Digidexo.com

Hva er de positive og negative i Ole Brumm Fra en Developmental Aspect?

Hva er de positive og negative i Ole Brumm Fra en Developmental Aspect?


AA Milne er "Ole Brumm" bøker har en rekke dyr tegn som skildrer ulike menneskelige personligheter og temperamenter. Ole Brumm er omgjengelig, mens Rabbit er sjefete. Tussi er alltid deprimert, og Tigergutt er hyperaktiv. Bøkene skildrer en verden der alle er forskjellige, og de er i stand til å leve lykkelig sammen. Hvis du leser bøkene til barnet ditt, er det mange positive og noen negative av "Ole Brumm" fra et barn utviklings aspekt.

Samarbeid

En av de mest positive erfaringene fra "Ole Brumm" er hvordan de ulike karakterene, med sine distinkte personligheter, komme så godt. Barn kan identifisere seg med de forskjellige tegnene og se hvordan de lever lykkelig alle sine dager. Historiene også lære samarbeid og viktigheten av vennskap og deling. Når Brumm blir sittende fast i Rabbit hole etter å ha spist for mye, gruppen venter tålmodig for ham å bli tynnere. Deretter jobber de sammen for å trekke ham ut. En annen positiv ting er når Kanga og Roo kommer i 100 mål store skogen. Ved første dyrene er usikker på nykommerne, men til slutt Kanga og Roo og ønsket velkommen og elsket.

Spill

"Ole Brumm" er satt i den idylliske verden av de 100 mål store skogen. Christopher Robin fantasi løper løpsk som han har opplevelser med sine utstoppede leker og dyrene i skogen. The American Association of Pediatrics '2007 rapporten "Betydningen av lek i å fremme sunn barns utvikling og opprettholde sterke foreldre-barn-Bonds," fant at fri lek er avgjørende for et barns kognitive og emosjonelle utvikling. Lesing "Ole Brumm," bygger bånd mellom barn og deres foreldre mens fremme fantasifull lek.

ADHD

Den distinkte personligheter i denne klassiske barnebok kan sies å vise de ulike typer oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Ifølge The ADHD Information Library, er Pooh uorganisert og bor i skyene. Han har ikke en lang oppmerksomhet span. Tigger er hyperaktive og for impulsiv, mens Nasse Nøff er for bekymringsfull. Kanin argumenterer for mye og er for sta. Disse sidene av karakterenes personligheter kan være negative i en utviklingsmessig aspekt fordi barn kan tro at disse atferd er normalt og akseptabelt. Barn kan etterligne disse uønskede egenskaper selv, heller enn å fokusere på karakterenes bedre egenskaper.

Overspising

Et annet negativt med "Ole Brumm" er Brumm besettelse med mat. Han er alltid på jakt etter honning og har en tendens til å overspise. Ernæring er en viktig sak for foreldrene, med barnet fedme på vei oppover. Dette aspektet av Pooh karakter er skadelig for en god utvikling av et barns gode matvaner, som kan påvirke deres fysiske utvikling. I en historie, spiser Brumm så mye at han blir sittende fast i Rabbit hole, etter å ha spist alt Rabbit har å tilby. Til slutt, må Brumm sulte seg selv for å få tynnere, slik at alle kan dra ham ut. Dårlige matvaner som overspising og sult er ikke vaner barn bør ta opp. Ifølge Centers for Disease Control, er barndommen fedme trend alarmerende. Pooh matvaner er ikke integrerte med god ernæring og et barns fysiske utvikling.