Digidexo.com

Hvordan få en protese Adjustment

Hvordan få en protese Adjustment


Bli vant til iført proteser kan ta litt tid. I de tidlige stadiene, kan du finne protesene er ubehagelig eller føler som om de ikke sitter rett i munnen. Dette er normalt og tilbake til tannlegen for å få justert forventes.

Opprett Problem List

Kompilere en liste over ting som er ubehagelig om proteser. Ta deg tid til å nøyaktig tidfeste de områdene som er berørt ved å gni eller en dårlig passform. Du kan finne at iført proteser kan også påvirke din tale mønstre og spytt oppbevaring. I disse tilfellene, må du vente et par uker; Kroppen din vil sannsynligvis justere til proteser over denne perioden og problemet forsvinner.

Oppnevning

Gjør en avtale med tannlegen din for å diskutere dine protese problemer. Protese justering er en vanlig prosedyre; Tannlegen din vil ikke bli overrasket over å se deg for endringer.

Kostnad

Spør om kostnadene for justeringen er inkludert i den opprinnelige kostnadene for å lage proteser. Du kan også trenge å bekrefte om prisen på justeringen er dekket av dental forsikring.

Diskuter

Vær nøyaktig og ærlig i å fortelle tannlegen om problemene du har. Hun vil da være i stand til å foreslå en passende justering. En vanlig justering ved hjelp av en dental drill for å jevne ut eventuelle ujevn områdene på platen av proteser som kan være irriterende tannkjøttet.

Timing

Vær oppmerksom på at protese justering ikke er det samme som protese relining. Justering finner sted i de tidlige stadier av iført proteser og innebærer minimalt å endre den opprinnelige casting. Omforing oppstår på et senere tidspunkt når slitasjen over en periode på flere år har forårsaket protesen slik at den passer mindre godt. I dette tilfelle blir plast foring av støpe erstattet for å forbedre tilpasningen.

Hint

  • Husk protese justeringer og relines går hånd og hånd med å ha gebiss, men er to forskjellige prosedyrer.
  • Før du kaste din protese i en skuff for alltid, (på grunn av en syk utrustning protese) til tannlegen. Han mest sannsynlig vil rette problemet ditt uten at det koster deg mer.