Digidexo.com

Virkningene av en Testosteron Shot

Testosteron er et naturlig forekommende hormon som for det meste oppstår i menn, men kvinnelige organer produsere det også. Mangler testosteron kan hemme sex liv og energi nivåer av menn og kvinner. Testosteron injeksjoner kan bidra til å rette denne mangelen.

Menn

Menn med mangler av testosteron kan oppleve forsinket pubertet og impotens. Testosteron injeksjoner kan korrigere dette.

Kvinner

Kvinner med en mangel på en sexlyst, utmattelse og depresjon kan ha nytte av testosteron injeksjoner. Imidlertid bør testosteronnivået kontrolleres nøye for at kvinner for å unngå mange av de bivirkninger av testosteron-injeksjoner.

Bivirkninger

Bivirkninger av testosteron er vektøkning, hevelse, ereksjon, smerter, forvirring, tørste, svakhet, økt vannlating og kvalme. Kvinner også oppleve akne og skallethet.

Advarsel

Testosteron injeksjoner bør ikke gis til de som har prostatakreft eller brystkreft. Det er også enkeltpersoner som har allergiske reaksjoner på hormoner og bør ikke ha testosteron skudd.

Graviditet

Kvinner som er gravide bør ikke få en testosteron injeksjon. Prevensjon eller abstinens bør brukes i løpet av testosteron-injeksjoner.