Digidexo.com

Lemon Body Cleanse

Lemon Body Cleanse


Sitron kropp rens, også kjent som "lemonade rens" eller "master rens" er en avgiftning program som innebærer å drikke bare en spesiell blanding av saft, lønnesirup og cayennepepper. Det antas at sitron kroppen rens kan arbeide for å fjerne giftstoffer fra kroppen, akselerere vekttap og forbedre den generelle helse og velvære.

Metode og Rasjonale

Sitron kropp rens er ment å vare i minst 10 dager, og ikke mer enn 40, der deltakerne spiser fast føde og drikke bare en kombinasjon av sitronsaft, vann, lønnesirup og cayennepepper. Det antas at å delta i rens kan eliminere akkumulert giftstoffer fra junk food, brus og alkohol, og at det på lang sikt, folk som gjør rens vil ikke lenger bli plaget av cravings for usunn mat eller stoffer.

Bra eller dårlig?

Fordi det er ingen vitenskapelige data som støtter fordelene med rens, må deltakerne selv bestemme om de synes det er et positivt valg. Stanley Burroughs, som designet for rens i 1941, hevdet at rens fjerner giftstoffer fra kroppen og fremmer optimal funksjon av leveren og andre organer. Målet med dietten er å gi fordøyelsessystemet en pause og brenne overflødig fett lagring.

Dietitians har nevnt, men at rens ikke gir nok kalorier, proteiner eller mineraler for vanlig ernæring, og at en sunn kropp er designet for å eliminere giftstoffer på egen hånd.

Ikke en diett

Selv om sitron kroppen rens har fått mye popularitet fra dens bruk av filmstjerner - blant annet Beyonce, som angivelig mistet 22 pounds i 10 dager ved å følge rens - ernæringsfysiologer hevder at rens er ikke en vekt-tap regime. Den er ment å detox kroppen, og selv om vekttap er en naturlig bivirkning av en slik kalorifattig regime, er det ikke for rens primære formål. Deltakerne har en tendens til å få tilbake noen vekt de taper i løpet av rens så snart de kommer tilbake til å spise fast føde.