og bruke is til å senke hevelse og redusere smerte. En over-the-counter smertestillende medikamenter kan også hjelpe med smertebehandling.

Infeksjon

En infeksjon i armhulen er en annen vanlig årsak til armhulen smerte. Kvinner som barberer armhulene er spesielt utsatt for dette. En infeksjon oppstår når et kutt i armhulen ikke holdes ren. Bakterier inn i kutt, forårsaker hevelse, smerte og misfarging. En varme komprimere anvendt til armhulen vil føre til at fluid fra deig kan renne, slik at infeksjonen for å helbrede og svelling å avta.

Allergi

Det er mulig å ha en allergisk reaksjon på en deodorant, noe som resulterer i smertefulle røde klumper. Hvis dette er tilfelle, så endrer deodorant merker er den eneste løsningen. Det er viktig å sørge for at din nye deodorant ikke har de samme aktive ingrediensene som den gamle. I tillegg kan det være best å bruke en deodorant som er laget spesielt for følsom hud eller ikke inneholder noen tilsatt parfyme for å hindre ytterligere allergiske reaksjoner.

Sykdom

Kjertlene i armhulen din kan hovne opp hvis kroppen din er bekjempelse av en slags sykdom. Kjertlene kan vise seg som røde klumper under huden i armhulen din. Dette kan ofte være smertefullt og ubehagelig. Dette er mest sannsynlig årsaken hvis armhulen smerte er ledsaget av andre symptomer. Den beste måten å behandle denne typen smerte er å behandle sykdom som forårsaker kjertlene å svelle.

Når skal ringe legen

Hvis smertene vedvarer i mer enn to uker, bør du gå til legen din. Hvis det er en skade, kan det være mer alvorlige skader. Noen infeksjoner i armhulen kan kreve antibiotika hvis kroppen din ikke kan bekjempe det på egen hånd. I tillegg, hvis du tror at din smerte er forårsaket av hovne kjertler, bør du oppsøke lege for å prøve å finne ut hva sykdom som forårsaker dette slik at det kan behandles.

Occipital Nervesmerter Behandling

Occipital neuralgia er en type hodepine som har sin opprinnelse i bunnen av hodeskallen. Den er karakterisert ved en følelse som er beskrevet som en syklus av smerte deretter spasmer som stråler rundt hele hodet, og med baksiden av øynene. Vanligvis forårsaket av traumer, klemming eller sammenpressing av occipital nerver som går fra toppen av ryggraden til baksiden av hodet, er behandlingen henvist til smertebehandling.

Symptomer

Occipital nevralgi kjennetegnes typisk ved det som er beskrevet som en "ram hode" følelsen av smerte, som begynner på baksiden av halsen, og som stråler inn opp på siden av hodet. Dette kan være ledsaget av en sensitiv hodebunn, tilhørende smerter bak øynene, og en lysfølsomhet som ofte er verre med en hodepine.

Ikke-medisinsk behandling

Før ty til medisinsk behandling, kan enkel seng resten brukes til å behandle symptomer forbundet med occipital nervesmerter. Skulle dette vise seg å være ineffektiv, vil behandling med medisiner bli gjennomgått.

Utover enkel hvile, ikke-medisinske, alternative behandlinger inkluderer akupunktur, som brukes til å balansere energien, eller "chi," i kroppen; varme, som kan hjelpe til med reduksjon av betennelse; og lette massasje av hodebunnen.

Medisinering

Grunnleggende behandling innebærer vanligvis ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og paracetamol eller omvendt, kortikosteroid injeksjoner som prednison brukes i forbindelse med nerveblokkere. Denne blandingen av stoffer kan føre til permanent smertelindring etter en injeksjon, selv om mer enn en er vanligvis nødvendig. Disse er utformet for å redusere inflammasjon i området, og kontrollere smerte. Sterkere behandlinger inkluderer bruk av antidepressiva eller antiepileptika, som fungerer ved å hemme smertefremkallende nerveimpulser.

Forebygging og behandling av bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er en spesiell form av hodepine. Dens egenskaper er smerter i den øvre hals, på baksiden av hodet, bak ørene, og vanligvis på den ene side av hodet. Hodebunnen kan være øm å ta på; det kan være smerter bak øynene og pannen; og hodepine kan forårsake lysfølsomhet. Smerten er piercing, bankende, eller som elektriske støt. Symptomene starter som regel i nakken og flytte opp i hodet og hodebunnen. Behandlingen består av å kontrollere eller lindre smerten.

Forebygging

Sjefen forebyggende tiltak i behandlingen av occipital nevralgi er antidepressiv behandling. Bruken av antidepressiva er en hovedbehandling i forebygging av flere typer hodepine, inkludert occipital nevralgi, i henhold til neurologi informasjon clearinghouse Sara Neurology. Bruken av antidepressiva på denne måten har ikke noe forhold til depresjon.

Nonsurgical behandlinger

Hodepine forårsaket av occipital nevralgi ikke svare på de samme behandling som noen andre hodepine, for eksempel migrene eller lomme hodepine. Det er nonsurgical, konservative behandlinger som har vist seg å være effektive i reduseres occipital nervesmerter eller lindre den helt. Disse inkluderer bruk av varme, fysioterapi, massasje, hvile, anti-inflammatoriske medisiner, muskelavslappende og krampestillende medisiner. I tilfeller av ekstrem smerte, har antidepressiva vist noen effekt, så vel.

En annen nonsurgical behandling innebærer perkutane nerveblokkader påføres enten occipital nerver eller C2 og / eller C3 ganglion nerver. Den nerveblokker ikke bare bidra til å avlaste smertesymptomer, men er også nyttig i diagnostisering tilstander forårsaker smerte. Hvis blokkene er ferdig med steroider gjentatte ganger, kan betydelig risiko være involvert. Pasienten og legen bør diskutere disse i detalj.

Kirurgiske behandlinger

Når nonsurgical behandling ikke er effektiv og smerten av occipital nervesmerter er kronisk, kan en av to typer kirurgi være et alternativ. Pasienten og behandlende leger bør veie risiko og fordeler av kirurgi for å se om en slik framgangsmåte er i pasientens beste interesse.

Mikrovaskulær dekompresjon kirurgi eksponerer occipital nerver og fartøyene rundt dem. Skipene er flyttet bort fra nervene, og dette kan føre til mindre press på nerver slik at de kan fungere mer normalt, fremfor å sende smertesignaler til pasientens hjerne.

Occipital nerve stimulering er en annen kirurgisk inngrep for å behandle occipital nervesmerter. Smerten fra hodepine oppstår i områdene nær banen til occipital nerver. Isolerte ledninger festet til en neurostimulator er satt inn under huden. Ledningene sender elektriske pulser som kan blokkere smerte meldinger blir sendt til hjernen. Denne prosedyren er mindre invasiv enn dekompresjon og ikke skade nerver eller områdene rundt dem.

Symptomer på bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er en tilstand der en person opplever smertekramper fra skallebasis. Disse smertekramper er intense og ofte spredd seg til bak øynene, og alle deler av hodet, inkludert foran, bak og på sidene. Denne sykdom er også kjent som enten Arnolds nevralgi eller K2 nervesmerter. Det resulterer ofte enten fra occipital nervene blir irritert eller på grunn av eventuelle skader. Det finnes ulike symptomer som vanligvis forbindes med occipital nervesmerter.

Hodebunnen Følsomhet

Hodebunnen være sensitiv er en stor occipital nevralgi symptom. Hodebunnen vil ofte føle seg veldig øm, sår og smertefull hvis den blir berørt. Enkle oppgaver, inkludert vask og gre håret kan være svært smertefullt og vanskelig på grunn av hodebunnen overfølsomhet.

Øyne

Det er et par av øye-relaterte symptomer på occipital nervesmerter. Folk kan ofte føle enten smerte eller press bak øynene. Dessuten kan det hende at øynene føles spesielt følsomme for lys.

Hodepine

Hodepine er trolig den vanligste advarsel tegn på at en person kan ha occipital nervesmerter. Hodepinen er som regel lokalisert. De ofte følger et mønster hvor de begynner ved skalle base eller den øvre delen av halsen. De kan oppstå på to sider, eller være en-sidig i tillegg.

Neck Motion

Noen mennesker som har occipital nevralgi kanskje merke til at hvis de flytter sin hals, om bevegelse er rask eller uventet, det utløser en intens krampe av smerte, enten en fotografering eller bankende smerte.

Migrene Hodepine

Mange som har occipital nevralgi beskrive hodepine smerte som føler seg svært lik en migrene hodepine. Sammen med hodepine følelsen ligner migrene, kan de oppleve andre symptomer som ligner på de av migrene, inkludert følsomhet for lyd.

Hjemmelagde måter å stoppe armhulen svette

Hjemmelagde måter å stoppe armhulen svette


Overdreven underarm svette er både ubehagelig og pinlig, spesielt i situasjoner når du heller ikke svetter, for eksempel før en stor presentasjon eller mens du er på en første date. En overflod av giftstoffer i kroppen, for eksempel fra røyking eller et dårlig kosthold, er en av de viktigste årsakene til overdreven svetting. Bruke forebyggende tiltak samt en noen hjemme rettsmidler for å hjelpe kontroll svetting.

Forebyggende tiltak

Forebyggende tiltak kan bidra til å redusere armhulen svette. Nikotin og koffein er to stoffer som stoffskiftet rente, noe som resulterer i overkant svette. Avgifte kroppen din til å bidra til å fjerne giftstoffer som forårsaker svetting. Prøv å redusere eller gi opp røyking og koffeinholdige drikker, redusere inntaket av fet mat og drikke rikelig med vann for å redusere svetting. Unngå krydret mat vil også holde svette ned. Stress er en annen årsak til overflødig svette, så prøv noen stress-busting triks for å stoppe et angrep av svette. Bruk dype puste og visualiseringsteknikker for å bidra til å redusere stress samt aktiviteter som yoga og trening. Mens yoga og trening vil gjøre deg svette, vil de også redusere stressnivået i kroppen, noe som resulterer i mindre svetting under ugunstige øyeblikk. Også gjennomgå hudkrem valg, så mange hud kremer kan tette porene, noe som resulterer i en opphoping av svette som til slutt bryter gjennom. Bruk bomull klær som lar huden puste for å unngå å svette også.

Talkum

Bruk talkumpudder for å behandle overdreven underarm svette. Pulveret absorberer overflødig svette og vil holde deg følelsen tørr. Se etter talkum-baserte pulver i stedet for cornstarch-basert pulver, som kan kake på huden og føre til en ubehagelig underarm rot. Vask og tørk armhulene grundig før påføring av pulver og holde en liten boks eller flaske talkum i vesken eller vesken til bruk når du føler for svett. Ha på deg løstsittende klær for å ikke bare holde luften strømmer, men å også unngå talkum flekker på klær.

Deodoranter

Deodoranter og antiperspiranter er blant de mest vanlige rettsmidler for overdreven svetting. Se etter deodoranter som inneholder aluminium zirkonium, en ingrediens for å kontrollere svette. Deodoranter som sier "klinisk styrke" inneholder ofte denne ingrediensen. De som inneholder aluminium klorid også hjelpe kontroll svett, men kan føre til hudirritasjon.

Andre ideer

Andre ideer for å kontrollere overdreven underarm svette inkluderer gni skiver av potet på tørre armhuler og la tørke. Du kan bruke hvit og eple cider eddik i stedet for deodoranter og antiperspiranter som effektive metoder for å kontrollere underarm svette. Tilsett noen dråper tea tree olje til en kopp vann og gjelder under armene for å kontrollere svette og bruke en antibakteriell såpe for dårlig lukt fra for mye svetting. Bade minst to ganger om dagen for å holde ren og frisk.

Holistisk Nervesmerter Pain Cures

Holistisk medisin er et forebyggende og naturlig metode for å håndtere helsemessige problemer, og det omfatter mange behandlinger som inkluderer urte, homeopatisk, meditasjon, akupunktur og hypnose. Holistisk utøvere behandle hele personen i stedet for å peke ut spesifikke organer. Mange alternative behandlinger kan lette nervesmerter.

Årsaker og Typer

Blant de mange årsaker til nervesmerter er viral infeksjon, betennelse og traumer. Smerten kan være intens og skarp, som varer fra noen sekunder til timer, og kan ofte tilbake. Postherpetisk nevralgi er fra herpes virus og ofte er assosiert med smerte fra helvetesild. Trigeminusnevralgi, den vanligste nervesmerter, forårsaker en skarp smerte på trigeminal nerve i ansiktet.

Herbal Treatment

Urter har ofte blitt brukt til å behandle smerte fra nervesmerter. Noen av de populære urter er johannesurt, som er anti-inflammatorisk og tilgjengelig i kapsel og skjær form. Pasjonsblomst beroliger nervene og er tilgjengelig i skjær. Jamaicanske Dogwood er en anodyne og er tilgjengelig som skjær og kapsel.

Akupunktur

Akupunktur har vist seg nyttig i behandling av trigeminusnevralgi, og er en ikke-invasiv måte å lindre smerte. Den kinesiske teori er at energien flyter gjennom kroppen på stier kalt meridianer. Når banene blir blokkert, vil både smerte og sykdom følge.

Andre tilnærminger

Nervesmerter kan avhjelpes ved å følge en anti-inflammatorisk diett av hele matvarer med lav-fett protein, høy-fiber karbohydrater og en overflod av frukt og grønnsaker. B-kompleks vitaminer kan være nyttig i kampen mot nervesmerter. Flere homeopatiske midler blir brukt til å lindre nervesmerter. Capsaicin, en aktuell krem ​​laget av chilipepper, kan bringe smertelindring.

Hjem rettsmidler for diabetisk nervesmerter

Diabetisk nervesmerter, også kjent som nevropati, er en degenerativ tilstand som forårsaker smerte og svie samt muskeltretthet. Diabetisk nevropati kan behandles ved å fokusere på den underliggende tilstanden til diabetes samt smertebehandling. Det er flere hjem rettsmidler tilgjengelig for pasienten.

Movement

Forhindre lange perioder med sitter i en posisjon til å bidra til å lindre nerve smerte. Ikke kryss armer eller ben for en lang periode. Hvert 15. minutt bytter posisjoner eller stå opp og gå rundt. Prøv å unngå å sette press på hender, albue, knær eller andre ledd for å hindre at nye nerveskader.

Tren regelmessig ved hjelp av lav innvirkning aerobic for å holde blodet strømmer gjennom kroppen og lette nerve smerte. Gjør omfanget av bevegelse øvelser, for eksempel dans og power walking, for å forbedre kroppens evne til å takle smerte. Øvelsen vil holde blodsukkeret lavt, kontrollere diabetiker årsaken til nervesmerter.

Feet Care

Ta vare på føttene for å hindre nerveskader. Føttene er utsatt for nerveskader av diabetes på grunn av deres konstant bruk. Sjekk føttene for blemmer og kutt daglig som dette kan tyde på problemer med skoene dine. Prøv løse sko hvis blemmer eller kutt vises som trange sko kan gjøre vondt verre, så vel som fører til sår som ikke vil gro. Bruk bomullssokker som er løs og puster. Slitasje pads i skoene for å dempe virkningen når han går. Kjøp en bøyle for sengen som holder dekselet på sengen av føttene for å forhindre overoppheting og press.

Homeopati

Prøv homeopatiske metoder for å lindre smerter fra diabetisk nevropati. Bruk Aconitum for smerter, nummenhet og brennende følelse i ekstremiteter. Bruk belladonna å lette plutselige skyting smerter og rødhet i huden på grunn av smerter. Bruk hypericum å holde smerten ut av fingre, tær og armer og ben.

Kutt ned på kaffe som drikke kan forstyrre de homøopatiske metoder.

Hvordan identifisere Nervesmerter

Hvordan identifisere Nervesmerter


Nervesmerter er en svært smertefull nerve lidelse som fører skarp og brennende smerte, for det meste i ansiktet. Selv om smertene ikke vanligvis vare lenge, er det alvorlig, og er tegnet av et underliggende problem som må bli diagnostisert og behandlet av helsepersonell. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Postherpetisk nevralgi

•  Overvåke stedet der du en gang hadde helvetesild for å se om du har følelser av intens smerte der. Dette trenger ikke å være i ansiktet. Det kan være hvor som helst på kroppen der helvetesild var.

Se etter en uutholdelig følsomhet for å bli berørt, spesielt knapt blir berørt.

Kontroller tidsrommet for å ha sterke smerter og følsomhet på stedet av helvetesild. Denne smerten kunne gå på i måneder eller år.

Watch for depresjon som stammer fra smerte og fra å ikke kunne sosialisere eller være rundt andre mennesker så mye.

Trigeminusnevralgi

Note sensasjoner som knivstikking, stikkende og skarp smerte på den ene siden av ansiktet lik som et elektrisk støt.

Monitor smerte som oppstår i spasmer. Du vil ha korte forekomster av smerter som varer bare noen få sekunder hver.

Vær på vakt hvis du har smerter som synes å være utløst av barbering, spise, snakke, eller berøre ansiktet.

Overvåk hvor lenge du har hatt smerter i ansiktet. Det kan vare i dager, uker eller måneder.

Glossopharyngeal Nervesmerter

Se for store smerter på baksiden av tungen, i halsen og i øret.

Kontroller for å se om smertene begynte plutselig.

Note smerte som oppstår etter å ha spist, snakke eller svelge (særlig svært kald mat som iskrem).

Occipital Nervesmerter

Vær oppmerksom på følelser av smerte, prikking og nummenhet enn halvparten av bunnen av skallen din.

Watch for en knivstikking hodepine.

Monitor noen smerte forårsaket av en klemt occipital nerve som følge av alt fra en hodeskade til leddgikt.

Hint

 • Hvis du tror du har nervesmerter, bør du oppsøke lege umiddelbart. Han vil kunne riktig diagnostisere din smerte og komme opp med riktig behandling plan.

Hvordan å sove med bakhodet Nervesmerter

Hvordan å sove med bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en alvorlig type hodepine som forårsaker symptomer som piercing eller bankende smerte i øvre nakke, baksiden av hodet og bak ørene. Noen mennesker som lider av denne lidelsen vil også ha smerter i pannen og bak øynene, og vil oppleve lysfølsomhet også. Occipital nervesmerter kan være forårsaket av traumer, kompresjon av ryggsøylen, blodåre betennelse, svulster og selv lokaliserte infeksjoner. Smerten forårsaket av denne tilstanden kan gjøre det vanskelig å sove, men det er noen ting du kan gjøre for å lindre ubehag og få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Behandling av symptomene smerte forårsaket av occipital nervesmerter er den beste måten å sikre en god natts søvn fordi det er vanligvis symptomer som holder deg våken. Oral medisiner kan være foreskrevet av legen din for å lindre smerten. Over-the-counter medisiner er også tilgjengelig som vil redusere betennelser og kramper, noe som i sin tur reduserer smerte.

Bruk av varme er en annen måte å lindre symptomene på occipital nervesmerter som ofte kan holde deg våken om natten. Varme hjelpemidler i å redusere betennelse. Du kan bruke varmeputer, varme wraps, varme gel pakker og selv fuktige washclothes varmes i mikrobølgeovn.

Justering av posisjonen du sove i kan også bidra til å redusere smerter forbundet med occipital nevralgi, som noen ganger disse hodepine er forårsaket av en klemt occipital nerve. Aldri sove i en skjev stilling fordi dette kan føre til at hode og nakke muskler til å bli stiv og til kontrakt, noe som kan legge press på nerve. Prøv å sove med en pute som støtter nakken, men som ikke tillater hodet for å være høyere enn halsen.

Hvordan ta Temperatur Under armhulen

Hvordan ta Temperatur Under armhulen


Leger ta en persons temperatur flere forskjellige måter. Temperatur er tatt muntlig, rektalt, og ved hjelp av digitale termometre i øret. De fleste av metodene for å ta en temperatur gjøre barn kaste et raserianfall, men tar temperaturen under armhulen er vanligvis akseptabelt med et barn over tre år gammel. Ta en barnets temperatur under armhulen ved hjelp av et glass eller digitalt termometer. Det er enkelt for alle, og tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Glass termometer

•  Tørk av termometeret med en alkoholserviett. Expose en av personens armhulen områder. Rist termometer og tilbake, slik at temperaturen av termometeret går ned. Pass på at temperaturen er mindre enn 96 grader. Plasser termometeret under armhulen. Sørg for at bare hud berører termometer. Hvis det berører klær, vil det ikke lese ordentlig.

•  Brett persons arm over brystet med armen holdes tett mot kroppen. Hvis det er et lite barn, holder barnets arm mot brystet hans. Pass på at termometeret er sikkert i armhulen.

Vent fem minutter. Fjern termometer. Kontroller temperaturen og tilsett 1 grad. Rengjør termometeret med såpe varmt vann, og skyll den godt.

Ved hjelp av et digitalt termometer

Expose en av personens underarm områder. Tørk av termometeret med en alkoholserviett. Slå på det digitale termometeret, og vent til du hører et pip. Plasser termometeret under armhulen. Sørg for at bare hud berører termometer.

Brett personens arm over brystet. Hvis det er et lite barn, holder barnets arm mot brystet hennes. Pass på at termometeret er sikkert i armhulen.

Vent til digitalt termometer gjør en gjentatt pipelyd. Fjern termometer. Kontroller temperaturen og tilsett 1 grad. Tørk av termometeret med en alkoholserviett.

Tips og advarsler

 • Vent minst 30 minutter før du tar et barns temperatur etter at han har hatt et bad. Bading påvirker barnets faktiske temperaturen lesing.
 • Når du sjekker glass termometer, hold den i øyehøyde under et sterkt lys, så ser termometeret er enklere.
 • La aldri barn være uten tilsyn mens du tar henne temperatur.