Digidexo.com

Hvordan behandle Helvetesild på øyelokket og hodebunn

Helvetesild er en smertefull tilstand forårsaket av Varicella Zoster virus. Selv om det viser seg ofte som et sviende utslett, er det faktisk en tilstand av nervesystemet. I tillegg til hudirritasjon, helvetesild er utrolig smertefullt. Mens helvetesild kan skje på en hvilken som helst del av kroppen, er det vanlig, og spesielt ubehagelig både på hodebunnen og øyelokkene. Heldigvis finnes det en rekke ulike metoder for å behandle helvetesild på øyelokkene og hodebunn.

Bruksanvisning

Se legen din. Helvetesild på øyelokkene er spesielt farlig. Hvis det er venstre ubehandlet, kan viruset skade øynene og med føre til blindhet. Antivirale medisiner er ofte foreskrevet for å behandle helvetesild, og de må tas innen 72 timer etter at blæredannelse.

Snakk med legen din om reseptbelagte aktuell kremer. Lokalbedøvende kremer vil berolige din blemmer i huden og lette helvetesild 'smerte. Gjelder ikke over-the-counter kremer som de kan reagere dårlig med blemmer. Mens du kan bruke slike kremer liberalt til hodebunnen din, vær forsiktig med søknaden på øyelokkene. Du må holde kremen ut av øynene for å unngå ubehagelige og ødeleggende øyeirritasjon.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Piller som aspirin og ibuprofen er tilgjengelige over-the-counter på de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker. Medisinen vil bidra til å redusere betennelse på øyelokkene og hodebunn. Det vil også redusere smerte fra helvetesild.

Påfør en kul komprimere til øyelokkene og hodebunn. Suge en ren vaskeklut i isvann og bruke den til de berørte områdene. La kompress på hodebunnen din og øyelokkene i ca ti minutter. Vent fem minutter og deretter gjenta søknaden.

Rest. Som helvetesild angriper nervesystemet, er det langt mer enn bare en hud tilstand. Du må få nok hvile for å styrke immunforsvaret og hjelpe utvinning.

Prøv urtemedisiner. Arsenicum album brukes til å behandle helvetesild 'smerte og bistand i hudens gjenopprettingsprosessen. Den er tilgjengelig i muntlig og aktuelle former på de fleste helse og homøopatiske butikker. Clematis erecta og rhux toxicodendron er andre urtemedisiner som vanligvis brukes til å behandle helvetesild.

Tips og advarsler

  • Helvetesild er svært smittsom.
  • Oppsøke lege umiddelbart ved første tegn av helvetesild. Ikke pop eller presse helvetesild 'blemmer. Gjør du det kan føre til arrdannelse.