Digidexo.com

Hvordan behandle skoliose

Hvordan behandle skoliose


Skoliose er en unormal krumning av ryggraden, vanligvis oppdaget hos ungdom. Noen tilfeller er små og andre er åpenbart fra en avstand. Å behandle skoliose, du vanligvis starte med de enkleste og mest ikke-invasive teknikker først og jobbe deg opp til operasjon, hvis det er nødvendig.

Bruksanvisning

•  Få en diagnose først. Du vet kroppen din, eller ditt barns kropp best, men en lege kan fortelle forskjellen mellom et reelt problem og en normal spinal kurvatur.

Besøk legen regelmessig hvis han bestemmer seg for kurven er mindre nok til at det ikke krever annen behandling (vanligvis mindre enn en 15 graders kurve). Han vil ta røntgenbilder for å overvåke fremdriften for skoliose. Så lenge det ikke blir verre, vil du ikke trenger noen videre behandling.

Bruk en back spenne for å holde skoliose fra framdrift mer enn 5 eller 10 grader. En spenne er vanligvis for pasienter med en krumning opp til 40 grader. Denne behandlingen er vanligvis for barn, som ikke har nådd skjelett løpetid enda.

Juster ryggraden. Kiropraktorer har ikke tilstrekkelig forskning og data for å spore sine resultater for behandling av skoliose, men noen sverger ved dem. Spør din kiropraktor om sin suksess med tidligere skoliose pasienter og få referanser. Denne type omsorg kan være kostbart, men det er mindre invasiv enn kirurgi.

Øvelse daglig. Se en fysioterapeut eller be legen din om sunne øvelser som vil styrke din kjerne og behandle dine skoliose symptomer. Trening kan også forbedre din fleksibilitet, bevegelse og funksjon.

Eksperimenter med alternative behandlinger. Yoga, spinal dekompresjon, akupunktur, og rygg trekkraft kan hjelpe deg med å behandle skoliose og dens symptomer.

opereres hvis alle andre forsøk på å behandle skoliose mislykkes, eller hvis kurven er verre enn 40 grader. Leger rette ryggraden så mye som mulig før du legger bein skrapt av hoften mellom ryggvirvlene å smelte. Maskinvare, eller stenger, vil bli plassert på begge sider av ryggraden for å hindre at flere buede mens benet gradvis smelter sammen.