Digidexo.com

Naturlige behandlinger for Candida

Candida finnes naturlig i menneskekroppen. Den vokser i små tall, men når immunsystemet kommer ut av balanse, kan det flere ukontrollert og skape helseproblemer. Den kan vokse på forskjellige deler av kroppen, eller å reise gjennom blod-systemet.

Årsaker til Candida Overgrowth

Et annet navn for Candida er gjær. I en godt balansert kroppen, er det styrt av gode bakterier. De gode bakteriene kan noen ganger bli drept av ting som for eksempel antibiotika. Når antibiotika drepe de gode bakteriene, kan gjær eller Candida vokser i overflod, forårsaker gjær infeksjoner.

Symptomer på Candida

Candida kan føre til en rekke symptomer; fra kløe og svie, tretthet, svakhet, tap av matlyst, magesmerter, dårlig hukommelse, angst, forstoppelse, hevelse i ledd, bremset menstruasjon og prostatitt.

Naturlige behandlinger for Candida

Acidophilus er en god bakterier som bidrar til å kontrollere Candida. Hvis en infisert av Candida skjer, kan ta acidophilus bidra til å få balansen tilbake i sjakk. En annen naturlig behandling er fiber. Blande en teskje eller en spiseskje av fiber i et glass vann kan være nyttig. The fiber bør tas på tom mage.

Mer naturlige behandlinger

En annen anbefaling for behandling av Candida er naturlig med enteriske hvitløk piller. Enteriske betyr at det er levert til og løses opp i magesekken. Hvitløk tatt med enterisk-belagt flyktige olje vil absorbere i magen mye bedre. Ta hvitløk pillen to ganger om dagen med den flyktige oljen.

Betraktninger når du tar naturlig rettsmidler

Selv naturlige legemidler kan samhandle med andre medisiner. Du bør alltid sørge for at du konsultere legen din før du prøver noe nytt, inkludert naturlig rettsmidler. De kan ha sine egne bivirkninger også, så de samme forholdsregler bør tas med naturlig rettsmidler som med forskrevne legemidler.