Digidexo.com

Hjem tiltak for å redusere mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene kan være forårsaket av en rekke faktorer: mangel på søvn, dehydrering, forurensing og allergier, blek hud eller genetikk. Huden under øynene er tynn, og blodårene på undersiden kan bli betent og merkbar, noe som gir under øynene området en mørk fargetone.

Agurker

Agurker er den mest kjente hjem rette for å redusere mørke ringer under øynene. Plasser tynt skiver, kule agurk over øynene i 15 til 30 minutter.

Teposer

Bratte teposer i varmt vann i 1 minutt, deretter i kjøleskapet til kult. Plasser over øynene dine i 10 til 20 minutter. Kamille-te er best, fordi den har anti-inflammatorisk egenskaper.

Almond Oil

Mandelolje vil berolige og fukte huden din. Mandelolje inneholder vitamin E, en antioksidant kjent for å redusere synligheten av mørke ringer, fine linjer og rynker.

Neti Pot

En neti potten er en nasal vanning system som bidrar til å avlaste lunger og spyler forurensing fra nese og bihuler. Sinus irritasjon og kløe i øynene kan føre til mørke ringer under øynene.

Forebygging

Få nok hvile og bor hydrert er to av de beste måtene å unngå å få mørke ringer under øynene. Spise et sunt, variert kosthold skal hjelpe deg å få riktige næringsstoffer.