Digidexo.com

Alvorlig Joint smerte hos barn

Barn ofte går gjennom perioder med følelsen leddsmerter. Dette kan skje som et resultat av økende smerter som oppstår mellom 5 og 8 år, når bein er å forlenge og ledd er justert for den nye karosseristruktur av barnet. Men det er også alvorlige medisinske tilstander som kan føre til kronisk alvorlig leddsmerter hos barn som bør vurderes, spesielt juvenil revmatoid artritt, revmatisk feber eller Lyme sykdom.

Growing Pains

Ifølge medicinenet, er det ikke uvanlig for barn å bli vekket av alvorlige ledd smerte som oppstår som følge av de lange ben av armer og ben forlengelse og leddene justere til det nye skjelettstruktur av kroppen. Ofte vil barna klager over at deres leddene vondt og at de er i smerte. I tillegg kan de klager på ikke sover godt eller ha mareritt som et resultat av smerte om natten.

Anstrengt ledd

Ifølge Deborah Pat av ChiroWeb annen grunn for alvorlige leddsmerter hos barn er over belastende for leddene, spesielt hos barn som er aktive i idrett. Ofte vil leddene i armer og ben understrekes sterkt nok, og resultatet er alvorlig leddsmerter. Barn som overforbruk eller belastning leddene kan være på kanten av permanente problemer ved å gå gjennom perioder med ekstrem bruk og deretter perioder med relativ inaktivitet. Behandling for anstrengt ledd omfatter ofte anbefaling å hvile leddene for å unngå permanent skade.

Chondromalacia Patella

Chondromalacia patella er en vanlig tilstand av unge jenter som føler kneet leddsmerter etter lange perioder med sittende eller trappetrinn klatring. Det er et resultat av kneskålen (patella) ligament blir anstrengt. Vanligvis denne tilstanden vil løse seg selv som barnet aldre og ligament kommer i justering. Også, med reduksjon av fysisk aktivitet, ofte tilstanden korrigerer seg selv og smerten er redusert.

Juvenil revmatoid artritt

Juvenil reumatoid artritt er en alvorlig leddsmerter tilstand som er ganske alvorlige, selv om det ofte er savnet tidlig i behandlingen av leddproblemer hos barn. Medicinenet indikerer at symptomene på juvenil revmatoid artritt ofte kommer og går, med gode dager og dårlige dager. Symptomer inkluderer betennelse og hevelse i leddene i hender, føtter, knær og albuer. Stivhet ofte følger disse symptomene. Dessverre, er barn som opplever disse symptomene ofte avvist som forestille disse symptomene og lide i mange måneder før de blir diagnostisert. Den gode nyheten er at juvenil revmatoid artritt løser ofte som barn blir eldre uten langsiktig uførhet.

Neoplastiske Disorders

Thomas Lehman, MD av Hospital for Special Surgery i New York, tyder på at ett hensyn som bør gis til barn klaget over alvorlige leddsmerter er muligheten for leukemi eller andre typer kreft som påvirker ledd og bein. Selv om disse forholdene ikke er svært vanlig, kan et av symptomene være felles og skjelettsmerter. Siden barn er ofte fattige historikere, hvis alle andre potensielle problemer er utelukket, bør man vurdere muligheten for en mer alvorlig tilstand og passende tester bør gjennomføres.