Digidexo.com

Matvarer som forårsaker Isjias

Matvarer som forårsaker Isjias


Isjias er ikke en sykdom, men en tilstand preget av smerter i korsryggen, i henhold til Joint Support Supplement. De bemerker at fordi det er mange forhold som forårsaker isjias, er det ofte vanskelig å fastslå hvordan å få lindring. Ved å ta noen kvalifiserte gjetninger til mulige årsaker til denne tilstanden, det er matvarer som du bør unngå som trolig vil forverre tilstanden din.

Årsaker

Mulige årsaker til isjias er mange, ifølge Ground Report. De omfatter diabetes mellitus (sukkersyke), stoffskiftesykdommer, stoffskifte ubalanser, forstoppelse, næringsstoffer mangler, infeksjon, betennelse trykke på nerven, gikt, alkoholmisbruk og direkte traumer og stress.

Betraktninger

Direkte traumer og forstoppelse er to av de viktigste grunnene til at folk lider av isjias, ifølge Ground Report. Forstoppelse er den enkleste å behandle av maten du spiser, og bør unngå å spise. Ironisk, ikke folk ofte koble denne tilstanden til isjias i det hele tatt, ifølge Ground Report. Men fordi forstoppelse er en vanlig årsak til isjias, det er matvarer du bør unngå som vil bidra til å lette din sciatic smerte.

Forebygging / løsning

Primært, ifølge Ground Report, bør du unngå bearbeidet kornprodukter. Corn chips er først på listen over mat du bør unngå. Stress, noe som fører til hormonnivåer for å heve og som er sluppet gjennom nerveender, kan også forårsake isjias, avhengig av grunn Report. Derfor vil bo borte fra stressor matvarer hjelpe. Denne listen inneholder koffein i kaffe og brus, raffinert mat, kullsyreholdige drikker, raffinert sukker og sjokolade. Du bør også gi opp sigaretter og alkohol.

Time Frame

Hvis mat er årsaken til isjias, vil du ikke motta umiddelbar lindring ved å gi dem opp, ifølge Ground Report. Det kan ta litt tid for kroppen å tilpasse seg endringene. Gi den nye kosten litt tid til å jobbe.

Teorier / Spekulasjoner

Den gode nyheten er at noen matvarer og urtemedisiner gi lindring for isjias, ifølge Joint Support Supplement. Drikker minst 10 gram av juice fra poteter og selleri blader ser ut til å hjelpe. Hyllebær juice eller te kan hjelpe også. Rå hvitløk eller hvitløk kosttilskudd, sammen med vitamin B1 og B-kompleks, gi lindring av smerter og plager. Mat som inneholder B1 som grønne erter, spinat, lever, oksekjøtt, svinekjøtt, marineblå bønner, nøtter, bønner, bananer, hele korn korn og brød og upolert ris og belgfrukter er også nyttig. Drikke mye vann bidrar til å øke blodsirkulasjonen, noe som vil hjelpe så godt.

Advarsel

Hvis du planlegger å ta hvitløk og allerede tar antikoagulantia for blødningsforstyrrelser eller sår, kan du sjekke med legen din før du tar noen hvitløk kosttilskudd.