Digidexo.com

Baby-Chest kalde rettsmidler

Commoncold, Inc., sier at i en alder av seks måneder babyer har mistet immuniteten at det er gitt av mor og blitt stadig mer utsatt for forkjølelse. Babyer ikke har evnen til å ta vare på sin egen hygiene behov og andre sykdommer, som for eksempel overdreven drenering i ørene, kan føre til en baby til å være mer utsatt for virusinfeksjoner. Derfor har vanlige rettsmidler for babyen brystet forkjølelse blitt undersøkt for å hjelpe omsorgspersoner i helbredelsesprosessen.

Fuktighet og fuktighet

KidsGrowth.com indikerer at fordi babyer er ikke i stand til å blåse nesen, slim fra en kald lett drenerer inn i brystet og blir en grunn til alarm for mange foreldre. Ifølge Kidsgrowth.com, babyer trenger både fuktighet og vann for å bøte på en kiste kaldt. Bruken av en luftfukter i babyens rom vil føre til slim i brystet og bihulene å løsne, og avlaste lunger som følger en kiste kaldt. Men, presiserer Kidsgrowth.com at å plassere over-the-counter produkter i luftfukteren ikke er nødvendig, fordi disse produktene ofte irritere babyer øynene eller luftveier, noe som skaper flere symptomer i løpet av sykdommen.

Kidsgrowth.com sier at fukt er et viktig element i å behandle en baby med en kiste kaldt. For eksempel, bør temperaturen i et rom være kul, i stedet for varmt, fordi fuktigheten i kjølig luft fremmer bedre pusting. I tillegg vil bad hjelpe til ikke bare å eliminere bakterier som naturlig akkumuleres på babyens kropp i løpet av dagen, men i å gi fuktighet til kroppen.

Suging og Drops

Behandle en baby brystet kaldt betyr at Airway passasjer gjennom nesen må ivaretas regelmessig. Dette kan oppnås med bruk av dråper, og en "bulb sprøyte."

Drops kan enten kjøpes, eller de kan være hjemmelaget. Når du kjøper nesedråper er saltvann nesedråper foretrukket. Disse dråpene har ingen tilsatte kjemikalier og er trygg for babyen. Hjemmelaget nesedråper kan lages ved hjelp av en "kvart teskje salt til en kopp vann."

Noen få dråper i nesen vil løsne slim og etter noen minutter en pære sprøyte kan plasseres i barnets nesebor og slimet fjernes. Kidsgrowth.com råder at pære sprøyte behøver kun plasseres en åttendedel av en tomme på innsiden av neseboret og at mens dette blir gjort det andre neseboret skal være stengt av med en finger.

Generelt

Å tillate noen middel som skal brukes effektivt det skal være røykeforbud i huset og foreldre må overvåke barnets symptomer og søker en lege omsorg hvis de blir verre.