Digidexo.com

tredemølle med vekter

Hvordan bruke vekter på en tredemølle

Hvordan bruke vekter på en tredemølle


Kanskje du er ute etter å gå ned i vekt. Kanskje du ønsker å forbedre eller opprettholde din kondisjon. Bruke vekter på en tredemølle legge til en utfordrende og ny dimensjon til en rutinemessig trening på en tredemølle. Jo mer vekt du bærer, jo flere kalorier vil du forbrenne på tredemølle. Vekter gir også en fin måte å øke din styrke og tone ulike deler av kroppen din.

Hvordan bruke vekter på en tredemølle

•  Begynn med lett hånd vekter. En til £ 2 hånd vekter gjøre et godt utgangspunkt, spesielt hvis du ikke er ellers vekttrening. Sving armene når du går eller jogge. Prøv en rekke andre bevegelser som armhevinger, løfter armene over hodet eller holde dem rett ut fra kroppen din.

Bruk sko vekter. Hvis du ønsker å fokusere mer på bena, sko vekter er tilgjengelig fra de fleste sportsbutikker. De bidra til å forbedre kne løft, rumpe, korsrygg, hoppe høyde og smidighet. Vektene feste til joggesko og kan justeres til en rekke vekter. Eller, kan du kjøpe vektet sko. Avhengig av størrelse, kan disse veie 2,2 til 4 kg. hver. Veide sko bør bare brukes for å gå på tredemølle.

Prøv en vektet jakke. Hvis du foretrekker ikke å bære frivekter under treningen, vektet jakker er tilgjengelig på mange detaljhandel sportsbutikkene. Mange er solgt på 20 kg. vekter eller tyngre. Eller, kan du prøve å tilpasse din egen vektet jakke ved å sette vekter i et fiske vest eller andre klesplagg med flere lommer.

Hint

  • Gjør din trening på en tredemølle morsommere ved å lytte til musikk, bøker på tape eller å ha en TV foran deg. Du kan bruke vekter som en tur, jogge eller løpe avhengig av din form og balanse.
  • Strekke alltid og varme opp før trening. Begynn på tredemølle sakte og sørg for at du er balansert som du øker vektene. Starte med de enklere øvelser og langsomt øke vanskelighetsgraden. Strekk igjen etter treningen og kjøle seg ned.

Hvordan å drive en Matrix tredemølle

Tredemøller kan du gå en tur eller en joggetur uten å forlate hjemmet eller gym. The Matrix T5x tredemølle er en kommersiell tredemølle med en 60-tommers med 22-tommers kjører område som har en hard voks reversibel dekk. Stigningen spekter av tredemøllen er fra 0 til 15 prosent, og hastighetsområdet er 0,5 til 12 mph. Konsollen til T5x er en matrise LED. Maskinen har en knapp quick-start-funksjon, og kjører eller går programmet kan omprogrammeres on-the-fly.

Hvordan å drive en Matrix tredemølle

Trykk på Quick Start-knappen og deretter knappen Manuell program. Trykk på Velg eller vent i fem sekunder, og trykk deretter på Start. Tredemøllen vil begynne på 0,5 km / h med en 0 prosent stigning. Velg tidspunktet for manuell trening med pil opp og pil ned. Trykk på Velg og deretter Start. Velg skråning nivået på treningen med pil opp og pil ned. Trykk på Velg og deretter Start. Å beregne kalorier du forbrenner, skriv inn din vekt med opp og ned-pilene. Trykk på Velg og deretter Start.

Trykk på Program-knappen for å velge et treningsprogram. For eksempel, hvis du trykker på programknappen til Rolling vises, så du trykker på Velg fulgt av Start, vil dette simulere gå eller løpe på bølgende åser. Velg treningen tid med opp og pil ned, og trykk deretter på Velg og deretter Start. Justere stigningen nivå for treningen med piltastene, og trykk på Velg og deretter Start. Skriv inn din vekt med pil opp og pil ned, og trykk deretter på Velg og deretter Start.

Trykk på Target HR-knappen for å velge en pulsprogram. Du bør bruke pulsbåndet når du kjører en pulsprogram slik at T5x kan overvåke dine hjerteslag per minutt. Velg tidspunktet for programmet med pil opp og pil ned. Velg din alder med pil opp og pil ned. Velg Prosent av makspuls ved å bruke piltastene. Dette nummeret må være mellom 50 og 80 prosent. Velg Maksimal hastighet / høyde for å velge hastighet eller høyde som du vil bruke i pulsprogram. Juster begge med pilene opp og ned. Trykk på Start.

Elliptiske kalorier kontra Tredemølle Kalorier

Elliptiske trenere og tredemøller er to av de mest populære typene av treningsutstyr. Begge gir en aerobic trening og har justeringer som kan gjøre treningen så intens som brukeren ønsker. Mengden kalorier du forbrenner på hver avhenger av hvor mye du veier og hvor hardt du trener.

Ellipsetrener

Ifølge Caloriesperhour.com, et nettsted med kalori-brennende anslag for tusenvis av aktiviteter, ville en 150-kilos person forbrenner 277 kalorier i løpet av en times lang treningsøkt på en elliptisk med moderate innstillinger - 60 skritt i minuttet på en motstand på 7 (av 20). En 200-kilos person ville brenne 301 kalorier.

En mer intens trening - 70 skritt per minutt ved en motstand på 15 - ville føre til at 150-kilos person til å brenne 507 kalorier i timen. Den 200-kilos person ville brenne 607 kalorier.

Tredemølle med No Incline

Tredemøller har to justeringer som forårsaker en trening for å forbrenne flere kalorier. Den første er hastighet.

Ifølge Caloriesperhour.com, vil en 150-kilos person forbrenner 272 kalorier i timen under en moderat fire kilometer per time trening på en tredemølle uten stigning. Den 200-kilos person ville brenne 363 kalorier.

Tredemølle med tilbøyelige

Turgåing og kjører oppoverbakke krever mer energi, så mange tredemøller kan settes på en skråning for å gjøre en treningsøkt mer utfordrende. Ifølge Caloriesperhour.com, vil en 150-kilos person forbrenner 456 kalorier ved å gå i en time på 4 mph med en stigning på 5 prosent. Den 200-kilos person ville brenne 608 kalorier i timen.

Kjører på en skråning brenner mest kalorier. En 150-kilos person ville brenne 953 kalorier ved å kjøre på 7 km / h for en time på en 5 prosent stigning. Den 200-kilos person ville brenne 1270 kalorier på en time.

Form

Form er viktig å estimere kalori-brenning potensialet i noen trening. Det finnes måter å jukse på noen øvelse, og jo mer du jukser, jo færre kalorier du forbrenner. Når du kjører på en tredemølle, er det viktig å praktisere god kjører skjema - nemlig ikke kjøre mens du lener deg på konsollen eller håndtak.

På en elliptisk trener, er det viktig å presse pedalene ned med leggmusklene og flytte polene med dine brystmuskler og triceps. Bare skiftende vekten fra det ene benet til det andre vil gjøre maskinen flytte, men det vil ikke gi deg mye av en trening.

Utstyr Kvalitet

Ved hjelp av treningsutstyr med pålitelige bruker konsoller (for å fortelle deg hvor fort du beveger deg) er viktig for å få en nøyaktig vurdering av din trening. Så er vedlikehold; tredemøller som belter rykk vil gi deg en ujevn og ubehagelig trening og elliptiske trenere med utslitte resistensmekanismer vil ikke gi deg den motkraft du trenger.

Hvordan bruke iFit Feature på en Nordic Track tredemølle

IFit er en trening teknologi som lar deg utvide antall økter tilgjengelige med Nordic tredemølle eller annet treningsutstyr. Du kan laste ned iFit treningsøkter til tredemølle med et SD-minnekort, en USB minnepinne eller via det trådløse hjemmenettverket, hvis tilgjengelig. De treningsøktene er utformet for å oppnå spesifikke mål, som for eksempel vekttap, body sculpting eller utholdenhet, og har tale-fortellerstemme av en trener mens du arbeider ut og sporing av din fremgang over en åtte ukers periode.

Hvordan bruke iFit Feature på en Nordic Track tredemølle

•  Fest den ene enden av tredemølle nøkkelen til bukselinningen og sett den andre enden inn i tredemøllen konsollen. Nøkkelen er en sikkerhetsinnretning konstruert for å stenge ned utstyret hvis du faller eller blir kastet fra tredemølle under treningen.

Sett inn en iFit treningsøkt SD-minnekort inn i sporet foran på tredemølle konsollen. Kortet bør innrettes med navnet på trening med forsiden opp og metallkontaktene på kortet vender ned.

Trykk på piltastene ved siden av iFit kortspor for å velge en treningsøkt. Konsollen vil displayet vise en sti på siden av et fjell som reflekterer stigningen på treningen. Displayet vil også vise navnet på treningen, maksimal stigning, lengde og maksimal hastighet på treningen.

Trykk på "Start"-knappen for å begynne treningen. Tredemøllen vil starte på utgangshastighet og stigningsnivå for treningsøkten. IFit treningsøktene er delt inn i ett-minutts segmenter med en hastighet og stigning for hvert minutt.

Velg "Speed" eller "Incline" for å overstyre innstillingene for det aktuelle segmentet av treningen. Endringene vil berøre kun segmentet du er på. Når neste segment begynner, vil tredemøllen justere til de programmerte innstillinger for hastighet og stigning på treningen.

Gjentatte ganger Trykk på "Display Mode"-knappen for å velge den informasjonen du ønsker å se i løpet av treningen. Displayet kan vise gjenværende tid, distanse, hastighet, stigning, hvor mange kalorier har blitt brent per time eller under hele treningen og antall vertikale meter du har klatret. Trykk på "Display zoom" opp og ned piltastene for å zoome inn eller ut av fjellet trail på displayet.

Trykk på "Stopp"-knappen for å stoppe treningen. Tredemøllen vil stoppe, og treningen fremgang og posisjon lagres på SD-minnekort. Når du begynner treningen igjen, vil den fortsette på neste segment.

Fjern nøkkelen fra konsollet. Fjern iFit SD-minnekortet ut av sporet.

Tredemølle vedlikehold

Tredemøller er fremtredende treningsapparater vanlig i treningssentre og hjemme. Deres evne til å gi effektiv aerobic trening innenfor en begrenset plass er nesten uten sidestykke, og er grunnen til at de ofte er en må-ha for trening aficionados. Likevel, tredemøller krever periodisk vedlikehold for å unngå skader som ofte viser seg kostbart i det lange løp. Konsekvent vedlikehold av en tredemølle er vanligvis enkel og kostnadseffektiv.

Vedlikeholdssett

Ettersom populariteten til tredemøller har økt, tredemølle vedlikeholdssett for hjemmebruk i økende grad har blitt tilgjengelig. Disse består av en voks eller silikonvoks smøremiddel, som kan anvendes til beltet sporing for å forlenge levetiden for remmer og generell bruk. Når beltet er igjen uten vedlikehold og smøremidlet tørker over tid, begynner båndet å slites ned og forårsaker ekstra friksjon. Denne økningen i friksjon setter en større belastning på tredemølle motor. Over tid, kan langvarig bruk av et tørt belte resultere i et mislykket motor - en kostbar reparasjon oppover på 100 kr.

Før du kjøper et vedlikeholdssett, se bruksanvisningen for din tredemølle. Enkelte tredemøller krever ikke smøremiddel, mens andre kan kreve sin egen bestemt type levert av tredemølle produsenten. Videre tredemøller varierer i hvor ofte vedlikehold er nødvendig. Hvis man følger bruksanvisningen og gjør periodiske kontroller selv vil ikke bare holde deg fra å bruke for mye tid og penger på over-vedlikehold, men vil også hindre deg fra dyre reparasjoner på grunn av omsorgssvikt.

Andre forebyggende tiltak

Etter hvert som bruken av tredemølle øker, kan spenningen av slitebanen beltet avvike fra mengden av spenning som remmen blir vanligvis holdt ved. Ifølge Treadmilltalk.com, er like enkelt som å stramme de to justeringsskruene helt tilbake på tredemølle med en umbraconøkkel justere spenningen.

Det er også anbefales å regelmessig rense tredemølle. Støvsuging området rundt det vil hindre rusk, støv og lo fra samler mellom beltet og tredemølle spor. En beskyttende tredemølle gulvmatte vil gå en lang vei mot å hindre støv og rusk akkumulering. Det vil bidra til å redusere vibrasjoner og bidra til å holde tredemølle motor fra å bli tilstoppet av lo og rusk. Tørk tredemølle med desinfeksjonsmiddel og et håndkle for å fjerne bakterier og svette som kan skade beltet og rekkverk.

Hvordan å miste vekt med tredemølle Økter

Hvordan å miste vekt med tredemølle Økter


For å gå ned i vekt må du legge til en kombinasjon av både kosthold og mosjon i din daglige rutine. Vekttap innebærer en enkel ligning: brenne mer kalorier hver dag enn du forbruker. Av denne grunn, hvis du begynner å gjøre tredemølle treningsøktene regelmessig og redusere kaloriforbruk du vil kaste overflødig vekt. Og når du trene på en tredemølle du arbeider kroppens største muskelgruppe, og muskler forbrenner mer kalorier enn fett, så hvis du bygger denne muskelgruppe vil du naturligvis brenne flere kalorier.

Hvordan å miste vekt med tredemølle Økter

•  Sett opp din tredemølle i et komfortabelt miljø. Dette kan innebære å bruke en tredemølle i sofaen hjemme, mens du ser på TV eller hører på radio, eller ved hjelp av et treningsstudio tredemølle i en tid der gym er mindre opptatt.

Bruk komfortable klær som absorberer fuktighet. Legg svettebånd til din panne eller håndledd. Dette vil sikre at svetten ikke drypper i ansiktet, eller på utstyret. Joggesko bør også være støttende og behagelig å forhindre skader mens du er på tredemølle.

Planlegg treningen i dagen. Dette vil bidra til å sikre at du har tid til trening, og at det blir en vane. Begynn i det små, med en varighet du er komfortabel med. Gradvis øke lengden og intensiteten på treningsøktene som du legger merke til de blir enklere for deg.

Legg vekter til treningen for å øke intensiteten. Iført vekter på bena vil piffe opp intensiteten og iført vekter på armene vil også bidra til å bygge overkroppen sammen med din lavere.

5 Gjør intervaller når du bruker tredemølle. Dette vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. For å legge til et intervall alt du trenger å gjøre er å legge en periode med raskere å gå eller løpe i omtrent ett minutt hvert femte minutt. For eksempel begynne å gå i fem minutter, gå i ett minutt og tregere og gå for en annen fem. Hold gjenta dette for hele varigheten av treningen.

Du kan også bruke motstand band eller vekter for å skape et intervall. Fest en motstand band til din tredemølle eller slitasje vektet hansker. Gå i fem minutter og og ett minutt slag som en bokser mens du går og holder band eller iført hansker. Terpe trinnene for varigheten av treningen.

Slå opp tempoet ved å endre type går du gjør. De fleste tredemøller la din å løpe, jogge og gå. Du kan også gjøre det på en skråning, gå fremover eller bakover, og du kan selv legge lunges til din tur. Forskjellige vinkler og kroppsstillinger bidra til å utarbeide ulike muskelgrupper.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du starter en ny treningsøkt rutine.

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle


Å miste vekt raskere enn du visste mulig kan gjøres med bruk av en tredemølle eller sykle sykkel. Jo mer kalorier du kan brenne, jo flere pounds du vil miste. Selv om naturlige resultater ikke kan komme med raske øyeblikkelig tilfredsstillelse som alle ønsker, finnes det måter å gå ned i vekt raskere ved hjelp av en tredemølle, sykle eller andre cardio maskin på treningsstudio. Med bruk av intervalltrening, kan du sprenge flere kalorier per treningsøkt, samt få mest mulig ut av din svette og hardt arbeid.

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle

Utfør intervalltrening rutiner på en tredemølle eller sykle. Intervalltrening består av veksling mellom korte perioder med intens trening og litt lengre spruter av resten.

Trening med intervalltrening ved å holde de korte utbrudd av intens trening mellom 15 og 30 sekunder. Bruk minst 30 sekunder til ett minutt for å utvinne og hvile.

Gjenta trinn 2 minst 5 ganger for en rask og effektiv cardio trening som vil brenne kalorier. Intervalltrening vil ikke bare hjelpe deg å slippe pounds, men din kardiovaskulær helse vil bedre også. Dessuten vil stoffskiftet øke med mer trening du gjør, så vil du forbrenne mer kalorier mens du er i ro også.

Alternative hvor lenge du gjør det "sprint" en del av arbeidet og "recovery" del av øvelsen. Du bør presse deg selv til å være andpusten, men ikke presse deg selv hvis du får ør eller svimmel.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du starter et treningsprogram, for å sikre at du er frisk nok. Intervalltrening er veldig intens.
  • Finn ut hva som er riktig for deg individuelt. Leie en personlig trener for en engangs økt for å sikre at du har taket på trening og utfører den riktig. Han kan også lage en personlig opplæringsplan for deg.

Hva er bedre å gå ned i vekt: Walking utenfor eller på tredemølle?

Er trene på en tredemølle er bedre enn å gå eller jogge ute når det gjelder å jobbe ut for å gå ned i vekt? Det hele avhenger. Hver metode har distinkte fordeler, så vel som begrensninger. Svaret på hvilken metode som gir en bedre trening for deg er avhengig av treningsnivå og hva som fungerer best for deg.

Nivå av Challenge

Gange utendørs gir en større grad av utfordring på mange fronter. Utenfor, du har å stri med luftmotstanden. Det er også uforutsigbarhet av kurset, for eksempel fall i veien, mennesker og hindre i banen, noe som kan ringe for deg å stoppe og starte plutselig, eller gjøre side-til-side bevegelser. Det er endringer i terrenget, som kan veksle mellom betong, gress, grus, skitt eller sand. Og det er behovet for å noen ganger klarer oppover og nedover bakker. Utvalget av utfordringer til musklene gir en mer dynamisk trening enn hva du kan simulere på en tredemølle. Men nivået av kontroll du har med en tredemølle ikke bare reduserer risikoen for skader, men kan også være mer krevende med hensyn til konsistensen av hastigheten du er presset til å vedlikeholde. Utenfor, du naturligvis raskere eller tregere, basert på de variablene du støter på. Den eneste måten å jukse hastigheten på en tredemølle er å holde på barene.

Nytelse

Det er et spørsmål om personlig smak. For noen mennesker er det lettere å ta sitt sinn av innsatsen de øve når de jobber på en tredemølle fordi de kan se på TV, høre på musikk eller lese. De har heller ikke å forholde seg til elementene utendørs. Innendørs på en tredemølle, er været ikke-faktor. Du trenger ikke å være bekymret med allergi blir forverret, og når på dagen du velger å trene er irrelevant. Dette kan være å foretrekke for noen mennesker. For andre mennesker, kan konsistensen av å trene på en tredemølle sette til monotonien. Noen favorisere den friske luften utendørs, forskjellen i naturen og de stadige endringene som oppstår gjennom hele kurset. Spørsmålet er hvilken scene inneholder mer appellerer til deg? Hvilken vil du være mer tilbøyelig til å faktisk gjøre på en jevnlig basis? Fordi det spiller egentlig ingen rolle hvilken metode som er teknisk mest effektiv hvis du er mindre tilbøyelig til å følge gjennom.

Kaloriforbruk

Så hvilken er den mer effektiv kalori-brenner, utendørs walking eller en tredemølle? Studier variere. Noen mener at ved å heve tredemølle skråning 1 prosent for å kompensere for motstand faktor, får du en utendørs trening, kombinert med konstant hastighet tilbys på tredemølle. Du har sannsynligvis brenne mer kalorier på en tredemølle enn ute fordi du har en tendens til å kjøre fortere lenger. Andre antyder at større spekter av problemstillinger utendørs gjør det til en mer effektiv kalori-brenner. Forskjellen er imidlertid nominelle. Større hensyn bør gis til nivået av utfordring og glede som best dekker dine behov og smak.

Raskeste måten å miste vekt på en tredemølle

Raskeste måten å miste vekt på en tredemølle


Hvis du har en spesiell anledning som kommer opp eller av andre grunner for å ville gå ned i vekt raskt, slik at du kan se din beste, kan det gjøres ved å endre kosthold og delta i daglig trening hjemme på tredemølle. Ifølge Dr. Michael Dansinger, som jobber med deltakarar på NBCs «The Biggest Loser», er det mulig å miste en betydelig mengde vekt i en relativt kort periode ved å følge en streng plan som består av minst sju timer med kraftig trening per uke.

Raskeste måten å miste vekt på en tredemølle

Alter kostholdet ditt før du starter en tredemølle trening diett. For å gå ned i vekt, må du inntar færre kalorier enn du forbrenner; kutte ned kaloriinntaket med 500 kalorier per dag er vanligvis nok til å gi en 1-2 kg vekttap per uke. Redusere kaloriene enda lenger, ved å forbruke kun 1.050 til 1.200 per dag, vil gi en raskere rate av vekttap i begynnelsen, men redusere inntaket altfor drastisk med en sult diett vil senke kroppens stoffskifte og faktisk gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt etter at kroppen justerer seg til lavere kaloriinntak.

Begynn hver dag med trening ved å varme opp med strekninger, deretter gjøre en treg tempoet gange i 3-5 minutter. Dette vil bidra til å forberede muskler og hjerte for trening og redusere sjansene for å bli skadet under treningen.

Alternative hoveddelen av treningen mellom makt gåing og løping, og med jevne mellomrom endre skråning hvis tredemølle tilbyr dette alternativet. Det er viktig å øke hjertefrekvensen og holde det under trening for maksimal vekttap; det er mange puls kalkulatorer tilgjengelig på nettet som bruker faktorer som alder og hvilepuls for å hjelpe deg å finne din ideelle beats per minutt rekkevidde.

Arbeid overkroppen med håndvekter mens du går på tredemølle. Dette vil bidra til å styrke dine armer, skuldre og øvre rygg. Jo mer muskelmasse kroppen din har, jo flere kalorier vil det brenne, så det er alltid en god idé å jobbe med å bygge muskler i tillegg til cardio trening.

Trening på tredemølle minst en time per dag, men ikke presse deg selv så hardt at du opplever mye smerte mens du trener. Du må kanskje begynne forsiktig ut til kroppen din bygger opp utholdenhet, og deretter øke intensiteten på treningsøktene dine når du begynner å føle deg mer komfortabel.

Hint

  • Reduksjon av stivelse og natrium i kosten kan resultere i en rask tap av opp til £ 5. av væske når du først starter din diett og treningsprogram.
  • Alltid konsultere med legen din før du starter en drastisk vekttap rutine.

Hva er fordelene med en skråning tredemølle?

Hva er fordelene med en skråning tredemølle?


Folk lett blir lei av de samme kjedelige øvelser. De ønsker mer fleksibilitet i sine treningsprogram, men synes det er vanskelig å møte denne utfordringen. Nå, med tredemøller er mer populær enn noensinne, og med ekstra funksjoner som for eksempel stigningsprogram, folk nyter sine treningsøkter og drar på en rekke måter.

Cardiovascular

Stigningen funksjonen på tredemøller utfordrer det kardiovaskulære systemet. Selv om du er overvektig eller utvinne fra en skade, kan du justere stigningen slik at du fortsatt får en utfordring skreddersydd for din situasjon. Working ut på en skråning fører til lungene til å puste dypere og øker blodstrømmen til lungene og hjertet.

Brenn kalorier

Ved hjelp av en tredemølle på en skråning øker antall forbrente kalorier. Uten en skråning, vil du brenne et gjennomsnitt på 500 kalorier. Ved å sette din stigning på 15 prosent, vil du øke kaloriforbrenningen med 60 prosent når du kjører eller med 150 prosent når han går, i henhold til trenings direktør Mary Christ Anderson.

Challenge Muskler

Trene på en skråning tredemølle bygger mer muskler i ankler, kalver, og øvre og nedre lår enn ikke går på en plan overflate. Stigningen på tredemøllen strekker kalvene, og dermed bygge lange, magre muskler. Jo brattere du setter skråning, jo mer vil du ha nytte. Du kan øke muskelbygging ved å fjerne hendene fra rekkverk.

Convenience

Ved å heve og senke spor, kan du etterligne utendørsforhold med skråning tredemølle. En skråning tredemølle gir oss mulighet til å presse inn en kort treningsøkt som etterligner en løpetur eller naturlig terreng når som helst på dagen eller natten, i personvernet til hjemmet ditt, uten at du trenger å bekymre deg for ekstreme værforhold.

Kontroll

Bare å justere stigningen noen inches manuelt kan gjøre at du føler du kjører opp eller ned en bakke. Noen tredemøller har automatiske programmer som øker og redusere stigningen nivået slik at du kan få mest mulig ut av treningen og møte dine fitness mål uten å avbryte fokuset å omstille innstillinger. Dette gir deg muligheten til å styre treningen på en måte som du ikke kan når den går på naturlig terreng. Rick Morris, forfatter av boken "tredemølle Trening for Runners sier:" Trene på en maskin kan du strukturere hill arbeid som er svært spesifikke for dine mål og nivå av form. "

En dag kan du programmere maskinen til å etterligne bølgende åser og neste dag justere den til å imitere hellinger du vil oppleve på en utfordrende tur. Du kan også programmere maskinen slik at den husker tidligere aktiviteter, slik at du kan gradvis øke intensiteten på treningen.

Fordeler med 40 minutter på en tredemølle

Fordeler med 40 minutter på en tredemølle


Tredemøller pleide å være de stasjonære maskinene på treningsstudio som tillater deg å se på en TV som du putter i 30 minutter med kardiovaskulær trening. Men nå medisinske fagfolk anbefaler at du får i 40 minutter med kardiovaskulær trening tre ganger i uken eller mer, og du kan gjøre det går på en tredemølle under vann eller på ditt eget skrivebord. Fordeler inkluderer større vekttap, mindre belastning på leddene og bedre hjerte helse.

Økt Vekttap

Enten du bruker en undersjøisk tredemølle eller en tredemølle på land, gå for 40 minutter kan resultere i ditt brenner mellom 80 og 100 kalorier for hver kilometer du går, ifølge WALK USCB Program. Denne beregningen er basert på en gjennomsnittlig 150-kilos person. Du vil oppleve større eller mindre vekttap avhengig av din form og fart.

Telle trinnene du tar i første minutt av å gå for å finne ut hvor mange minutter det tar deg å dekke en mile på at tempo. For eksempel vil 105 trinnene i et minutt tilsvare en mil hvis du går på at tempo i 20 minutter. Du kan dekke to miles under 40-minutters tredemølle spasertur på at tempo og potensielt miste 200 kalorier.

Redusere Joint Strain og sjansene for å falle

Hvis du gjenoppretter fra en skade eller hvis du lider av leddgikt, trenger du ikke å gi opp treningen og gå på tredemølle. Du kan gå på en undersjøisk tredemølle. Denne type tredemølle arbeider for å redusere felles belastning mens du trener, fordi bassengvannet gjør deg mer vektløs, som reduserer felles belastning.

Hvis du er i god nok helse til å bruke en vanlig tredemølle, vil du fortsatt nyte mindre felles belastning på det enn du ville fra å gå på betongflater. Du også er mindre sannsynlig å snuble over en tur, bli jaget av naboens hund eller fall. Side rekkverk på tredemølle hjelpe deg stødig selv hvis du blir sliten eller ubalansert, og du trenger ikke de å holde på på vanlige veier. I tillegg overvektige mennesker, som ellers kan ha en vanskeligere tid med vektbærende øvelser kan trene lettere i vannet.

Forbedre Heart Health

Konsekvent trening på 40 minutter daglig, minst tre ganger i uken, på din puls forbedrer ditt hjerte helse, ifølge Cleveland Clinic. Tredemøller generelt har pulsmålere på dem, slik at du kan overvåke når du har fått pulsen opp til riktig nivå for din alder og kondisjon, og for å se at den holder seg i dette området i 40 minutter.

Trene på tredemølle forbedrer den kardiovaskulære systemet generelt. Det reduserer hjertesykdom risikofaktorer, selv om en arvelig faktor for hjertesykdom er til stede. Det hjelper også hjertet ditt arbeid mer effektivt.

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap


En tredemølle lar deg gjøre en walking eller løping baserte cardio trening hele året, når som helst på dagen, uavhengig av værforholdene utenfor. Mens ideen om å løpe eller gå på en tredemølle kan høres kjedelig, har du muligheten til å endre hastighet og stigning på tredemøllen for å legge til variasjon i treningen. Mange tredemøller har treningsøkter pre-installert på maskinene. Treningen alternativer på en tredemølle kan gi deg muligheten til å trimme fett og gå ned i vekt. Du må brenne 3500 kalorier for å miste en kilo fett, så jo mer effektiv trening din er, jo raskere kan du miste vekt.

Steady-State Vs. Intervalltrening

Det er to grunnleggende typer cardio trening: steady-state trening og intervalltrening. En steady-state arbeid er en type trening hvor du i hovedsak opprettholde samme tempo for hele varigheten av treningen. Et eksempel på dette er å gå eller jogge på en konsekvent moderat tempo. Intervall økter er trening som flette intervaller med høy intensitet aktivitet med intervaller på lav intensitet aktivitet. Spin klasser ansette intervalltrening, som instruktøren fører kundene gjennom perioder med intens syklet, etterfulgt av perioder med mer moderat syklet. Begge typer økter er gunstig for kroppen din, men intervalltrening kan tillate deg å forbrenne mer kalorier på kortere tid enn du ville gjort i en steady-state trening. Mens det er mange faktorer som avgjør hvor mange kalorier du forbrenner under treningen, for eksempel alder, kroppssammensetning, generelle egnethet nivå, vekt og treningsintensiteten nivå, blant andre, kan du potensielt doble kalori burn rate ved å bruke et intervall trening i stedet for en steady-state trening.

Bruke hastighetsinnstillinger

Å miste vekt og forbrenne fett, må du brenne mer kalorier enn du normalt ta i eller bruk. Mens slanking er en viktig del av noen vekt-tap plan, få mest mulig ut av treningsøktene - i form av å brenne kalorier - er like viktig. Ved hjelp av hurtiginnstillingsfunksjoner på tredemølle kan hjelpe deg med dette, som jo raskere du kjører, jo flere kalorier vil du forbrenne. Hvis du gjør en steady-state kjøringen stilles tredemølle på høyeste hastighet du kan trygt opprettholde for lengden på oppløpet. Hvis du på noe tidspunkt under treningen du finner ut at du sliter med å opprettholde tempoet, satt på tredemølle til en lavere hastighet slik at du ikke skader deg. For intervall økter, bruke hastighetsinnstillingene for å endre hastigheten på tredemølle under treningen. For eksempel, hastighet opp farten på tredemøllen, så du kjører hardt i 1 minutt, og deretter bremse tredemølle ned til et tempo der du gjør en moderat jogge i 1 minutt. Alternere hastigheter for varigheten av treningen.

Bruke stigningsnivå

En annen måte du kan bruke kontrollene på tredemøllen i treningen er ved å endre stigningen på maskinen. Jo høyere du setter skråning, jo mer intense du gjøre treningen og i sin tur, jo mer kalorier og fett du forbrenner. I en steady-state trening, er helningen på skråning avhengig av om du skal gå, jogge eller løpe på tredemølle. Hvis du bare gå på tredemølle, sette tredemøllen til en brattere skråning kan gi deg en ganske sprek trening. Hvis du jogger eller løper, men sette tredemøllen for bratt kan trette deg ut for raskt, så det ville være bedre i dette tilfellet å bruke en mer slakk bakke. Bruke stigning for et intervall trening er lik ved hjelp av hastighetsinnstilling: veksle hvor bratt tredemølle skråningen på forhåndsinnstilte intervaller, for eksempel 1 minutt, 2 minutter eller 5 minutter.

Utforme en Workout Schedule

En av de faktorene som gjør intervalltrening så effektivt er at det utfordrer kroppen din ved å holde den gjette. Når du utformer treningsprogram, holde det i tankene kan hjelpe deg å nå dine mål om tap av vekt og fett, og også hindre deg fra å bli lei av treningen. Ikke bruk den samme treningen hver dag; i stedet, blande opp treningsøktene som du gjør. For eksempel, hvis du gjør en 30-minutters speed-intervall trening på mandag, gjør en steady-state trening som varer 45 minutter på tirsdag, etterfulgt av en 20-minutters stigning-intervall trening på onsdag. Gi deg selv en dag eller to av hver uke for å tillate kroppen å hvile og komme seg fra treningsøktene.

Hvordan bruke en tredemølle for å brenne mest fett

Tredemøller er et av de mest nyttige vekttap verktøy, hvis du bruker dem riktig. Følg denne fremgangsmåten for å få mest mulig fettforbrenning og kaloriforbruk på tredemølle trening.

Hvordan bruke en tredemølle for å brenne mest fett

•  For å forbrenne fett på en tredemølle, må du presse deg selv. Mens en spasertur langs i et bedagelig tempo på en tredemølle er bedre enn ingenting, kan du brenne mange flere kalorier hvis du bump opp intensiteten. Øk baseline til en hastighet som er behagelig å gå på, men som gjør det litt vanskeligere å holde opp en samtale; omtrent en 5/10 i vanskelighetsgrad.

Nå må du velge et intervall modus som du kan bytte til som gjør tredemølle treningen mer intens. Hvis du ikke kan kjøre, øke stigningen på tredemøllen. Hvis du kan, legge en joggeintervall.

Bytt frem og tilbake mellom de vanlige og økte tredemølle nivåer; 4 minutter på en vanlig tempo (5/10), og deretter 2 minutter med tredemølle hastighet raskere (8/10 vanskelighetsgrad), eller i en skråning; avhengig av hva du kan håndtere.

Sett en tredemølle mål om en viss tid eller miles å dekke. Bruk din tredemølle hver dag for å oppfylle disse målene og fett vekt vil slippe, og kroppen din vil begynne å bli tonet.

Self-Powered Vs. Elektrisk tredemølle

Self-Powered Vs.  Elektrisk tredemølle


Regelmessig fysisk trening kan forbedre din fysiske helse. Kjøpe en tredemølle kan hjelpe deg med å lage en daglig mosjon rutine mer praktisk slik at du kan unngå å gå til et treningsstudio. Sammenligning av funksjonene i selvdrevne og elektriske tredemøller kan hjelpe deg i beslutningsprosessen.

Kostnad

Priser for en selvgående tredemølle vanligvis varierer fra $ 120 - $ 170, noe som gjør det til et godt alternativ når du handler på et budsjett. Elektriske tredemøller kan variere fra ca $ 190 til flere tusen dollar.

Fitness

Hold dine fitness mål i tankene når du velger hva slags tredemølle for å kjøpe. For selvdrevne tredemøller, brukerens styrke og konsistens bestemmer hastigheten, noe som kan føre til at du forbrenner mindre kalorier. Elektriske tredemøller tilbyr fitness valg, noe som bidrar tone musklene eller gå ned i vekt.

Funksjoner

Ikke alle manuelle tredemøller har en skråning eller du må kanskje gå av tredemøllen for å justere stigningen. Elektriske tredemøller kan du justere stigningen mens du på maskinen.

Lagring

Hold mye plass som trengs i tankene når du kjøper en tredemølle. Selvforsynt med strøm tredemøller tilbyr en lett og enkel lagring alternativet, mens noen finner elektrisk tredemølle modeller for tungvint å enkelt butikk.

Betraktninger

På grunn av beltet motstand, kan det oppstå problemer når får en manuell tredemølle for å starte, spesielt hvis bare å begynne å trene. Elektriske tredemøller kommer i en rekke størrelser; de fleste elektriske tredemøller vil ta opp mer plass i hjemmet ditt enn selvforsynt med strøm design.

De beste tredemølle Kjennetegn

De beste tredemølle Kjennetegn


Dagens tredemøller er mer avansert enn de noen gang har vært, ifølge forskning fra Runner World Magazine. Nye tredemølle teknologier ta hensyn til kundenes behov, som å redusere felles press og forbedrede sikkerhetsfunksjoner. Kundene har mange alternativer når du kjøper treningsutstyr. Men er det noen kjennetegn som gjør visse tredemøller skiller seg ut fra blant konkurrerende utstyr.

Hestekrefter vurdering

De hestekrefter måler hvor mye strøm tredemølle motor kan gi til beltesystemet. Beltesystemet gjør at tredemøllen for å flytte til en ønsket hastighet. Tredemølle motorer har hestekrefter alt fra 1,5 til 3,0. Trenerens Secrets hjemmeside antyder de beste tredemøller har en hestekrefter på 2,0 eller høyere. Noe med en lavere rating vil kreve reparasjoner fra sammenbrudd og overoppheting av motoren.

Aluminum Frame

De fleste tredemøller er laget med stålrammer. Imidlertid er de beste tredemøller laget med aluminiumsrammer. Det er fordeler til en aluminiumsramme som gjør disse tredemøller bedre enn andre. Aluminiumsrammer kan støtte mer vekt, ifølge Trener Secrets. Noen aluminium tredemøller kan holde opp til 500 kg. Dessuten er denne type tredemølle overlegen fordi den er motstandsdyktig mot rust og korrosjon. Stålrammer kan bli forvrengt med vann eller alderdom.

Skjerm Console

Displayet konsollen er et viktig salgsargument for tredemølle kunder. Det er der kunden ser funksjoner som andre tredemøller ikke har. Noen av de mest populære tredemøller har funksjoner som innebygd treningsøktene, hjerte-rate kontroll og musikkspillere. Selv om disse ikke skulle være de eneste grunnene en tredemølle er kjøpt, bør de gjøre tredemølle skiller seg ut.

Emergency Shut-off

Høy kvalitet tredemøller har denne sikkerhetsanordning. En nødstopp knappen kutter strømmen til tredemøllen umiddelbart. Noen tredemøller har en ledning som slår av strømmen når den er trukket. Denne sikkerhetsfunksjonen hjelper ved utløsning eller en plutselig medisinsk nødstilfelle mens du bruker tredemøllen. Brukeren kan raskt kutte strømmen til tredemøllen, eller strøm kuttes automatisk.

Safety Lock

Tredemølle Online sier at denne funksjonen holder barna trygge. Når tredemøllen er i lock-modus, kan det ikke slås på. Barn kan ikke tilfeldigvis slår på tredemølle og skade seg selv. Anslagsvis 8.700 skader fra hjemmet treningsutstyr oppstår årlig hos barn i USA, ifølge Pub Med. De beste tredemøller har en sikkerhetslås funksjon for å holde barn trygt fra skade eller død.

Pro-Form 1050 tredemølle Spesifikasjoner

Bygget for å hjelpe deg å miste vekt og forbrenne fett, er den Pro-Form 1050 tredemølle del av Pro-Form makt serien og tilbyr noen bedre enn gjennomsnittet funksjoner som du kan være på jakt etter i en tredemølle.

Spesifikasjoner

Pro-Form 1050 tredemølle bygd for å vare med en 3,0 CHP Mach Z® Commercial Pro Motor, kan skilte med en større-enn-gjennomsnittet (20 med 60-tommers ') kjører treadbelt, som tåler mer energisk og hyppig bruk, sammen med en vektkapasitet på 325 kg. Denne tredemøllen har en 0-12 prosent stigning og lar deg kjøre opp til 12 miles per time.

Pris

Som i 2010, er den Pro-Form 1050 tredemølle MSRP kostnaden oppført på $ 1599. Produsenten tilbyr en bedre-enn-gjennomsnittet garanti som inkluderer to år for deler, ett år for arbeidskraft, 25 år på motor og levetid dekning på rammen.

Anmeldelser

Tredemølle gjennomgang nettsteder har gitt denne maskinen positive anmeldelser for sine spesifikasjoner, moderne utseende, plassbesparende design og garanti.

Hvem trenger en tredemølle?

En tredemølle er en veldig populær øvelse maskin som simulerer de to vanligste formene for kardiovaskulær trening: gåing og løping. Det består av en motor, styrekortet, kroppsramme med rekkverk, bred og solid, og belte dekk hvor remmen er festet. Båndet er utformet til å bevege seg; det er der en bruker vil gå eller løpe. Tredemøllen er brukt av ulike typer mennesker, fra unge til eldre borgere.

Fedme Lider

Tredemøller er svært ofte brukt av lider av fedme som ønsker å forbrenne fett og gå ned i vekt. Etablering av en øvelse rutine er en av de mest anbefalte vekttap metoder. Etter denne rutinen, men kanskje ikke så lett for noen mennesker, på grunn av tidspress eller mangel på treningsutstyr. Å ha en tredemølle kan bidra til å holde denne rutinen, fordi det gir bekvemmelighet og fleksibilitet. Stay-at-home mødre kan bruke tredemølle når deres babyer sover eller på fritiden. Arbeidsfolk kan velge å jobbe på tredemølle når som helst i løpet av dagen eller om natten, forutsatt at den er tilgjengelig.

Gym-Rats

Selv om folk ikke er overvektig, er en nøkkel til å opprettholde helse vanlig løping eller jogging. Regelmessig trening kan være et problem når været ikke tillater utendørs aktiviteter. Med tredemølle, kan brukerne trene uten å tenke på regn, varme, forurensning eller støy. De er også ofte funnet i treningsstudioer, som de gir en enkel stasjonær sted å trene.

Idrettsutøvere

Idrettsutøvere - for eksempel profesjonelle løpere, basketballspillere og fotballspillere - behovet for å være i utmerket fysisk form til å takle kravene fra sine idretter. Ved hjelp av en tredemølle er en måte de kan trene sine kardiovaskulære systemet. Bortsett fra dens bekvemmelighet, kan en tredemølle også være utstyrt med skalaer som utøvere kan bruke til å måle hastighet, distanse, puls og kaloriforbrenningen, som kan hjelpe dem til å trene mer effektivt.

Eldre eller pasienter som trenger rehabilitering

For eldre mennesker eller pasienter som trenger rehabilitering, kan spesielle tredemøller brukes. Eldre mennesker ofte utvikler helseproblemer som skyldes fysisk inaktivitet. En rehabilitering tredemølle er vanlig for eldre å forbedre deres hjerte fitness. Rehabilitering tredemøller er også brukt til å gi fysioterapi for pasienter som har ortopediske og kardiopulmonære problemer. I tilfelle av svært små barn, barn rehabiliteringstredemøller er også tilgjengelig.

Hvordan svette mer på en tredemølle

Hvordan svette mer på en tredemølle


Svette er naturens måter å kjøle ned kroppstemperaturen, noe som er viktig under en intens tredemølle trening. Beløpet som du svetter, avhenger av en rekke faktorer, som kjønn, kondisjon, kroppsvekt og intensiteten på treningen. Selv om kvinner har flere svettekjertler, menn har en tendens til å svette mer fordi deres kjertlene er mer aktive. Passer folk vil svette raskere under en treningsøkt enn stillesittende mennesker. Men stillesittende og overvektige personer ofte svetter mer. Endre innstillingene på tredemølle eller bruk fitness verktøy, for eksempel vekter, å svette mer under treningen.

Hvordan svette mer på en tredemølle

Utfør intervalltrening. Begynn med en fem-minutters oppvarming på tredemølle på en 3 kilometer per time tempo. Prøv å kjøre i ett minutt på seks miles per time deretter gå i 1 minutt ved 3 miles per time. Juster tempo basert på din kondisjon. Gjenta disse intervaller i 20 minutter. Fullføre treningen med en fem-minutters nedtrapping.

•  Øk tredemølle skråning. Kjører på en skråning aktiverer flere muskler og øker hjertefrekvensen for å gjøre tredemølle treningen mer utfordrende. Justere stigningen på tredemøllen til mellom 5 og 15 prosent for å øke intensiteten på treningen.

•  Øk tredemølle hastighet. Som din kondisjon bedres, gå eller løpe raskere for å øke pulsen og intensiteten på treningen.

bære ekstra vekt for å øke intensiteten på treningen til å svette mer. Hold manualer mellom 5 og 12 pounds mens du går på tredemølle. Unngå holde manualer mens du kjører.

Hvor lenge bør du går på en tredemølle per dag?

Jo lenger jo bedre

Hvis du prøver å gå ned i vekt ved å gå på en tredemølle, som med alle cardio trening, jo mer tid du bruker å gjøre det, jo flere kalorier vil du forbrenne. Den tredemølle Rådgiver hjemmeside siterer en studie som viser at trening på en tredemølle i 60 minutter forbrenner i gjennomsnitt 705-865 kalorier.

Det avhenger Intensitet

Går på en tredemølle vil ikke brenne kalorier så raskt som jogging på tredemølle, som omfatter intervalltrening eller bruke tredemølle skråning funksjon for å øke intensiteten på treningen. Hvis du trener på et moderat til høy intensitet, kan du være fornøyd med resultatene du ser på bare 30 minutter per dag med tredemølle walking.

Bottom Line

Den tommelfingerregel for fitness er å satse på 30 minutter fysisk aktivitet de fleste dagene i uken. Gange på tredemølle i 30 minutter til en time per dag ikke bare tilfredsstiller eller overgår dette målet, men kan hjelpe deg å miste vekt. Resultatene på tredemølle walking treningsøktene vil være raskere jo lenger du går, og jo mer intenst du trener.

Walking tredemølle rutine

Tredemølle walking er en ideell form for trening, spesielt i mindre enn ideelle været: regnværsdager i Seattle, minusgrader dager i Minneapolis, oven 100 dager i Phoenix. Nesten hvem som helst kan få på en tredemølle og gå, men å gjøre det på riktig måte, noe som gjør det til en vane og ha mål vil motivere deg og hjelpe tredemølle walking rutine være en vellykket en, enten du ønsker å styrke bein, øke hjerte fitness eller mister noen pounds.

Generelt

Kjenn dine tredemølle kontroller. Pass på at du har på komfortable klær og et par gode sko. Samle vannflasken; musikk, TV-fjernkontroll eller en bok; og telefon (hvis du må), så du slipper å stoppe midt på tredemølle walking rutine. Gjøre de samme strekninger du vil gjøre før alle andre trenings, varmer opp musklene i armer og ben.

På tredemølle, starter med en fem-minutters oppvarming på en langsommere innstilling. Ikke holde på sidefelt. Walk naturlig, med hodet opp og armene svinge på dine sider. Etter oppvarmingen, gradvis øke tempoet og / eller stigning. På slutten av tredemølle walking rutine, sørg for å kjøle seg ned med fem til ti minutter saktere gange. The American College of Sports Medicine anbefaler voksne få minst 30 minutter med moderat intensitet trening (som rask gange) i minimum fem dager i uken for å opprettholde helse og redusere risikoen for kronisk sykdom. For å gå ned i vekt, må du øke lengden og / eller intensitet på tredemølle walking rutine.

Walking Rutiner

Varierende tredemølle walking rutiner vil holde deg fra å bli lei og vil holde kroppen våken, også. Uten variasjon, vil kroppen din bli vant til den "samme gamle ting", og vekttap kan platå. Så, blande den opp. Prøv rask gange på et plan. Bruk din tredemølle er forhåndsprogrammerte rutiner for å variere stigningen (å simulere gå i kupert terreng). Intervalltrening på en tredemølle --- påskynde for et par minutter, og deretter bremse ned for et par minutter --- kan øke stoffskiftet. Gjøre musikken din en god blanding av raske og langsomme, deretter matche tempoet i din vandre i takt med musikken. Hvis du er hjemme, gå seg vill i en film og gå hele tiden i rolig tempo. Hvis du er på treningsstudio og på tredemølle har en TV, ta opp på et show; tiden vil fly med. Ikke glem, minimum 30 minutter med moderat intensitet trening trenger ikke å gjøres på en gang. Hvis du trenger å ta en pause, ta en. Hvis du splitter opp tredemølle tid, men spesifiserer American College of Sports Medicine hvert anfall av moderat intensitet walking må være minst 10 minutter for å oppnå noen helsemessige fordeler; akkumulere bouts hele dagen til du kommer til et minimum av 30 minutter --- men husk, mer mosjon skjenker flere fordeler.

Fordeler med tredemølle Walking

Tredemøller har fordelen av slik at du kan gå i godt vær eller dårlig, natt eller dag. Avhengig av tredemølle, vil det ha funksjoner som lar deg holde styr på tid, hastighet, puls og forbrente kalorier. Tredemølle gang kan senke blodtrykket og styrke bein. Det vil tone musklene, brenne fett og øke din kardiovaskulære kondisjon. Det er en stor utløp for utleie av frustrasjon etter en hard dag på jobb eller får blodet flyter igjen etter å ha sittet hele dagen på datamaskinen.