Digidexo.com

Hvordan forberede Lymfatisk Massasje

Hvordan forberede Lymfatisk Massasje


Lymfesystemet spiller en viktig rolle i å kvitte kroppen for giftstoffer og sirkulasjons, fordøyelses og immunforsvar. Men mange mennesker ikke tenke på sine lymfesystemet før noe går galt med den. Du kan imidlertid stimulere lymfesystemet med enkel massasje.

Bruksanvisning

•  Ta en varm dusj eller et bad hvis mulig før du starter din massasje, slik at kroppen din er løs og ren. Mange eksperter anbefaler å barbere bena og ansiktet, avhengig av sex, og hvis du barberer dem, så din massasje terapeut ikke trenger å forholde seg ubehagelig skjeggstubbene.

Unngå å spise et stort måltid minst en time før din massasje, hvis mulig. Spis et lett måltid eller en liten snack hvis du virkelig ikke kan vente med å spise til etter massasjen.

Vær forberedt på å kle av, hvis du er komfortabel med dette trinnet. Massører vil beskytte ditt privatliv og vil bruke sengetøy og håndklær for å holde deg dekket.

Diskuter eventuelle problemer du kan ha med din massasje terapeut. Hvis de kommer til å bruke oljer eller lotion, sørg for at du vet hva som er i dem, og hvorvidt du er allergisk. Ikke vær sjenert mens du får din lymfatisk massasje hvis noe vondt eller du misliker noe.

Sørg for at du spiser et sunt kosthold. Lymfatisk massasje fungerer best på sunne legemer med en god lymfesystemet. Prøv å eliminere bearbeidet mat og enkle sukker fra kostholdet ditt. I tillegg må du drikke mye vann både før og etter massasje for å hjelpe flush giftstoffer fra kroppen din.