Digidexo.com

Ion Cleansing Foot Bath

En ion rensing fotbad trekker urenheter, metaller og giftstoffer ut av kroppen gjennom føttene. Badekaret skaper et miljø fylt med nøytraliserende ioner, noe som eliminerer avfall fra kroppen. Den ion fotbad blir brukt til å hjelpe mennesker som lider av allergi, fedme, medisinske tilstander og psykiske lidelser.

Slik fungerer det

Folk plassere sine føtter inne i et lite fotbad som er belastet av ioner. Avhengig av hvor lenge en person forlater sine føtter i karet, blir urenheter trekkes ut gjennom føttene og vannet skifter farge avhengig av hvilke kjemikalier har samlet inne i en persons kropp.

Eliminerer giftstoffer

Den ion rensing fotbad renser kroppen for giftstoffer, kjemikalier og syrer. Mange av disse syrer, inkludert diacetic, melkesyre, eddiksyre og karbonsyre, kan være skadelig for kroppen.

Elektrisk Effekt på Celler

Legemet består av elektriske celler, og når cellene er usunn de er ute av balanse. Som et resultat av de negative ioner i badet, oppstår en total balanserende effekt på kroppen. Dette kan bidra til å lindre smerte.

Flere Sessions

Som andre homøopatiske behandlinger, vil en økt ikke helt rense kroppen for alle giftstoffer. For å oppleve alle fordelene med en ion bad, folk trenger å bruke dem på en jevnlig basis og bør hvile føttene i badekaret i 30 minutter per økt.

Advarsel

For folk som tar visse medisiner eller lider av medisinske forhold, bør de ta kontakt med en naturopathic eller lege før du bruker en ion rensende fotbad. Folk noen ganger oppleve svimmelhet og kvalme etter å bruke dem.