Digidexo.com

Hvordan klinisk Test Hvis du har gjær infeksjon

Hvordan klinisk Test Hvis du har gjær infeksjon


Det er bare ikke bare ute eller sjekke om det har vært endringer i utflod når du prøver å finne ut om du har en soppinfeksjon. Det er helt normalt å ha vaginal utslipp, og definitivt ikke et tegn på noen som har en soppinfeksjon.

Vaginitis test - wet mount

En test som kalles våt mount kan hjelpe så mye i å bestemme årsaken til en vaginal irritasjon. Denne typen prosedyren er trygt, og det vil bare ta noen få minutter å få resultatene. Du vil bli gitt en kjole eller drapere fordi du må være avkledd først fra livet og ned før prosedyren starter. Du vil bli bedt om å legge seg ned på ryggen, da blir du nødt til å heve knærne og føttene blir plassert på stigbøyler. Et spekulum vil bli satt inni skjeden for å lage en liten åpning. Denne prosessen gjør ikke vondt, men du kan oppleve noen mindre uro.

Bruksanvisning

•  Observer hvis du opplever ekstrem kløe, irritasjon eller brennende følelse i underlivet. Dette er den store tegn på en gjær infeksjon. Selv om ikke alle gjær infeksjoner har sopp, er sopp gjær infeksjon en type gjær infeksjon kan sammenlignes med trichomoniasis og bakteriell vaginose som er produsert av parasitter og bakterier.

Se om du har en hvit, cottage-cheese-aktig utflod som er luktfri. Dette er viktig fordi hvis det lukter fishy så du kan være å ha bakteriell vaginose.

Se om når du tisser, det er smertefullt.

Et tegn på soppinfeksjon er når du prøver å sette inn en tampong i skjeden din, og når du har samleie, vil du føle irritasjon eller smerte.

Straks oppsøke lege og beskrive hva du har vært gjennom, og at du tenker at du kan ha en soppinfeksjon. Enkelte prosedyrer kan utføres når du oppsøke lege. Noen prosedyrer er bekken eksamener og en annen er å få litt utflod prøve fra vagina. En underlivsundersøkelse er gjort for å asses for betennelse i vulva huden og inne i skjeden. Da legen vil sette inn en fuktig og desinfisert bomullspinne for å få noen prøver av skjedesekret. Denne typen prosedyren kan oppnå resultater som kan avgjøre om du har en gjær infeksjon, eller hvis du har noen andre vaginal infeksjon som er forårsaket av bakterier.

Fremgangsmåten er fullført så snart som prøvene blir tatt. Utslipps prøvene vil bli plassert eller smurt inn lysbilder og vil bli testet under et mikroskop for verifisering av gjærsopp. Noen prøven kan bli dyrket for å vite om gjær eller en ytterligere type av mikroorganisme eksisterer.

Tips og advarsler

  • • Før den våte mount er gjort, må du ikke bruke noen douche, tamponger, eller noen vaginale medisiner 24 timer før prosedyren. Også, kan du ikke fortsette med fremgangsmåten hvis du har mensen, fordi det kan endre resultatene av testen, noe som gir deg falsk utfallet. Kvinner som er gravide eller kan være fødselen må varsle legen før du utfører prosedyren. • Forbruker minst en kopp yoghurt om dagen virkelig hjelper fordi yoghurt har gode bakteriene som holder Candida bakterier i sjakk. • Det er langt å foretrekke at du bør bruke hvit bomull undertøy. • Vask eller tørk forfra og bakover etter tømming.
  • Du bør ikke prøve å gjøre noen endelige uttalelser om hva slags sykdom du har. Du bør umiddelbart oppsøke lege med en gang, fordi hvis du bare vil prøve å behandle deg selv det kan bli verre på grunn av feil medisinering. Det er svært viktig å ha riktig behandling fordi ikke bare vil det forverre infeksjonen, men det vil også koste deg mye.