Digidexo.com

Bruker for Goat Milk

Mens geitemelk ikke er så kommersialisert som kumelk, er det en verdifull kilde til ernæringsmessige og andre fordeler. I sin flytende form, er geitemelk full til å behandle sår og allergier, så vel som for å øke kalsium. Når behandlet, gjør geitemelk utmerket ost og såpe.

Kalsium Booster

En studie publisert av American Journal of Clinical Nutrition viste at geitemelk kan være bedre for å bygge sunne bein hos barn enn kalsiumtilskudd.

Sår behandling

Ifølge GFW Heinlein og R. Caccese ved University of Delaware, har geitemelk en buffering kvalitet som hjelpemidler i behandlingen av magesår.

Kumelk Substitute

Geitemelk er en god erstatning for kumelk fordi den inneholder alle vitaminer og mineraler av kumelk, men er fordøyd lettere av mennesker.

Cheese

Chèvre er en myk ost som ligner på tekstur til kremost. Men det har færre karbohydrater, fett, og kolesterol kalorier enn vanlig kremost. Det har også en dristigere, creamier smaken.

Såpe

Såpe laget av geitemelk inneholder naturlige emollients, vitaminer og mineraler. Geitemelk såpe er mindre tørking enn andre såper og vanligvis inneholder ingen sterke kjemikalier, noe som gjør den perfekt for sensitiv hud.