Digidexo.com

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold


Både miste vekt og bygge muskler tar forberedelse og kunnskap om hvordan du gjør det riktig og sunt. Hvis du er vegetarianer eller veganer, kan bygge muskler bli enda mer utfordrende for en oppgave. Selv om det er lettere å miste vekt i en vegetabilsk diett, bygge opp muskelen er mer vanskelig, siden grønnsaker er ikke en vesentlig proteinkilde. Med noen få enkle tillegg til kosthold, er det mulig å både gå ned i vekt og bygge muskler på en vegetabilsk kosthold.

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold

•  Spis rikelig med grønnsaker til hvert måltid for å sørge for at du gir deg selv alle vitaminer og mineraler som kroppen din trenger. Siden miste vekt kan føre til at kroppen til stress, vil de ekstra næringsstoffene hjelpe kroppen komme gjennom vekttap. Legge cardio til treningsøktene vil også hjelpe deg å miste vekt fordi du vil være i stand til å brenne av ekstra kalorier.

Legg kosttilskudd til din vegetabilsk kosthold for å gi kroppen din andre næringsstoffer som ikke kan komme fra grønnsaker alene. Å gjøre en protein shake fra vann og protein pulver eller spise en protein bar vil bidra til at kroppen får proteinet den trenger. Dessuten vil vitamin B-kompleks piller hjelpe deg å opprettholde energi, da enkelte B-vitaminer kan bare finnes i kjøtt.

bygge opp muskler ved å innlemme vekt eller styrketrening i øvelsen regime. Å miste vekt alene vil ikke bare gjøre musklene vises. For å bygge muskler, må du jobbe for det. Tar sikte på å starte vekttrening to til tre dager i uken. Legge muskel til rammen vil ikke bare tone deg opp, men jo mer muskler du har på kroppen, jo mer kalorier kroppen din vil brenne mens resten. Dette i sin tur vil hjelpe deg å fortsette å gå ned i vekt også.