Digidexo.com

Hvordan Stopp Binge Eating & Start å miste vekt

Ifølge National Library of Medicine, over 60 prosent av amerikanske voksne er overvektig og overspising rammer ca tre prosent av befolkningen. Kontrollerende overspising og miste vekt innebærer ofte atferdsproblemer eller emosjonelle endringer i tillegg til å korrigere spise-og mosjonsvaner. Overvektige mennesker opplever ofte at når de klarte å kontrollere overspising og opprettholde sunne spise-og mosjonsvaner, vil vekten kommer av naturlig.

Hvordan Stopp Binge Eating & Start å miste vekt

Hvordan Stopp Binge Eating & Start å miste vekt

•  Vurdere matvaner. Hold en journal for å skrive ned hva, hvor mye og når du spiser, og hvordan du følte på den tiden. Se etter overstadig utløser slik som stress, tristhet eller tretthet som kan ha bidratt til en binging episode.

Unngå binge triggere. Avspenningsteknikker som meditasjon, yoga eller bare snakker med en venn kan hjelpe mot stress og hjelpe deg å unngå overspising. Hvis overspising er ute av kontroll, og du har en hard tid å identifisere eller unngå triggere, mener en støttegruppe rettet mot overspising og vekttap.

Sett realistiske mål. Snakk med en lege om hva din optimal vektområdet er. Mange er sine egne verste kritikere når det gjelder kroppsbilde og realistiske vekttap mål. Mediene har en stor innflytelse på hva folk flest anser som den perfekte kroppen eller sunn vekt. Vekttap mål bør være basert på helse og fitness, ikke mediebilder.

Clear huset til junk mat. Å ha usunn mat på hånden kan være for mye av en fristelse for mange overstadig eaters. Erstatte junk mat med et bredt utvalg av sunne spise alternativer for å stoppe deg fra gripe fetende mat med liten næringsverdi.

Bli kjent med porsjonsstørrelser. Det er ingen magisk formulering av matvarer som vil fremme vekttap. Det handler om expending mer kalorier enn du spiser. En halv kopp pasta, en kopp eller 1 til 2 oz. av meieri og 3 til 4 oz. kjøtt protein er vanligvis betraktet som tilstrekkelig porsjonsstørrelser for måltider. Frukt og grønnsaker har en tendens til å inneholde mindre fett og kalorier enn andre næringsmidler, slik at 1 til 2 kopper er den gjennomsnittlige porsjonsstørrelser. Bruke skalaer og målekopper til du kan identifisere porsjonsstørrelser av syne.

innlemme øvelsen i din daglige rutine. De fleste leger talsmann 30 minutters trening hver dag for et sunt hjerte og kropp. Men, for å gå ned i vekt effektivt, bør individer satse på minst 45 minutter med kondisjonstrening fem til syv dager i uken. Vekt eller styrketrening tre ganger i uken vil også bidra til å fremme vekttap ved å bygge muskler og påskynde metabolismen.

Gjør ikke diett. Å miste vekt skjer naturlig når du endre matvaner å innlemme sunn mat i riktige porsjoner for kroppen din. Endrede matvaner er ikke en rask løsning eller midlertidig diett, det er en livsstil valg som ikke bare vil hjelpe til med vekttap, men opprettholde vekten når et mål er nådd. En ernæringsfysiolog kan bidra til å skape individuelle spise planer og menyer rettet mot vekttap.